• Hnlovac
    2.1k
    snet je skupina ljudi na iglama i mislim da daje jako kriv dojam o navijačima klubova (izuzev tovara) ali ok to je moje misljenje
  • Krizy
    55.9k
    2023./24. - Jesenski dio
    Hajduk - 41
    Rijeka - 38
    Dinamo - 37

2023./24. - Proljetni dio
    Dinamo - 45
    Rijeka - 36
    Hajduk - 27

2024./25. - Jesenski dio
    Hajduk - 36
    Rijeka - 36
    Dinamo - 29

2024./25. - Proljetni dio
    Dinamo - 32
    Rijeka - 26
    Hajduk - 21

2023./24. + 2024./25. - Jesenski dio
    Hajduk - 77
    Rijeka - 74
    Dinamo - 66

2023./24. + 2024./25. - Proljetni dio (ostala dva kola za odigrati
    Dinamo - 77
    Rijeka - 62
    Hajduk - 48
  • vjeko1701
    14.6k
    Kažem, nije samo stvar sneta već i iskustva uživo, samo je lakše sa sneta staviti nešto ovdje.

Osobno mi je Istra 3. na ljestvici klubova koje ne podnosim, primarno zbog iskustava uživo a onda i preko neta.
  • The Undertaker
    7.8k
    Hajduk (i klub i NH) plaća PR da na mrežama poput Sportneta gura određeni narativ. U tomu su oni pioniri, još sa portala SD. Prilično sam siguran da su i Varcheck i Crne kese na plaći, ovako ili onako. Teško je onima koji ne prate duže zaključiti tko je autentičan a tko nije.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Pa eto Kovačević neka dobije rijeku i naslov nam osigura
  • Hnlovac
    2.1k
    Ha jbg, ja sam nekoliko puta iso nas bodrit na Zapad Drosine i nisam doživio neke komplekse, gori su mi bili moji zagorci u Vž s onim klasičnim zagorskim sranjem na sve

Ali ok, slažemo se da se ne slažemo
  • Paggini
    48.5k
    Prilično sam siguran da su i Varcheck i Crne kese na plaći, ovako ili onako.The Undertaker

Na dobrom si tragu, ima još tih žoharskih stranica.

Prije su financirali Telesport pa im je to postalo preskupo kad su vidjeli da mogu poslat dres i čarape ovim klošarima a dobiti još veći reach sa šizofrenijom, paranojom i konstantnim udaranjem po istome.
  • ivanzg
    321
    Uvjeren sam da Rijeka neće pobijediti u Splitu, biti će potrošeni od kupa a i te famozne priče o puštanju će sigurno igrati veliku psihološku ulogu.

S druge strane vjerujem da se jebe Gattusu,Livaji,Rakitiću i ostatku ekipe koja vjerojatno odlazi iz kluba tko će biti prvak i da im uz svu ovu sramotu koju pokazuju na terenu do sada ne treba još nekakvo prozivanje i sramoćenje o eventualnom puštanju.
  • Omake
    8k
    Šta veli zakon veliki brojeva? Je li vrime da tovari nekog i dobiju?
  • The Undertaker
    7.8k
    Ako si primjetio, naglo su se ugasili nakon otkaza Lukši. Poslije su se opet neki vratili, valjda nakon intervencije NH.
  • Oluja
    5.3k
    Hajduk je ove sezone ostvario jedan od najboljih rezultata u HNL-u, bili su prvaci ožujka.
  • serbus
    4.9k

Ja vjerujem u ovom slučaju da je tako pa vidimo za tjedan dana. I ne sumnjam u tvoje poznavanje klade i sustava ali jednostavno mislim da idu zaraditi dobru lovu.
  • Nolifer
    11k
    Da se prisjetimo ovog gnoma i klauna

IMG-8830.jpg

Hahahahahahahaha :lol:
  • vjeko1701
    14.6k
    Još samo fali montaža svih Vejićevih kmekova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.