• scooniepenn
    4.3k

Samo daj kolega, svašta se ovdje može pročitati. Baš me ovo oko RPG-a zabavilo. :lol:
    Inače, kad već Dinamovi navijači propituju strance koje je Dinamo zadnjih godina dovodio (nerijetko s pravom), onda se valjda treba naglasiti kako su KTC (28 godina u trenutku dolaska u Dinamo) s preko 200 nastupa u Ligue 1 i RPG (25 godina u trenutku dolaska) preko 130 nastupa u Ligue 1 valjda došli s nekim pedigreom. Ili je i to bezveze, jer svaki drugi hrvatski igrač to ima u CV-u.
  • Patak
    3.4k
    @Mali Zeus@Marley niste shvatili, ja uopće nisam komentirao RPGa, pogotovo ne na temi o Kulenoviću. Zapravo nemam niti jedan komentar o RPGu niti na jednoj temi. Ikad.
    @scooniepenn ni ti nisi shvatio, nisam tražio RPGove reference nego tvoje jer sam par puta primjetio da tako s visokog ocjenjuješ i procjenjuješ forumaše .
  • Marley
    4k
    nemam sirota ni ta 2 na skolskom... Vise sam bila za borilacke sportove, a lopte se bojim ko vraga oduvijek haha. Ne znam hoce me sad admini odstraniti s foruma nakon ovog priznanja...

I sorry Kule na zestokom spamu, necu vise.
  • scooniepenn
    4.3k

Slobodno mi nađi gdje sam se to ikome obraćao s visoka, jer istinski ne volim kad mi se inputiraju stvari koje se nisu dogodile. Komentiranje nečijeg lupetanja (što bi u prijevodu značilo stavova koji nemaju uporišta u činjenicama) je osvrt na nečiji stav, a ne ad hominem vrijeđanje ili procjenjivanje intelekta smatrajući svoj nadmoćnim. Osim toga, stav bi se, inače, trebao argumentirati faktima u slučaju komentiranja nekog igrača ili nastupa neke momčadi, jer je to u suprotnom subjektivan dojam koji je potpuno nebitan za bilo koju ozbiljnu diskusiju.
  • deda
    36.5k
    Dečki molim vas da mi Kuletovu temu pustite na miru, taman ga je krenulo ponovo. :cool:
  • Patak
    3.4k
    Nadovezao sam se na tvoj post o tome da oni kojima ne odgovara RPG (tko god to bio, ja nisam, kako su to neki odmah pomislili, i ne samo pomislili nego odmah i komentirali) da nemaju pojma o nogometu. To mi se učinilo nekako s visoka, pomalo neuobičajena ocjena za nekog forumskog kolegu bez obzira o kojem igraču ili forumskom kolegi radilo. Jer nije o meni, ja RPGa nisam nikad komentirao. Inače cijenim i rado čitam tvoje upise pa me zanimalo imaš li neke formalne reference. Ali nije bitno, sad mi je žao što sam to uopće komentirao. I nemoj nešt zamjeriti.
  • prefontaine
    2k
    Jbt uđeš u Kuletovu temu, očekuješ postove o Kangi, a tamo odjednom RPG?! Kuda ide ova Zona...
  • Guinness
    2.8k
    Otvorim temu da vidim šta ima novog na relaciji Kulenović - Kanga, a kad ono RPG u fokusu...
  • NKDZ86
    3.9k
    Kvartovi na ceste, admini gdje ste?
    Potkape na glave, utoke pod veste.
  • scooniepenn
    4.3k

Sve OK, nemam što zamjeriti. Uzeli smo Kuletu svjetla pozornice, mea culpa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.