• NVKOD
    4.8k
    Ovog vikenda ponovno na Maksimiru!

17. svibnja u 19:15 sati
    Zapad dolje - 20€
    Sjever dolje -10€

Godišnje ulaznice od GNK Dinamo neće vrijediti za ovu utakmicu jer je NK Lokomotiva službeni domaćin susreta i organizator utakmice te sva prodaja ulaznica ide isključivo preko njih.

ONLINE prodaja ulaznica započinje u utorak, 13. svibnja, u 12 sati, a završava na dan utakmice, u subotu, 17. svibnja u 19:15 sati.

Prodaja ulaznica na Ticket pointu odvijat će se u petak, 16. svibnja od 15 do 20 sati te u subotu i 17. svibnja od 15 do 20 sati.
  • Hnlovac
    2.1k
    Tako je cudno vidjet ONLINE prodaja i NK Lokomotiva zajedno
  • Droljo
    15.7k
    Godišnje ulaznice od GNK Dinamo neće vrijediti za ovu utakmicu jer je NK Lokomotiva službeni domaćin susreta i organizator utakmice te sva prodaja ulaznica ide isključivo preko njih.NVKOD

Jel vrijede godišnje za lokomotivu od prošle sezone što su Dalmatinci pokupovali?
  • skener
    2.5k
    Za djecu mlađu od 12 godina u pratnji odrasle osobe te važećeg identifikacijskog dokumenta djeteta, ulaz je besplatan

Klince za ruku i neka dođu i oni koji inače nisu baš redoviti
  • criticus
    3.5k
    Za djecu mlađu od 12 godina u pratnji odrasle osobe te važećeg identifikacijskog dokumenta djeteta, ulaz je besplatanskener

ovo u prijevodu znači ne vrijede brojevi sjedalica nego ko prvi dođe njegova djevojka :lol:
  • Dinamovapriča
    196
    Nadam se da će odmah otvorit cijelu zapadnu tribinu, da se može kupit i u sredini ulaznica.
  • Marley
    4k
    ovo u prijevodu znači ne vrijede brojevi sjedalica nego ko prvi dođe njegova djevojkacriticus

Aha, samo da vidim toga tko ce mi se usuditi preoteti tu djevojku koju cu pomno izabrati tocno u podne!
  • criticus
    3.5k

:lol:
    Samo kažem. Ja planiram povesti dicu, a budući da će bit puna tribina di će oni sist kada nemaju svoje misto jer im ne triba karta?
  • skener
    2.5k
    SLOBODNIH MJESTA: 9018

krećemo s tim podatkom
  • NVKOD
    4.8k
    Slobodne su sve tribine za sjever dolje te ZD1,2,3,4,8,9,10.

Ulaznica u prodaji: 9011.

EDIT: refresh na stranici i piše da je 8879 ulaznica preostalo! Kako letimo!
  • Mali Zeus
    17k
    Samo kažem. Ja planiram povesti dicu, a budući da će bit puna tribina di će oni sist kada nemaju svoje misto jer im ne triba karta?criticus

Djeca u prolazu između sjedalica.
  • Paulie
    39

očito onda nije pušteno sve odmah
  • deda
    36.5k
    Ja sam uhvatio 9.123
  • criticus
    3.5k
    Ček Lokosi mogu imat broj preostalih ulaznica po sektoru a mi nemožemo? Za isti stadion...

WHAT THE ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.