• Mlađi referent
    12.6k

U nedjelju navijamo za Rijeku jer to eliminira Highdug / Gayduk / Hajdug potpuno. To nam osigurava mir. A onda Rijeka ima još prostora kiksati protiv Belupa.

A čak i da se to ne dogodi, možemo izvest nešto tipa da skupa izađemo na teren držeći se za ruke s našom bratyom iz Rijeke i skupa podignemo pehar i slavimo dugo u noć. Pobjeda dobra nad zlim. :love:
  • db-izbjeglica
    17.3k
    treba razlikovati priglupe magareće navijače od momčadi i vodstva kluba.
    da se razumijemo i oni su svakakvi, dodvoravaju se toj stupidnoj nakupini ljudi, ali mislim da nisu baš toliko glupi, iz čisto pragmatičnog razloga.

dinamo je debelo ispred hajduka, već gotovo četvrt stoljeća, ali dinamo ima i osjetno bolju financijsku situaciju i konstantan plus na kraju godine.

međutim, rijeka je u zadnje vrijeme također uspješniji klub od hajduka, ali baš po svemu. trofeji, europski koeficijent, cifre za koje prodaje igrače, igrači koje plasiraju u reprezentaciju, itd, itd.. i to sve rade sa poprilično manjim proračunom od magaradi.

ako rijeka postane prvak, posere je sreća u ždrijebu, ulete u LP-a i zarade preko 20 000 000 eura... oni će si s tom lovom zacementirati mjesto ispred hajduka sljedećih valjda 10 godina. mislim da nisu spremni na taj rizik i da će pokušati uzeti nešto u toj utakmici (što ne znači da će uspjeti)

mislim da bi svatko sa pol mozga postupio tako...realno, oni na tom svom putu prvo moraju svrgnuti rijeku, ne dinamo, jer su već poprilično vremena broj 3 i toga su svjesni.
  • Paggini
    48.4k
    Postoji razlika između "ako je Rijeka ili Hajduk, onda Rijeka" i otvorenom navijanju i drukanju za jebenu Rijeku na navijačkom forumu Dinama 10 kola prije kraja prvenstva.

Jasno je meni zašto je ekipa navijala, ne trebate keljiti po deseti put Eduardov citat.

Navijajte i dalje ekipa, u čemu je problem?
  • Zagi
    9.7k
    Svak je ovdjeSrelee

nije, ne pričaj gluposti
  • tp1997
    1.3k
    Nije se navijalo za Rijeku ovdje samo kad smo mi bili na -7 ili -8 nego cijelu sezonu, i u momentima kad smo mi bili debelo u utrci.

I to sve pod izgovorom da je to nikakva ekipa, da "ne žele biti prvaci", da će oni otpasti i ostati 6-7 bodova iza nas a pravi konkurenti su tovari. I to sve se isto, identično, pričalo prošle sezone, za koju znamo kako je završila. I onda opet pričati istu stvar...ne znam, meni neshvatljivo.

Ali svakako očekujem isti narativ iduće godine pa makar nam Rijeka i uzela naslov.
  • Brusa
    3k
    114
    Svak je ovdje navijao za rijeku kad smo bivali u minusu od 7,8 bodova od Rijeke i Hajduka
    Srelee

Ja nisam. A nisu ni mnogi drugi. Al su zato neki navijali za rijeku dok smo bili i na manjem bodovnom zaostatku...
  • Logistika
    1.4k
    Ma hajduk nece pustati nista. Ne mogu si dozvoliti poraz i od nas i od ovih.
  • Kaktus Car
    1k

Apsolutno. Nevjerojatno da se to mora objašnjavati - Hajduku sigurno nije u interesu izgubiti i stvarati kulturu luzerštine. Druga je stvar jesu li oni u stanju uzeti Rijeci bodove u ovom trenutku, mi se možemo nadati da valjda ipak kod kuće mogu protiv nakon kupa umorne Rijeke.
  • don
    13k
    Postoji razlika između "ako je Rijeka ili Hajduk, onda Rijeka" i otvorenom navijanju i drukanju za jebenu Rijeku na navijačkom forumu Dinama 10 kola prije kraja prvenstva.Paggini

