• Srelee
    119
    Ne utjece na rezultat nicije je navijanje kako ce zavrsit utakmica ni Dinama ni Hajduka ni Rijeke.Stvorili ste narativ ko da smo mi Rijeci donijeli pobjede.Dinamo si je sam kriv sto gledamo kako ce Rijeka igrat.
  • Keyser Soze
    13.4k
    Ljudi pričaju kao da je navijanje za Rijeku na forumu zaslužno za njihove pobjede pa "evo vidite šta ste napravili".
  • Srelee
    119
    Mlade generacije vecinom
  • Srelee
    119
    Bas to takvi su im upisi
  • Mali dioničar
    17.2k
    Naravno da sam svim srcem navijao za Rijeku.

Prije mjesec dana je Dinamo imao lošu situaciju u Upravi, na terenu i u trenerskom stožeru.

U takvoj situaciji navijao sam za Rijeku i da se situacij ponovi, opet bih.

Poredak...

1. Rijeka
    2. Dinamo
    3. Hajduk

...prije mjesec dana je izgledao jako jako dobar scenarij za Dinamo.

Sad je taj poredak realnost.

U međuvremenu je Dinamo dobio predsjednika Uprave u Zvonimiru Bobanu što je tektonski poremećaj pozitivne magnitude u rangu sa vraćanjem imena Dinamo. Financije su sasvim u redu, a sa Bobanom se dobiva novi zamah i u organizacijskom i u, što je još bitnije, nogometnom smislu.

U loži Dinama sjede Zvonimir Boban i Velimir Zajec, a u loži Hajduka opskurni Ivan Bilić. Neka sada neki jebivjetar iz NO Hajduka za kojeg nikad nitko nije čuo piše priopćenja i prijeti Desincom jer klub kojem je na čelu Zvonimir Boban nije dovljno ulaznica dao klubu kojem je na čelu Ivan Bilić.

A svima vama koji mislite da će Dinamo propasti ako ne bude prvi mogu samo poručiti za navijate za potpuno pogrešan klub.

Isto tako kao navijač ne samo da shvaćam pojam rivalstva nego ga iskreno živim cijeli život i groteskno je da uopće netko proziva ekipu koja se zamisli usudila navijati za Rijeku u trenutku kad je Dinamo bio skoro pa izvan igre.
  • Kaktus Car
    1k

Opet - o čemu ti? Tko tvrdi da navijanje za (pogrešnog) konkurenta utječe na rezultate?! Ovo je bila tvoja izjava:

Svak je ovdje navijao za rijeku kad smo bivali u minusu od 7,8 bodova od Rijeke i HajdukaSrelee

i više ljudi ti je odgovorilo da to nema veze s istinom, da su mnogi upozoravali da je Rijeka ozbiljniji konkurent i umjesto da to prihvatiš ti sad pokušavaš okrenuti na nekakv još apsurdniji spin?!

Naravno da tvoje navijanje za Rijeku ne utječe na rezultate i ti imaš pravo navijati za tu Rijeku, ali ovo je Dinamov forum i nemoj se čuditi ako većina ljudi ovdje navija za Dinamo.
  • vjeko1701
    14.6k
    Situacija je bila kakva je bila, sad je takva kakva je. Jel zbilja sad vrijedno vaditi nekima postove. Ionako pisanje ovdje nije utjecalo na rezultate na terenu. I u moderaturi je bilo poduljih rasprava dal da dopuštamo ili ne, al ne radi nekog utjecaja na situaciju već radi kakvog takvog mira i higijene ovog foruma.

Cijela ova rasprava traje predugo i nema nekog smisla.
  • emilperska
    10.4k
    Previse puta smo svi skupa opekli da bi mogli unaprijed upisati pobjedu protiv ikog, a kamoli Lokse i Slavena..

Ispali bi najveci luzeri da Loksu ne dobijemo..

Zelim da Gorica danas masakrira Hajduk, da ispadnu iz svih kombinacija i da 7 dana čitamo o njihovom koprcanju za Rijeku i gdje ni sami ne znaju što učinit..
  • Str1nger Bell
    2k
    Cijela ova rasprava traje predugo i nema nekog smisla.vjeko1701

Ima smisla dok pojedini moderatori jebu ljude jer su na +8 navijali da se Rijeka odmakne od tovarčina.
  • dinon7
    1.7k
    Recite što hoćete ali svima nam treba biti u interesu pobjeda Hajduka. Igrači Rijeke se raspadaju, vidno su umorni i siguran sam da će im tovari uzeti bodove ukoliko im pobjeda u derbiju bude išta značila.
    Namučio ih je Šibenik koji izgleda kao teška skupina amatera. A u međuvremenu još igraju i kup.
    Nama je u interesu uzeti naslov. Mrzim i ja tovare ali želim pehar u Zagrebu. A on je realniji ukoliko Hajduk danas pobjedi
  • Paggini
    48.5k
    Ima smisla dok pojedini moderatori jebu ljude jer su na +8 navijali da se Rijeka odmakne od tovarčina.Str1nger Bell

Isprike što mi je zasmetalo navijanje za drugi klub na forumu Dinama 10-15 kola prije kraja, pa je prestalo eto prošli tjedan kad je Dinamo, eto, opet u igri.

Slobodno navijajte za bilo koji klub u HNLu, ovo je ipak Zona HNL, isprike i zrtvama moga napada na sve te ljude i navijače Dinama i Rijeke kad Dinamu ne ide dobro.

Isto tako, valjalo bi izvaditi i "trebalo bi pustiti Rijeci na Maksimiru" postove ili aluzije na isto, pa usporediti sa ovim paničarenjem hoće tovari pustiti idući tjedan
  • Sajla
    8.5k
    Miroljubljiva podjela bodovaZagi

nadam se da će Haj-Ri biti sve samo ne miroljubiva utakmica, da će frcati iskre, biti krvavih koljena, mesarskih uklizavanja, naguravanja i kartona. makljaža bez nogometa i najružnijih 0-0 u povijesti HNLa. još ako delegiraju Bela za suca...

a nastavno na ostale upise - Rijeka se jedva provukla u Šibeniku jučer, prije toga su doma visjeli protiv Gorice, a to sve im je došlo nakon niza od 3 poraza. itekako ima smisla očekivati da u Splitu izgube neke bodove. a isto tako mogu i napucati Hajduka tri razlike. vidjet ćemo za tjedan dana, a do tada pozitiva i optimizam!
  • Str1nger Bell
    2k

Ja se slažem s tobom u potpunosti da ovo nije mjesto za navijat za neki drugi klub.

Ali ako Dinamo ne zaprijeti Gorici i pritom izgubi 1:0, ne znam zasto se ljudima zamjeralo što su 10 minuta nakon utakmice pisali ajmo rijeka ili nesto slicno.

Drugo je kad netko u ovoj situaciji napise ma nek Rijeka dobije Šibenika da tovari ispadnu iz svih kombinaciji.
  • pjetlić
    97
    Bit ce vec danas dosta jasnije, kolko vidim ovu su igraci udaljeni karton od suspenzije:

Roko Brajković
    Bruno Durdov
    Anthony Kalik
    Lovre Kalinić
    Marko Livaja
    Ivan Lučić
    Dominik Prpić
    Rokas Pukstas
    Michele Šego
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.