• Maki85
    150
    objasni nam onda ako želiš kako su pale tako kvote..don
    Strane klade izbacile koeficijente oko 7 po našem vremenu, surbettori pouplaćivali svoje dok se nije poravnalo.
  • ksapi
    4.7k

Kvote su se pomaknule jer je netko igrao na Hajduk, za ocito jace iznose danas oko 19.25 na Pinnaclu.

SS ima identicne kvote kao Pinnacle koji je jedna od vodecih svjetskih kladionica, mnoge kladionice se orjentiraju prema njima.

Dakle - nije SS nista pomicao na svoju ruku nego samo prate kretanje kvota na Pinnaclu i po tome pomicu svoje.

Sto se same kvote tice, slazem se da je ovo na Rijeku previsoko, ali nebi bas ni rekao da je Rijeka ogromni favorit kao sto vecina vas ovdje zeli prikazati.
  • NitkoBitan
    26.1k
    Javite Livaji da su na onom derbiju Dinamo - Rijeka na Maksimiru fiumani pjevali "Umri Livaja" a mi nismo!!

Caca donesi nam titulu, obecao si...
  • Pacho
    819
    Stavite hajlajtse Jele i Vejica ako mozete. Jel se opet drze za stol da ne kolabiraju?
  • Toni90d
    1.8k
    Je li BBC može otkazati let za Hrvatsku? Otkazana je šetnja iz Šibenika do Splita, mogao bi netko i HAC-u javiti, jer su spominjali oslobodit autoput za "hodočašće".
  • Krizy
    55.9k
    Hrvoje Vejić - jedan od najvećih klauna u povijesti hrvatske sportske televizije. Stručni komentator!
    Imao je brojne podcjenjivačke izjave prema Dinamu, smiješne izjave o sudačkim pogurancima.
    Napuši se Hrvoje
    Screenshot-20250511-204642-Chrome.png
    Screenshot-20250511-204604-Chrome.png
  • Kristijan992
    515
    Evo kažu genijalci Jela i Veja da je Slaven bio odličan, Dinamo je loš, ne igra pritisak, bez posjeda, stoperi su samo nabijali, ali je Dinamo imao sreće da je iskoristio greške Slavena i na tranziciju imali dobru realizaciju...
  • Brusa
    3k
    a čuj , ovo 10.04. nije ništa krivo rekao. Tad smo izgledali kao razbijena vojska, a cannavarove odluke ne da su bile upitne, nego loše.
    Da se razumijemo, lik je klaun i sere stalno, al ta mu je bila na mjestu
  • Krizy
    55.9k

Zato sam i napisao ispod pravi razlog zbog kojega je klaun. Ne mogu naći ostale izjave.
  • ElDorado
    3.6k
    Zapravo Jelicic nije nista krivo rekao. Nase otvaranje je ocajno i to nisu uspjeli rijesiti 4 trenera. Vec sam jucer to napisao, a i danas pa me se ismijavalo. Mi imamo sjajne igrače ali nasa uigranost i organizacija u pojedinim segmentima je ocajna. Od istine ne treba bjezati. Imamo golmana koji lose igra nogom, imamo gomilu povratnih i panicnih lopti svaku tekmu i nekontrolirano nabijanje dugih lopti.
    Na tome ce novi trener najvise morati poraditi.
  • Dzoni
    1.3k

Jel ih steže u grlu dok ovo govore?
  • dzis
    1k
    Ali ce se lijepit livajine slike kako ljubi grab dinama.
    Sa njima peces fritule dok nama donosis titule
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Hajduk se sa ovim današnjim kiksom dokrajčio iako bi sa današnjem pobjedom i pobjedama do kraja odradio sezonu koja bi za njih bila uspješna jer bi bili u igri za naslov do zadnjeg kola. Porazom protiv Rijeke i eventualnim kiksom stvaraju jos dublju krizu u klubu i sumnjam da će od ključnih igrača ostat u takvoj lošoj atmosferi.

Dinamo kao klub treba ove dvije utakmice pobjedit do kraja pa i ako to ne bude dovoljno. Neka ovih zadnjih 4,5 kola bude putokaz da se može ovako igrat cijelu sezonu i vratit titulu u Zagreb slijedeće godine.

Iako vjerujem da će Hajduk odigrat kvalitetnu utakmicu protiv Rijeke i da će Rijeka zbog velikog uloga u toj utakmici odigrat ispod svoje razine i kiksat na Poljudu a mi to iskoristit za proslavu na Maksimiru a kasnije na trgu.

Idemo napunit Maksimir još više ove dvije preostale utakmice, pobjedit i proslavit naslov. Klub ima pobjednički mentalitet i vjerujem da sa Bobanom na čelu da ćemo samo rast iz sezone u sezonu na svim poljima.

Svi na Maksimir.
  • Carrasco
    6.2k
    Gledam kvote do kraja prvenstva i ovako odokativnom metodom prema kladionicima imamo nekih 65% za naslov, iako je 1,90 na nas i 1,90 na Rijeku.
  • Kristijan992
    515
    slažem se ja s tim djelom, u pravu si 100%, međutim ova njegova teza i usporedba s Flickom je teška glupost (gdje je njemu kao super i kada ekipa napada visoko bez taktičke odgovornosti pa popije 5 komada...), posebno jer Dinamo očito ima problem unutar momčadi s igračima tog profila da se igra visoki presing i problem negativne tranzicije i ovaj način je možda jedini i ostao Perkoviću u tom kratkom periodu...i definitivno se slažem da na je na ljeto potreban rebuilding ekipe i puno promjena u tom dijelu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.