šta znači otvoreno navijanje i drukanje? Kakvo je jebeno navijanje i drukanje to šta smo ovdje pisali da želimo pobjedu Rijeke, a ne sićan se da je itko pisa "JAAAAAAAANKOVIĆĆ" na golove Rijeke i slične pizdarije i imaginarne stvari koje pokušavate nametnit. Možda griješim, ali se ne sićan.
    plus, nitko nije ni navija za Rijeku nakon upravo tvog posta di ste se kao moderatori dogovorili banirat ljude di se navija za Rijeku, tek prije toga i posli Gorice.

u čemu je problem?Paggini

u tome šta već 418 puta pokušavate provocirat od sinoć. - Da, shvatili smo, ispali ste u pravu (iako ću kako je i kolega NORTE napisa i u buduće navijat privatno za Rijeku u onakvim situacijama), ali oćemo li se mi (mislin na "Fiume bojnu") naslađivat ako hajduk dobije Rijeku idući vikend i govorit kako smo to znali, ali cijena toga je bila ispadanje hajduka iz borbe za titulu, a Rijeke nešta kasnije?
  • Kaktus Car
    1k

Kak netko može izvaliti tak nekaj? Svatko?! Prolistaj forum pa se možeš i sam uvjeriti da nas je dosta upozoravalo na ovaj scenarij, jer smo isti taj film već gledali...
  • Captain America
    20k
    Hajduk u slučaju našeg naslova i ulaska u LP dobiva milijun eura u situaciji kad mu je svaki cent bitan. Više šanse ima prase u klaonici nego Rijeka upasti u LP i donijeti Hajduku nasušno potrebna financijska sredstva.

Livaja ima daleko gori odnos s navijačima Rijeke nego što ima s nama. Svi dobro znamo što se događalo na Rujevici svaki put kad je igrao na tom stadionu.

Drugi naslov Rijeke u dvadesetogodišnjoj suši Hajduka bi i najzatucanijim fanovima narodnog kluba pobudio sumnje u model. Kako Rijeka s manjim budgetom može osvojiti naslov i igrati EL, a Hajduk ispada od nakaradnih ekipa u europskim pretkolima i raspada se par kola prije kraja i kad dođe u situaciju osvojiti naslov?

Vjerujem da bi se mogli iznenadit idući vikend i da Hajduk neće samo tako Rijeci prepustiti naslov.
  • Filip85
    164
    SlavonijeSrelee

gdje je vecinom pola pola navijacka opredjeljenostSrelee

Nikad mi nije bilo jasno od kuda toliko njih tamo... kužim oko Đakova da ih ima, jer tamo su planski naseljeni nakon progona folksdojčera....ali za ostali dio Slavonije mi ne ide u glavu. :chin:
  • Fabercaster
    273
    Ne znam zašto bi tovari pustili Rijeci utakmicu? Ako smo prvi mi onda je opet Mordor, Mamić, HNS, crne mačke, prskalice, lopte, nepokošena trava itd. Klasik viđen već 20 puta gdje se sve urotilo protiv njih i ne dopušta im se da budu prvi.

Ako Rijeka u 8 godina uzme drugu titulu to je za njih apsolutna katastrofa. Već ih šišaju po broju kupova u ovom stoljeću a ovako im se približavaju i u prvenstvima ako osvoje. A ne treba zaboraviti da kakav god odnos bio između nas i njih, oni Rijeku mrze više nego nas.

S druge strane mislim da pristup utakmici ne mijenja puno jer Hajduk u zadnjih 10 tekmi ima omjer 1-2-7 protiv Rijeke, a tu 1 pobjedu su ostvarili još u ljeto 2023e. Sami smo si krivi što smo se doveli u ovu situaciju i čudo je da smo još u kombi za naslov prvaka s obzirom da smo izgubili četvrtinu utakmica u prvenstvu. Sve je na Rijeci i tome koliko je sposobna nositi se s pritiskom zadnja dva kola, jučer su se jedva provukli protiv Šibenika.
  • Srelee
    119
    Velika vecina je to sto svak nije upis stavljao to je nesto drugo.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Danas se nadam da će hajduk pobjediti i da će pobijediti ili uzeti bod riječi a da mi svoje odradimo i budemo prvaci. Govorim to što volim svoj dinamo i zelim poštenu titulu. Ništa više. Ništa manje. Ako ne uspij no to je zato što sami nismo zaslužili, a da smo bili manje očajni,ne dobri bili bi 10 bodova više imali od prvog pratitelja . Prošle godine sam bio jako sretan osvajanjem titule jer je bila jako teško izborena. Ova bi bila u granicama ludila . Ajmo sebe gledati ,dobiti preostale dvije pa bog da i sreća junačka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.