• deda
    36.5k
    Nestalo
  • skener
    2.6k
    Ček Lokosi mogu imat broj preostalih ulaznica po sektoru a mi nemožemo?criticus

upravo su ugasili taj podatak
  • NVKOD
    4.8k

Rasprodali stadion u roku pet minuta. Bravo svi! :cool:
  • skener
    2.6k
    ZD5, ZD6 i ZD7 nisu u ponudi

To su očito ostavili za sebe
  • Ludovic IX
    8.3k
    ja za klinca uzeo kartu baš da nebi bilo poslije, nisam znao
  • deda
    36.5k
    Lokosi stvarno nisu zabavni. Ubili nam odbrojavanje i prebrojavanje. :cool:
  • criticus
    3.5k
    Provizija na kartu od 20 eura je pola eura. Neko se s nama jako zajebava :rage:

@deda molim ovo da se jako dobro ispita od skupštinara. Jel nekonpere lovu preko nas s Dekodom???
  • Guinness
    2.8k
    deda molim ovo da se jako dobro ispita od skupštinara. Jel nekonpere lovu preko nas s Dekodom???criticus

Kojih nas, ako je Lokomotiva organizator i domaćin utakmice?
  • criticus
    3.5k
    Kojih nas, ako je Lokomotiva organizator i domaćin utakmice?Guinness

Pa za lokomotivu je pola eura a za nas 8%! Znaci da smo mi organizatori platio bi 2 eura naknade. Za istu ili lošiju uslugu. Ne kužim kako nije jasno... šišaju nas ko ovce
  • deda
    36.5k
    Sve znam. Ugovor.
  • Ludovic IX
    8.3k
    ja sam i platio 2 eura naknade sad..ispalo da platim 22 eura po karti.. s tim da sam zajebo se pa dva puta odvojeno kupio kartu (morat ću pokamut sve u jednu stranu za 19 pozicija da mali sjedi pored mene :))
  • criticus
    3.5k
    Sve znam. Ugovor.deda

Da pričali smo.o tom, al neko je taj ugovor potpisa.
  • Marley
    4k
    Samo kažem. Ja planiram povesti dicu, a budući da će bit puna tribina di će oni sist kada nemaju svoje misto jer im ne triba karta?criticus

Just kidding hehe. Ali da, ne kuzim ni ja kako je tocno to zamisljeno.

Djeca u prolazu između sjedalica.Mali Zeus

Nemojte tamo jadnu djecicu, tamo se ruse euforicni debili kao ja kad padne gol, zadnji put skoro ubih i sebe i covjeka ispred :lol:
  • Jurki
    17.1k
    Kolko se god karti uzme je naknada 2 eura.
    Uzel 4 kom - naknada 2 eur
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.