• ElDorado
    3.6k
    Svaki jebeni članak o transferu u Dinamo Germanijak završava s istim copy/paste sranjem:

"Naravno, Dinamo sebi neće dopustiti biti 'izgubljen u prijevodu' i stariji Ljubičić zasigurno će proći temeljite preglede prije nego što do tog parafa zaista i dođe. Ne jednom smo bili svjedoci kako su Dinamu poslovi propadali jer je liječnički tim, na čelu s dr. Smodekom, rušio igrače. Sjetimo se samo stanovitog Yacouba Sylle, Malijca koji je sletio u Zagreb u ljeto 2017., već se i slikao s dresom, a onda je posao propao zbog njegovih zdravstvenih problema. Živi bili pa vidjeli!"
  • rakurs
    1.2k
    Dobro, ovo kaj je Nolifer objavio je još od prije skoro tri tjedna članak.
  • Nolifer
    11k

Izbacilo mi tek sad, pa reko idem zaljepit, a ako se ponovio, isprike.
  • Enco
    278
     Dugo nismo imalo svojih stopera, no ja sam optimist da bi se to kroz sljedećih 2, 3 sezone trebalo okrenuti, da bi većina stopera trebali biti naši igrači, jer talenta stvarno ima od pionira do ovih na posudbi

Slažem se da talenata definitivno ima, ali ne očekujem ni približno novog Šutala ili Gvardiola tako skoro. Od pionira pa do juniora, svima nešto fali , a većini brzine. Čak i malom Jakiru je to mana
  • Omake
    8k
    Slažem se da to vjerojatno neće biti igrači od 20+, ali mogu biti od 5-10. Netko možda i iznenadi pa bude 15+, možda Zirdum ili Radnić.
  • Enco
    278

Da Radnić možda, Zirndum nit brzine nit duela, po meni više vezni koji nema mjesta u vezi jer ima boljih.
  • scooniepenn
    4.3k

Opcija je svakako da prođe pripreme i da se vidi kako će to izgledati. Možda zabljesne i pokaže da je to to, a možda i ne. Da je Torrente zdrav vjerojatno bih drugačije gledao, ali ovako mi nemamo niti oba stopera za prvih 11 niti 3. stopera što bi upravo Torrente bio. S druge strane, Torrente možda bude spreman za nastavak iduće sezone, ali objektivno gledano on će se do kraja iduće sezone vraćati u formi kao Kača ili Stojke u prvom dijelu ove sezone. Iskreno, bez Torrentea meni je to pretanko, jer Živković nije pokazao (ozljeda je kumovala tome) da je to približno razina Šutala nakon sezone u Istri.
  • Omake
    8k
    više primjer reda radi. Hr je uvijek stvarala stoper vezne i napadače koji bi u današnjem nogometu vrijedili 10+ mil. Samo treba dobra selekcija i dati im šanse. Zanima me kako će mali Jakir napredovati fizički, iako sam blizu tvog mišljenja da mu fali brzine i da mu je budućnost vjerojatno kao centralni stoper u tri.
  • Tranzicijski Napad
    403

Evo i malo jednostavnijeg prikaza Dinamovih stopera ovu sezonu

782706a996938cbfb5246f6528f1cc45.png
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Onaj Zeljković i službeno potpisao za Viktoriu Plzen tako da ništa od njega. Ostaje barem za @Krizy rubriku igrača povezivanih s Dinamom.
  • Enco
    278
    Izvor Faze Nonus Facebook

EKSKLUZIVNO: HOXHA NA LJETO NAPUŠTA DINAMO?

Ovih dana ćemo imat puno novih vijesti o igračima Dinama. Po informacijama koje smo dobili Hoxha je samo jedan u nizu mnogih igrača Dinama za koje će se ovo ljeto izlazne ponude prihvaćati. Cilj je potpuno osvježiti Dinamo novim imenima i pojačanjima te je Hoxha na listi igrača koji će napustiti Dinamo čim dođe dobra ponuda. Informacije koje imamo govore još uvijek o interesu Leccea koji se bori za ostanak u Seriji A, dok također novi interes je Spezia, klub iz druge lige koji se bori za ulazak u Seriju A, te par(čitaj 3) kluba iz Turske. Iako se očekuje novi trener koji bi trebao odlučivati o ekipi sam, Dinamo radi na dovođenju novog krila trenutno i Hoxha je višak.

EKSKLUZIVNO: MARKO SOLDO DOBIVA ŠANSU U DINAMU!

Kao što znate i što smo davno pisali, Dinamo je odlučio vratiti Soldu koji će po novi informacijama odraditi ljetne pripreme s Dinamom te će se dalje odlučivati o njegovoj sudbini. Isti izvor navodi da je isključivo baš Boban veliki ljubitelj Marka te ga vidi kao budućnost Dinama. Dobrodošao kući
  • Zg123
    1.8k
    A sta ako se Soldo ne svidi novom treneru? Ili ce trener biti lutka na koncu a Boban taj koji o svemu odlucuje pa tako i na terenu posto smo culi da novi trener mora igrati s 4 od iza.
  • Krizy
    55.9k
    Igrati ćemo s igračima za koje Sportske novosti napišu da Ih Boban želi.
  • Zagi
    9.7k
    A sta ako se Soldo ne svidi novom treneru?Zg123

Pa kaj si samo velika slova pročitao?
    "Kao što znate i što smo davno pisali, Dinamo je odlučio vratiti Soldu koji će po novi informacijama odraditi ljetne pripreme s Dinamom te će se dalje odlučivati o njegovoj sudbini. "

Stvarno ne razumijem kaj je tu nejasno.
  • Tvrdica McTvrdi
    36
    prodaja Hoxhe bi nam lijepo sjela, preskupo za ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.