• deda
    48.5k
    Nestalo
  • skener
    9.7k
    Ček Lokosi mogu imat broj preostalih ulaznica po sektoru a mi nemožemo? — criticus

upravo su ugasili taj podatak
  • NVKOD
    14.2k

Rasprodali stadion u roku pet minuta. Bravo svi! :cool:
  • skener
    9.7k
    ZD5, ZD6 i ZD7 nisu u ponudi

To su očito ostavili za sebe
  • Ludovic IX
    12.8k
    ja za klinca uzeo kartu baš da nebi bilo poslije, nisam znao
  • deda
    48.5k
    Lokosi stvarno nisu zabavni. Ubili nam odbrojavanje i prebrojavanje. :cool:
  • Mali Zeus
    22.2k
    ma koji k
  • criticus
    9.6k
    Provizija na kartu od 20 eura je pola eura. Neko se s nama jako zajebava :rage:

@deda molim ovo da se jako dobro ispita od skupštinara. Jel nekonpere lovu preko nas s Dekodom???
  • Guinness
    3.5k
    deda molim ovo da se jako dobro ispita od skupštinara. Jel nekonpere lovu preko nas s Dekodom??? — criticus

Kojih nas, ako je Lokomotiva organizator i domaćin utakmice?
  • criticus
    9.6k
    Kojih nas, ako je Lokomotiva organizator i domaćin utakmice? — Guinness

Pa za lokomotivu je pola eura a za nas 8%! Znaci da smo mi organizatori platio bi 2 eura naknade. Za istu ili lošiju uslugu. Ne kužim kako nije jasno... šišaju nas ko ovce
  • deda
    48.5k
    Sve znam. Ugovor.
  • Ludovic IX
    12.8k
    ja sam i platio 2 eura naknade sad..ispalo da platim 22 eura po karti.. s tim da sam zajebo se pa dva puta odvojeno kupio kartu (morat ću pokamut sve u jednu stranu za 19 pozicija da mali sjedi pored mene :))
  • criticus
    9.6k
    Sve znam. Ugovor. — deda

Da pričali smo.o tom, al neko je taj ugovor potpisa.
  • Marley
    5.9k
    Samo kažem. Ja planiram povesti dicu, a budući da će bit puna tribina di će oni sist kada nemaju svoje misto jer im ne triba karta? — criticus

Just kidding hehe. Ali da, ne kuzim ni ja kako je tocno to zamisljeno.

Djeca u prolazu između sjedalica. — Mali Zeus

Nemojte tamo jadnu djecicu, tamo se ruse euforicni debili kao ja kad padne gol, zadnji put skoro ubih i sebe i covjeka ispred :lol:
  • Jurki
    27.9k
    Kolko se god karti uzme je naknada 2 eura.
    Uzel 4 kom - naknada 2 eur
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.