• NORTE
    15.5k

Moj favorit iz ovog kolaža su LP i zvezda.
  • Jos-Optimus
    5.5k
    Da barem odmara neke tipa Rakitica i zvjezdice...bolje našpanani klinci i Livaja, taman po bod, Rijeka će biti umorna, a njihov bog baluna će napraviti sve da oni ne budu prvaci
  • Dzoni
    1.3k

Rađe bih vidio Istru kao stalnog konkurenta za Europu nego Osijek, relativno zdrava sredina, ok navijači koji nisu temeljeni na kompleksima prema Zagrebu, dobar scouting itd.
  • Hnlovac
    2.1k
    Budimo realni, mi im najmanje punimo Drosinu, nas bude 1000 na Jugu i koja stotina uokolo dok Riječani u zadnje vrijeme uvijek rasprodaju Jug i probaju razgrabit što više rubnih sektora Zapada i Istoka, a Tovara (i istarskih Tovara) dođe 3-4 soma
  • serbus
    4.9k

Jednostavno klade dizanjem tečaja guraju trpanje na RI jer će se filat sad priča o puštanju i navući će ljude na visok tečaj i "laku zaradu".
    Hajduk će odigrati 1x , a lova na 2 će biti lagana zarada za SS.

Svi sretni sponzor lige, hajduk pobjedio tekmu, dinamo naslov, rijeka kup savršena sezona za sponzora lige.
  • vjeko1701
    14.6k
    ok navijači koji nisu temeljeni na kompleksima prema ZagrebuDzoni

Samo na snetu vidi opus korisnika GrionPola...a daleko je on jedinog.
  • Dzoni
    1.3k
    Srećom pa nisam na snetu pa ne moram to gledat. Kad god bi otišao u Istru, uvijek bi imao ok iskustva i dobro se osjećao, za razliku od dosta krajeva Hrvatske
  • ksapi
    4.7k

Trziste kladenja ne funkcionira ovako
  • vjeko1701
    14.6k
    Ljudi generalno su sasvim ok ali navijači kluba koje znam osobno i forumaši na snetu daju dojam kao učenici 'ajdučke akademije kmečanja i bacanje sve krivnje na Dinamo i Zagreb.
  • Hnlovac
    2.1k
    Ja nemam taj dojam. Ok, bacaju krivnju na nas kao i svi krajevi Hrvatske koji nis ne osvajaju, ali ipak veliku mržnju gaje prema domaćim tovarima i Rijeci pa im ponestalo goriva za neke odnose s nama
  • don
    13k
    objasni nam onda ako želiš kako su pale tako kvote..
  • gaTeDZG
    1.3k
    Ne rugajmo se bolesnim ljudima...
  • vjeko1701
    14.6k
    Evo jedan primjer

Capture.jpg

Znači prije koju sezonu kada je Rijeka preko njih osigurala europu u utakmici sa sumnjivim sudačkim odlukama, to nije bio Mišković ili Rijeka nego je Dinamo sredio da Rijeka ode u europu radi koeficijenta.

Godinama, i na forumu i uživo, kad god im se nešto ne svira, nebitno protiv koga je utakmica, jedan od glavnih komentara je "Dinamu bi to svirali".
  • tp1997
    1.3k
    Mene isto zanima kako je Hajduk nakon kiksa postao golemi favorit za pobjedu na kladarama, a do kiksa čak Rijeka imala lagano niži koef
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.