• Captain America
    20k
    Ko je Faze Nonus i zašto je najednom relevantan izvor na topicu transfera?
  • Enco
    280

To bi i ja volio znati. Pitao sam na Zoni pred neki dan ,
    zaključak je, netko blizak menadzerskim krugovima.
    Evo pred pola sata objavio da je Galatasaray stupio u kontakt s Dinamom za Baturinu.
    Vrijeme će pokazati koliko je relevantan
  • Facke
    5.8k
    Hoxha je sam najavil da bi v letu stel napustiti Dinamo dok je igral za reprezebtaciju. Nist novog. Pitanje ste bu imal interesa da ga zeme.
  • Odani Zgd
    425
    Imam osjećaj da Hoxha bude kod Jakira u Turskoj završio.On ga je i doveo u Dinamo.Ionako je bilo pisano po medijima ako izbori ostanak u ligi,bude slagao momčad po svome guštu,a milja eura Turcima ne predstavlja problem.Bar da vratimo uloženo....Sretno mu.
  • Jurki
    17.1k
    Hoxha je opcenito solidan igrac, ali los igrac za nasu koncepciju igre.
    Njemu treba autocesta prema golu i on je u vecini utakmica kad napadamo konstantno neupotrebljiv.
    Ako se zvlece ono kaj smo ulozili u njega.. bil bum zadovoljan.
  • Droljo
    15.7k
    Ako se zvlece ono kaj smo ulozili u njega.. bil bum zadovoljan.Jurki

Skroz krivo. Minimum duplo moramo izvući. Ne prodaje se iz belupa, postao reprezentativac, iskustvo lige prvaka, trofeji itd.
    Prodaje ga dinamo.
  • Dani Olmić
    1.4k
    Dejan Ljubičić je odbio skoro duplo veću novčanu ponudu PAOK-a, te Union Berlin i igranje u Bundesligi, iz razloga što želi igrati samo za Dinamo.
    Dejan je čovjek koji je odigrao cca 90 utakmica Bundeslige (postigao 8 golova kao veznjak).
    U sezoni 21/22., kad je Köln ostao kratak par bodova za ulazak u Ligu Prvaka bio je standardni prvotimac i jedan od nositelja Kölna. Također tadašnji trener Baumgart ga je posebno hvalio jer je Dejan igrao "osmicu", "šesticu", te čak i krilo kad ga je Köln trebao.
    Također kad je Köln ispao prošle sezone u 2. ligu Njemačke, Ljubičić i njihov najbolji igrač Kainz su odbili nekoliko ponuda ekipa iz Bundeslige jer su odlučili ostati tu sezonu i vratiti Köln u najveći rang nogometa u Njemačkoj što su i uspjeli. Te je Dejan također među najbolje ocjenjenim veznjacima cijele lige.
    Isto tako Dejan je bio kapetan Rapida gdje je također bio poštovan radi njegovog stalnog zalaganja na terenu i van njega.

Dinamo je dobio odlično pojačanje ljudi! :fire:

Source: Faze Nouns (Facebook)
  • Droljo
    15.7k
    Faze NounsDani Olmić

Ja i dalje svaki put pročitam fake news :lol:
  • Peškaman
    6.9k
    Source: Faze Nouns (Facebook)Dani Olmić

Je l' imaš link za taj profil ili što je već?
    Uopće ga ne mogu pronaći nigdje.
  • PatrikDirektor
    11
    povezivalo ga se s brentfordom i ajntrahtom dok je bio u rapidu a navodno je bio jako blizu mlsa ali je to propalo u zadnji tren
  • Dani Olmić
    1.4k
    Ukucaj na facebook-u „Dinamo najveći hrvatski klub“ - lik je moderator najvece dinamove grupe na facebook-u (55.000 clanova) - imao je vec dosta objava koje su se i ostvarile … ima svoje izvore bliske klubu

Posalji zahtjev da upadnes
  • Jurki
    17.1k
    sve ok kaj pricas, ali treba uzeti u obzir i njegove partije ove sezone koje nisu bile nimalo bajne.
    Prosla su vremena kad si mogel ftopiti igraca na temelju par bljeskova. Znas i sam da se sve gleda i prati.

Ali ak se uspije zvleci koji euro vise od toga kaj smo ga platili ... super..
  • NitkoBitan
    26.1k
    Haha davno sam izbacen iz te grupe, mamicevi supkolisci :grin:

2% ljudi iz te grupe ne ide redovno na utakmice.
  • Brusa
    3k
    Također tadašnji trener Baumgart ga je posebno hvalio jer je Dejan igrao "osmicu", "šesticu", te čak i krilo kad ga je Köln trebao.Dani Olmić

Znači... imamo lijevog beka! :joke:
  • Dani Olmić
    1.4k
    a cuj, u svakoj grupi ima crnih ovca - ali cinjenica je da je najveca grupa na fejsu

ne dao bog :worry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.