• Ivdzo11
    6.5k
    Ne znam sta se bitno promjenilo danasnjom utakmicom da se tako drastično promjene kvote za Hajduk Rijeka....

Sinoc na Hajduk 2.80 a na Rijeku 2.50

Sada na Hajduk 2.10 a na Rijeku 3.40
  • NORTE
    16k

Moj favorit iz ovog kolaža su LP i zvezda.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Da barem odmara neke tipa Rakitica i zvjezdice...bolje našpanani klinci i Livaja, taman po bod, Rijeka će biti umorna, a njihov bog baluna će napraviti sve da oni ne budu prvaci
  • Dzoni
    1.4k

Rađe bih vidio Istru kao stalnog konkurenta za Europu nego Osijek, relativno zdrava sredina, ok navijači koji nisu temeljeni na kompleksima prema Zagrebu, dobar scouting itd.
  • Hnlovac
    2.2k
    Budimo realni, mi im najmanje punimo Drosinu, nas bude 1000 na Jugu i koja stotina uokolo dok Riječani u zadnje vrijeme uvijek rasprodaju Jug i probaju razgrabit što više rubnih sektora Zapada i Istoka, a Tovara (i istarskih Tovara) dođe 3-4 soma
  • serbus
    5k

Jednostavno klade dizanjem tečaja guraju trpanje na RI jer će se filat sad priča o puštanju i navući će ljude na visok tečaj i "laku zaradu".
    Hajduk će odigrati 1x , a lova na 2 će biti lagana zarada za SS.

Svi sretni sponzor lige, hajduk pobjedio tekmu, dinamo naslov, rijeka kup savršena sezona za sponzora lige.
  • vjeko1701
    15.5k
    ok navijači koji nisu temeljeni na kompleksima prema ZagrebuDzoni

Samo na snetu vidi opus korisnika GrionPola...a daleko je on jedinog.
  • Dzoni
    1.4k
    Srećom pa nisam na snetu pa ne moram to gledat. Kad god bi otišao u Istru, uvijek bi imao ok iskustva i dobro se osjećao, za razliku od dosta krajeva Hrvatske
  • ksapi
    4.9k

Trziste kladenja ne funkcionira ovako
  • vjeko1701
    15.5k
    Ljudi generalno su sasvim ok ali navijači kluba koje znam osobno i forumaši na snetu daju dojam kao učenici 'ajdučke akademije kmečanja i bacanje sve krivnje na Dinamo i Zagreb.
  • Hnlovac
    2.2k
    Ja nemam taj dojam. Ok, bacaju krivnju na nas kao i svi krajevi Hrvatske koji nis ne osvajaju, ali ipak veliku mržnju gaje prema domaćim tovarima i Rijeci pa im ponestalo goriva za neke odnose s nama
  • don
    13.2k
    objasni nam onda ako želiš kako su pale tako kvote..
  • gaTeDZG
    1.5k
    Ne rugajmo se bolesnim ljudima...
  • vjeko1701
    15.5k
    Evo jedan primjer

Capture.jpg

Znači prije koju sezonu kada je Rijeka preko njih osigurala europu u utakmici sa sumnjivim sudačkim odlukama, to nije bio Mišković ili Rijeka nego je Dinamo sredio da Rijeka ode u europu radi koeficijenta.

Godinama, i na forumu i uživo, kad god im se nešto ne svira, nebitno protiv koga je utakmica, jedan od glavnih komentara je "Dinamu bi to svirali".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.