• Paggini
    48.5k
    https://streamable.com/9ojyfo

Rugaju ih i na lađarenju hahahahaha
  • NORTE
    15.5k

"A evo sada i najljepše slike koja se može zamisliti - puni stadion na Poljudu skandira Rijeka, Rijeka"

Vela senior prije 26 godina i Vela junior pajaziti fan danas...

Tada je zajednički omraženi protivnik tih klubova bila "režimska" Croatia koja je naslov slavila pred 200 ljudi, ali mržnja jadranskih rivala se ozbiljnije produbila od tada.

Glupo je išta prognozirat pa i očekivat za nedjelju jer sve je moguće, a nama je dosta i X da ostanemo na prvom mjestu, ali za to najprije trebamo pobijediti Lokomotivu.

Vjerojatno nećemo srušiti Lokomotivin rekord u 21. stoljeću, 2013. je Loksa još igrala na Maksimiru pa je na uzvratu finala kupa bilo 12.000 ljudi, ali mislim da nema službene brojke kentaura.
  • Crni86
    10k
    Dajte za kraj sezone mec jela vs gattuso. Stavite kavez na poljud i nek zavrse ono sta su zapoceli onda u studiju. Da ne ostane samo na lajanju i rijecima.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Iris Rajčić Livaja, supruga Marka Livaje, na Instagramu je otkrila što misli o njegovom potencijalnom odlasku iz Hajduka.

Podijelila je objavu u kojoj, između ostalog, piše: 'Vi koji zazivate Livajin ostanak, kako biste reagirali kad bi vas rodbina nagovarala da ostanete na poslu na kojem je vidljivo sve trulo, od šefa, kolega, okruženja, politike i svega ostalog?'.

'Da, stojim iza svega napisanog u objavi', dodala je.
  • Paggini
    48.5k
    Prošle sezone je bila monumentalna fritula, digli su sve što hoda, zamirisalo je kao nikad, Brekalo, Perišić, ide fešta. Slom koji su oni doživjeli, to sam i pisao doživljaje hajdugovaca koje znam, ostavio je baš duboku, duboku emocionalnu ranu.

Ove sezone, čak i kad su bili na plus 8 od nas prije mjesec i po, nije bilo ni približno toliko mirišanja kao prošle godine. Argument da su igrali loše pa zato nije bilo ne stoji jer su igrali i prošle godine odvratno, ali toliko ih je prošla godina unakazila da će im trebati potpuna promjena svega u klubu da bi imali ikakve nade u išta.

No, s druge strane, ova sezona ih možda nije emocionalno uništila kao prošla, ali na razini kluba, ekipe, financija - ovo je najbliže kolapsu što su došli od 2011., ako ne i bliže jer ni tad taj dug nije bio toliki. Neće oni propasti, to je svima jasno, ali ovo ljeto imaju izbore u SRPNJU, što znači da će NO izabrati predsjednika tad negdje, a sezona će faktički već početi, klince će prodavati u bescijenje da pokrpaju bilo šta, dovest će vjerojatno nikog ili nekog Fomitschowa nazad, recimo.

Uz to, Livaja, jedini dobar igrač kojeg imaju odlazi. A ako ne odlazi, opet će se usvinjiti 15 kila. Gotovi su gotovi, a mi se moramo konsolidirati na svim poljima da osiguramo da se ne dignu još dugo, dugo vremena. Vratiti ih na ugodnih 20 bodova zaostatka, prosjek od 9000 na Poljudu i lajanje na mjesec.
  • emilperska
    10.4k
    1. Mi fkt trebamo Loksu za pocetak dobiti, moglo bi biti veselo i sumnjam da ce tu biti odmaranja od strane Lokse jer njima je svaka tekma izlog za prodaju.

