• db-izbjeglica
    17.3k
    Može li neka anketa u sportskim novostima, tko je po mišljenju čitatelja veći papučar.

A) ivan rakitić
    B) marko livaja

Jbt meni neugodno zbog ovih statusa koje mu žena piše, neki ljudi si fakat svašta dopuštaju :monkey:
  • don
    13k
    kako me zanima atmosfera na poljudu u nedilju.. jedva čekan utakmicu.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Čudno je pisati o tome da će tovari pustiti riječi koja je od njih bar dvije klase bolja i imat će motiv više . Iskreno libo me patka ko će biti prvak ako nećemo mi. Meni sa svojih uskoro 51 godinom je najveća radost kad moj dinamo osvaja titule , a sad da navijamo protiv Hajduka u temi koja nam može fonjet titulu to nemogu i neću
    Isto kao što sam sinoć navijao za hajduk da dobije jer bi nam to povećalo šanse, isto što sam svim srcem navijao i za Šibenik protiv Rijeke. Titulu jednu ako ne osvojimo Kbh iskreno i nismo bili za racku ovu sezonu. Ako osvojimo onda sreća najveća ,ludilo i neću se trezniti danima. A i u jednom i u drugom slučaju nakon zadnjeg kola kreću najbitnije stvari. Selektiranje igrača ,odlasci i dolasci. Ostalo je super u odnosu kako je bilo. Ugodan dan i neka nam ovaj tjedan donese sreću i veselje :heart:
  • Guinness
    2.8k
    mi se moramo konsolidirati na svim poljimaPaggini

Mi se ne smijemo zavaravati našim rezultatima zadnjih 5 kola HNL-a i rezultatom koji god to bio na kraju; treće, drugo ili prvo mjesto.

Prošle godine smo se zavarali, jasno mi je i zašto i mogu razumjeti logiku, tajming svega u klubu je bio kakav je bio i to je to, prošlo je.
    Ajmo učiti sami na sebi i ne ponoviti to ovo ljeto.
  • Mr Anderson
    11.6k
    Neću navijati za Hajduk, koja korist od toga kad su oni u totalnom rasulu. Uopće ne moraju pustiti Rijeci, jednostavno nemaju šanse. Sami smo si krivi što smo u ovakvoj situaciji, previše smo toga prosuli ove sezone. Prije ovog kola sam rekao da nam je Šibenik jedina šansa za kiks Rijeke. Slaven zadnje kolo je baš ono slamčica za koju se očajnički hvatamo.
  • NORTE
    15.5k
    Igramo u subotu, a oni u nedjelju što znači da ako pobijedimo Lokomotivu tad će i službeno Hajduk osvojit jubilarnu 20. fritulu u nizu i neće imati većeg motiva tako da to ide na ruku svim tovarima koji žele puštanje Rijeci.

Preostala bi im samo borba za 2.mjesto tablice.
  • mali M
    7.4k
    Ma neznam šta se tu ljudi zamaraju za koga će navijati. Pa navijaš samo za Dinamo, a tamo za rezultat... Dal x il poraz Rijeke briga me, glavno mi je da izbijemo na vrh... Kriva je retorika da navijam za Hajduk, ne nego navijam da Rijeka prospe bodove ostalo me boli dupe. Još bi mi najdraže bilo da podjele "bratski" bodove pa neka "zli" Dinamo preuzme vrh... Imali su i jedni i drugi skoro deset bodova prednosti samo neka traže neprijatelje gdje žele...
    Gledam naše razočaranje igrom, voljom, taktikom ma svime dok smo gubili i sada gledam njihovo krivljenje sudaca, mordora, medija, tajnih neprijatelja, ma svih osim njih samih. Tu je valjda najveća razlika u "nismo isti".
  • Peškaman
    6.9k
    Nažalost mislim da njihovo puštanje Rijeci nije ni blizu nategnutoj teoriji zavjeretp1997

Jedva čekam da Bilić siđe u svlačionicu i kaže Livaji da puste klubu čiji mu navijači zazivaju smrt i vrijeđaju ženu.
    Opustite se ljudi,ja sam čuo da će Rijeka pustiti Hajduku. :rofl:

Inače,dobro jutro i imamo li kolege na terenu,je li CNN počeo postavljati kamere oko Šibenika?
  • NORTE
    15.5k
    Dakle više bi nam pasalo da su pobijedili Goricu i onda mali visoki motiv protiv Rijeke.

Nisam ni ja prethodno računao na raspored predzadnjeg kola pa sam htio X da ipak donekle ostanu u igri jer nam to paše, a mnogi su im čak htjeli i poraz od Gorice koji bi ih već tad izbacio iz utrke (nadam se da će doći na isto našom pobjedom).

Pozitivno za njih je što su loši pa ni poraz protiv Rijeke ne bi bio baš toliko iznenađenje.
    U ovom trenutku ipak više naginjem tome da će im oni namjerno pustit.

U tom trenutku najvjerojatnije će službeno bit nova fritula, a rekao bih da većina njihovih navijača želi da puste Rijeci i da tako razmišljaju i mnogi u njihovom klubu pa očekujem takav ishod.

Dakle ostaje samo nada u "dišpet" i da igrači neće imati upute da moraju izgubiti.
  • Mali Zeus
    17k
    Dobro je, znači 24. 5. ipak neće biti zatvorena autocesta?
  • Blueshadow86
    3.1k
    "Žao" mi je jedino što iduće kolo igramo prije tovara i Rijeke. U slučaju naše pobjede, tovari su i matematički popušili naslov pa bi mogli odigrati preko kurca i rekreacijski. Ok, cijele sezone igraju tako, ali znate šta mislim. Rijeka ne smije pobijediti.
  • NORTE
    15.5k
    Utakmicu s Goricom su otvorili pjesmom "srami se Hajduče!", a zatvorili sa "skinite dresove!".

Hoće li sada tražiti od igrača da puste utakmicu Rijeci? :grin:
  • NVKOD
    4.8k
    U moru dobrih komentara na mrežama, ovaj mi je najbolji :lol: :

Pita Braco Jajana da jednom rječju opiše upravu i nadzorni odbor Hajduka.
    Veli Jajan: Pajaziti
  • Paggini
    48.5k
    Baš me zanima kako će izgledati to puštanje pred 25 000 svojih navijača.
  • Mali Zeus
    17k
    Jel pozdravio Tino Vela Pajazitija, zna li se kaj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.