• Omake
    10.5k
    Slažem se da to vjerojatno neće biti igrači od 20+, ali mogu biti od 5-10. Netko možda i iznenadi pa bude 15+, možda Zirdum ili Radnić.
  • Enco
    508

Da Radnić možda, Zirndum nit brzine nit duela, po meni više vezni koji nema mjesta u vezi jer ima boljih.
  • scooniepenn
    5.1k

Opcija je svakako da prođe pripreme i da se vidi kako će to izgledati. Možda zabljesne i pokaže da je to to, a možda i ne. Da je Torrente zdrav vjerojatno bih drugačije gledao, ali ovako mi nemamo niti oba stopera za prvih 11 niti 3. stopera što bi upravo Torrente bio. S druge strane, Torrente možda bude spreman za nastavak iduće sezone, ali objektivno gledano on će se do kraja iduće sezone vraćati u formi kao Kača ili Stojke u prvom dijelu ove sezone. Iskreno, bez Torrentea meni je to pretanko, jer Živković nije pokazao (ozljeda je kumovala tome) da je to približno razina Šutala nakon sezone u Istri.
  • Omake
    10.5k
    više primjer reda radi. Hr je uvijek stvarala stoper vezne i napadače koji bi u današnjem nogometu vrijedili 10+ mil. Samo treba dobra selekcija i dati im šanse. Zanima me kako će mali Jakir napredovati fizički, iako sam blizu tvog mišljenja da mu fali brzine i da mu je budućnost vjerojatno kao centralni stoper u tri.
  • Tranzicijski Napad
    631

Evo i malo jednostavnijeg prikaza Dinamovih stopera ovu sezonu

782706a996938cbfb5246f6528f1cc45.png
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Onaj Zeljković i službeno potpisao za Viktoriu Plzen tako da ništa od njega. Ostaje barem za @Krizy rubriku igrača povezivanih s Dinamom.
  • Enco
    508
    Izvor Faze Nonus Facebook

EKSKLUZIVNO: HOXHA NA LJETO NAPUŠTA DINAMO?

Ovih dana ćemo imat puno novih vijesti o igračima Dinama. Po informacijama koje smo dobili Hoxha je samo jedan u nizu mnogih igrača Dinama za koje će se ovo ljeto izlazne ponude prihvaćati. Cilj je potpuno osvježiti Dinamo novim imenima i pojačanjima te je Hoxha na listi igrača koji će napustiti Dinamo čim dođe dobra ponuda. Informacije koje imamo govore još uvijek o interesu Leccea koji se bori za ostanak u Seriji A, dok također novi interes je Spezia, klub iz druge lige koji se bori za ulazak u Seriju A, te par(čitaj 3) kluba iz Turske. Iako se očekuje novi trener koji bi trebao odlučivati o ekipi sam, Dinamo radi na dovođenju novog krila trenutno i Hoxha je višak.

EKSKLUZIVNO: MARKO SOLDO DOBIVA ŠANSU U DINAMU!

Kao što znate i što smo davno pisali, Dinamo je odlučio vratiti Soldu koji će po novi informacijama odraditi ljetne pripreme s Dinamom te će se dalje odlučivati o njegovoj sudbini. Isti izvor navodi da je isključivo baš Boban veliki ljubitelj Marka te ga vidi kao budućnost Dinama. Dobrodošao kući
  • Zg123
    2.1k
    A sta ako se Soldo ne svidi novom treneru? Ili ce trener biti lutka na koncu a Boban taj koji o svemu odlucuje pa tako i na terenu posto smo culi da novi trener mora igrati s 4 od iza.
  • Krizy
    58.9k
    Igrati ćemo s igračima za koje Sportske novosti napišu da Ih Boban želi.
  • Zagi
    10.7k
    A sta ako se Soldo ne svidi novom treneru?Zg123

Pa kaj si samo velika slova pročitao?
    "Kao što znate i što smo davno pisali, Dinamo je odlučio vratiti Soldu koji će po novi informacijama odraditi ljetne pripreme s Dinamom te će se dalje odlučivati o njegovoj sudbini. "

Stvarno ne razumijem kaj je tu nejasno.
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    prodaja Hoxhe bi nam lijepo sjela, preskupo za ništa.
  • Captain America
    20.4k
    Ko je Faze Nonus i zašto je najednom relevantan izvor na topicu transfera?
  • Enco
    508

To bi i ja volio znati. Pitao sam na Zoni pred neki dan ,
    zaključak je, netko blizak menadzerskim krugovima.
    Evo pred pola sata objavio da je Galatasaray stupio u kontakt s Dinamom za Baturinu.
    Vrijeme će pokazati koliko je relevantan
  • Facke
    6.3k
    Hoxha je sam najavil da bi v letu stel napustiti Dinamo dok je igral za reprezebtaciju. Nist novog. Pitanje ste bu imal interesa da ga zeme.
  • Odani Zgd
    675
    Imam osjećaj da Hoxha bude kod Jakira u Turskoj završio.On ga je i doveo u Dinamo.Ionako je bilo pisano po medijima ako izbori ostanak u ligi,bude slagao momčad po svome guštu,a milja eura Turcima ne predstavlja problem.Bar da vratimo uloženo....Sretno mu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.