• blue heart 72
    2.2k
    da, bio je i nikada nije (bar koliko je meni poznato) rekao nijednu ruznu rijec o Dinamu. Zato, ako postoji bilo kakva mogucnost za njegovo dovodjenje, od mene palac gore
  • Marley
    4k
    Erlic je profesionalac veliki gdje god da igra. Da ne spominjem da je osoba kakva se danas tesko nalazi, pogotovo medju nogometasima.
    I nema ni najmanje dileme da bi nam bio ogromno pojacanje, bas kapitalac.
    Nikad nije skrivao da je hajdukovac, ali isto tako o Dinamu samo lijepe rijeci.
    Tesko, ali opet s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi vec duze vrijeme, nikad ne reci nikad :grimace:
  • Nolifer
    11k
    A Nikola Moro? (isključimo razlog da je isto tovar) al je bio u Dinamu i bil je solidan. Po meni koristan bi bio u srednjem redu...
  • Mali Zeus
    16.9k
    ↪Mali Zeus Znaci vise mrzis hajduk nego volis dinamoJaja

Izvrsno si to zaključio, bravo!!! :cheer:

:rofl: :shade:
  • Droljo
    15.6k
    Ničota veli da su rešeni soldo, mudri i ljubičić. Ljubičić ok jer može igrati na vrhunskom nivou. Ali čemu soldo i mudri dok još ne znamo jel budemo igrali lp ili konferencijsku ligu? Jel su ti dečki pojačanja za lp? Ak budemo prvi valjda bumo i više love zaradili pa se možda moglo uložiti u bolje igrače? Nadam se da nije istina...
  • Keyser Soze
    13.4k
    Po nekim informacijama, transfer Ljubičića mogao bi pokvariti još samo rasplet HNL-a, u kojemu Dinamo neće biti prvak, međutim, Ljubičić i Dinamo dali su si riječ, dogovoreno je sve i do bilokakvih komplikacija ipak ne bi trebalo doći niti u tom slučaju.

Moglo bi se pokvariti, al dogovoreno je pa se ipak ne bi trebalo pokvariti. U prijevodu, može doći, a i ne mora.

Strašno novinarstvo.
  • rakurs
    1.2k
    Za Soldu je već rečeno da je cilj preprodati ako se ne varam, netko je to napisao ovdje. Naravno, nije sveta riječ, ali mi to jedino ima smisla. A Mudražija niti meni nije previše jasan, ima jebačku sezonu, ali bojim se raspleta situacije kao Šego u hajduku. Ali ajde, ne dovode se igrači samo za prvih 11, moraš imati i klupu, a za tu rolu je ok rekao bih. Jedino ne znam koja je njegova točna pozicija i gdje ga naši vide.
  • Efes Pilsen
    11k
    Mudri je za rotaciju, ja bi radije da on ude i preore teren nego Mbuki. Uostalom, nije mu strano zabijat Rijeci i Hajduku.
    Soldo ako nije za preprodaju onda je neko lud. Nadam se da ce uskoro vijesti i oko odlazaka, ima tu prvo jako puno posla. Veliki plus za Ljubicica svakako.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Ja sam za mudrija uvijek,mnogi će se iznenaditi . Imao sam sreću gledati ga u dresu Kopenhagena i samo su ga ozljede odvele gdje jest. Uz zdravlje i sad top suigrače ima da bude iznanadjedjebi to pozitivno. I Soldo nije za bacit
  • NKDZ86
    3.9k
    Vidio sam Mudrog u subotu, bio je na tekmi, jedva čekam da zaigra za nas.
  • Orc123
    11.4k
    Soldo nicim nije pokazao da moze igrat u Dinamu....puno sam ocekivao od njega ali ove polusezone je ocajan....
  • Omake
    8k
    GpCi5Co.png

Samo da se ubacim od raspravu od ranije. Mislim da je Moreno dovoljno napredovao da mu se da šansa da pokaže da li je igrač za Dinamo. Kada ga se usporedi s igračima koji su odigrali preko 1000 minuta na stoperu za Dinamo, samo je Torrente bolji po postotcima, ali Moreno ima malo veći volumen.

QQqRsTN.png

Treba nam stabilnosti. Meni na oči djeluje brži, jači, pravovremeniji. Ja bi bio zadovoljan stoperskim rosterom Pojačanje, Galešić, KTC, Moreno, Jakir Jr, Torrente (kad se vrati). Ako i Jakir i Moreno napreduju kroz sezonu, a Torrente se vrati na ovu razinu, za sezonu 26/26 imas 5 jako dobrih opcija, od kojih su 4 mladi s potencijalom da napreduju. S tim da možda Zebić napreduje kroz B momčad ili Radnić kroz juniore, pa ti se tu još otvori jedna opcija. Dugo nismo imalo svojih stopera, no ja sam optimist da bi se to kroz sljedećih 2, 3 sezone trebalo okrenuti, da bi većina stopera trebali biti naši igrači, jer talenta stvarno ima od pionira do ovih na posudbi.
  • Krizy
    55.9k

Možda će ga samo preprodati, budemo vidjeli :grin:
    Ako ništa, na priprema možeš donekle vidjeti jel ga se isplati ostaviti kao back-up, ovisno o tome kako kadar bude izgledao.
  • scooniepenn
    4.3k

Jako poštujem kolega tvoje mišljenje i jedan si od forumaša čije upise najradije čitam. No, ono što mislim da neki od nas vide kao problem kod Morena i njegove uloge iduće sezone u Dinamu je činjenica kako je on u ovoj sezoni od mogućih 33 utakmice prvenstva i još nekoliko kupa odigrao svega 13 utakmica. To će se vjerojatno podići na 15 do kraja sezone, što je po mom skromnom mišljenju premalen uzorak da se procjenjuje koliko je on napredovao u ovoj sezoni, jer su iz moje perspektive samo ovih zadnjih par bile odlične. Bio bih puno sretniji da odigra još jednu sezonu u Loksi pa i da im honoriramo njegove nastupe, nego da ga vraćamo na ljeto. Nije on klinac, daleko od toga pa da je tu stvar kaljenja i odrastanja, već više kontinuiteta. U tom svjetlu iskreno ne mislim da je on u ovom trenutku pojačanje za Dinamo, ali se nadam da će biti.
  • Omake
    8k

Volio bih i ja da je odigrao više i minuta. Da je ovo izvedba s 2000+ minuta bilo bi super. Ja ga više vidim kao 4. opciju ako se igra protiv gornje doma , a 3. kada se igra protiv donjeg doma (do oporavka Torrentea). Ni ja ne mislim da je pojačanje u smislu konkurencija za startera od prvog dana, Jednostavno hijerarhijski kada gledam sljedeću sezonu na toj poziciji mi ne treba više od njega. Računam da je KTC treća opcija u jačim utakmicama do oporavka Torrentea. Raulov oporavak je najveće pitanje u mojoj koncepciji. Ako nakon oporavka bude na ovoj razini, onda mi realno Theophile ide u penziju. Pojačanje+Galesic prvi izbor, Raul+Moreno drugi Jakir+KTC ili Zebic treci.
    Loksi sada dolazi Jelavic za trenera i vjerujem da će na desnom stoperu odmah ili nakon par kola pokušati forsirati nekog iz juniora jer imaju igrače na tim pozicijama koji su u Reprezentaciji Hrvatske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.