• don
    13k
    jubilarni 100. put jer vidin da ne možeš shvatiti - Rijeka se već raspala, u 4 utakmice u 3. misecu su kiksali u njih 3, da bi u misecu iza tog izgubili 3 utakmice za redom. Bolje krivi igrače Dinama jer to nisu iskoristili nego da ponavljaš ka papagaj šta je netko reka na anonimnom forumu. Ka da mi igramo za njih pa se meni žališ i tražiš utjehu.

edit: svaka čast za Bojse i navijanje sinoć :clap:
  • crophantom
    218
    Rijeka nam je i više nego dovoljno ponudila, a naši su se sjebali sami. Oce li Rijeka još jednom kiksat, po meni teško, na Poljud idu raspadnutoj ekipi, a bogami i ovaj Slaven je teški raspad. Van Lokomotive, reko bi da igraju protiv 2 najlakse ekipe za igrati trenutno.
    Tak da don je bio u pravu, u usporedbi s prvim djelom sezone, Rijeka je teški raspad u drugom, u 3 tekme izvukao ih Menalo, Fruk koji fula loptu a ona ode u malu mrežu i genijalnost Naisa jucer, ali ko ekipa ljudi kurca ne igraju, još Šibenik premašuje nemoguće.

Naši jučer konačno opušteni, da je trka cijele sezone bila na razini ko jučer na 5:0 sad bi imali 80 bodova.
  • The Undertaker
    7.8k
    Nejasno je zašto mi dajemo minute Sučiću i, pogotovo, Rogu ako sljedeće sezone neće biti u klubu. Jedino ako jučerašnji ulazak Roga nije nagovještaj da ćemo ga otkupiti.
    Drugo, jučer idealna prilika da drugo poluvrijeme uđu mlađi igrači a Jakirović dobije priliku slučajno, zbog ozljede Mmae.
  • Niko1986
    1.4k
    Dajemo minute Sučiću jer je jedan od naših najboljih igrača i treba nam u borbi za naslov.
  • IceMan
    3k
    Ajmo mi sve dobiti do kraja… pa i ak nebu dovoljno nebu ni smak svijeta.

Polako si sad Zvone slaže kadar,bit će to sve u redu.

Za ovu sezonu mi je dovoljno da smo magarad opet ugasili dolje za vrijeme najveće euforije… ako dragi Bog da s dvije pobjede slavit ćemo, ako ne stisnut ćemo ruku i druge godine krenut puno puno jače.
  • BBB Mataa998
    2.4k

Dan te jebo borimo se za prvenstvo. Jesi na drogama kakvim?
  • The Undertaker
    7.8k
    Vodimo 3:0, SB u nokautu i glavom u kupu, mi uvodimo Roga i Hoxhu?
    Onda se žalimo kako Jagušić neće potpisati za nas.
    Generalno nebitno ali samo pokazuje da još bauljamo.
  • Olmic
    4.5k
    jagusic bolje da ne potpise za nas
  • Davieboy86
    505
    Al stvarno jesi li ti normalan ?
  • tp1997
    1.3k
    Polako si sad Zvone slaže kadarIceMan

Ako ga složi s Kovačevićem kao trenerom, mogla bi nam se desiti još jedna ovakva sezona
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Pa ima dobru poantu. Na poluvremenu smo imali 3-0 i tu se ipak trebalo naći više minuta za Jakirovića i Kačavendu prije svega. A na klupi imaš i Cordobu i Mbukua koji isto ne igraju puno, a možeš im u takvoj situaciji dat priliku. Naravno nije trebao Sandro napraviti 5 zamjena na poluvremenu, ali je mogao uvesti Kačavendu i Jakirovića na poluvremenu i dati pola sata Mbukuu i Cordobi npr. I tu je isto Petković kao logična zamjena jer se vraća od ozljede i sigurno je cilj dati mu minute da bude što spremniji za Lokomotivu i Varaždin jer će biti svakako potreban.
  • Chempers
    597
    Šteta smo se ovako kasno upalili, ovo jučer je bila milina za gledati. Samo da je protiv Gorice drugačije bilo i sve bi imali u svojim rukama, unatoč svemu prije
  • BBB Mataa998
    2.4k

Spomenuo si Sučića i to jest najveci razlog sto ti svi govore da pricas gluposti.

A cime su to Cordoba i Mbuku zasluzili a Hoxha nije ili Rog?
    A zamjene na poluvremenu se ne rade skoro nikad pa makar bilo i 10:0
  • The Undertaker
    7.8k
    Sučić je igrač Intera a Rog Cagliarija. Za koga ih vraćamo u formu kod rezultata 3:0? Cordoba, Mbuku, Kanga, Jakirović, Kačavenda su naši igrači pa valjda ima većeg smisla da se njih proba vratiti u život ili barem staviti u izlog i prodati za neku kintu

Mijenja se i u 30 minuti ako znaš što želiš i ako su okolnosti takve.

Ili, da nacrtam...
    Na poluvremenu su trebali izaći Sučić i Mmae a ući Jakirović i Kačavenda. Poslije su trebali ući netko od petorke Mbuku/Oliveras, Cordoba i Petković/Kanga. Ne znam čemu Hoxha a pogotovo ne znam čemu Rog.
  • BBB Mataa998
    2.4k

Hvala Bogu pa te se ne pita nista…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.