2. Uzivam u ovom koprcanju i njihovim sukobima podvojenih ličnosti unutar samih sebe.. pustiti Rijeci ili ne, koga više mrzimo,sto je manja šteta, sto kaze Livaja, sto kaze torcida.. i to sve skupa dok i dalje imaju teoretske šanse za naslov bar do subote navecer. Miline..
  • Jos-Optimus
    5.5k
    ti si pozitivan, mora da je dobro :sweat:
  • NitkoBitan
    26.1k
    A ako ne odlazi, opet će se usvinjiti 15 kila.Paggini

On ih je stvorio, on ce ih i unistit! :rofl:
  • tp1997
    1.3k
    Ne znam koliko je sportnet reprezentativan, ali tamo je došlo do toga da se zazivaju kontakti igrača da im se kaže da svi pravi hajdukovci žele da se pusti utakmica, postrojavanje pred Torcidom da im se naredi da puste itd.

Nažalost mislim da njihovo puštanje Rijeci nije ni blizu nategnutoj teoriji zavjere
  • Paggini
    48.5k
    Pa nek puste, to je još jedna sramota koju nikad neće oprati sa sebe koja će ih pratiti vječno. Mislim, ja ionako vjerujem da Slaven ima veće šanse u zadnjem kolu nego tovari doma.
  • NitkoBitan
    26.1k
    Navodno je Torcida napala igrace na bengi poslije tekme (ako je vjerovati nekom na sportnetu).

ali tamo je došlo do toga da se zazivaju kontakti igrača da im se kaže da svi pravi hajdukovci žele da se pusti utakmicatp1997

Vjerojatno simpatizeri, sumnjam da se Torcidi gleda Armadino orgijane na Poljudu.
  • NORTE
    15.5k
    Uzivam u ovom koprcanju i njihovim sukobima podvojenih ličnosti unutar samih sebe.. pustiti Rijeci ili ne, koga više mrzimo,sto je manja šteta, sto kaze Livaja, sto kaze torcida.. i to sve skupa dok i dalje imaju teoretske šanse za naslov bar do subote navecer. Miline..emilperska

Što se više javno piše i priča o puštanju to bolje po nas, nadam se da će biti i medijskih članaka o tome.
    A Jadranski je tek za 7 dana.

Evo post vjeke o tome:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/660307
  • tp1997
    1.3k
    Mislim, ja ionako vjerujem da Slaven ima veće šanse u zadnjem kolu nego tovari doma.Paggini

Zašto? Slaven se očito raspao, ono snage što imaju će čuvati za Kup i vjerojatno odmarati igrače isto kao protiv nas, a i ne bih se čudio da Miško proda Kup za prvenstvo ispod stola.

(Ako imaš razloga za optimizam, molim te udijeli, jer ja sam od sinoć u totalnom psihičkom knockdownu i uvjeren da Rijeka 95% osvaja :sweat: )
  • Jurki
    17.1k
    da idemo u teorije zavjera.. kak je vec vise puta napisano.. Rijekina druga titula u 8 godina bi ih vise boljela nego nasa.
    Ako se desi da Ri osvoji, onda padaju sve price u vodu o krivici Dinama, saveza, sudaca itd.
    Pada u vodu mantra "bili bi prvaci da nam dozvole"

Isto tak je tu mrznja.. ne vjerujem da bi im zalizani pustio, pogotovo nakon onoga na Rujevici.
    Ovi na sportnetu mogu lajati kaj god zele.. te dve utakmice su im ujedno izlog za prodaju.. jer koga ce prodati i za koji iznos ako se opet useru?
  • Sibirski plavac
    5.2k
    I mi i Rijeka pobjeđujemo u idućem kolu, a u zadnjem mi nekako na mišiče dobivamo čvrsti Varaždin dok Rijeka vodi 1 0 do negdje par minuta do kraja kada Slavenova "tvrđava" Marco Boras glavom nakon kornera ušutkava Rujevicu na kojoj na kraju ostane 1 1 a titula se krene slaviti u Zagrebu. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.