• hardek
    4.5k
    Samo sam čekao još gol Mišića sa 25 metara i ova utakmica bi imala sve
  • Vedraca
    149
    Odlicna tekma....napokon neki Nogomet! Steta Sto nije bilo jos 1-2 gola ....ponisten onaj od Batija. Steta Sto i Rijeka onako sretno je pobjedila....trebali su i izgubit stvarno steta
  • tp1997
    1.3k
    Navijati za Dinamo je prokletstvo.

Odigrali smo najbolju HNL tekmu ove sezone. Vrhunska igra.

A ja cijelu utakmicu u potpunom knockdownu, vrtim onu prečku Šibenika, i proklinjem sve živo jer ne ovisimo sami o sebi. Sve što je prošle godine prolazilo nama sada prolazi Rijeci.

Ne znam je li gore to što ću navijati za tovare, ili to što iskreno ne vjerujem da više ima nade za naslov.

Ekipi i treneru svaka čast. Meni osobno jedna od tužnijih večeri nakon pobjede Dinama.
  • Carrasco
    6.2k
    Danas xG - 1.96, u prošloj protiv Belupa kad smo kiksali na Maksimiru - 3,12
  • don
    13k
    ili to što iskreno ne vjerujem da više ima nade za naslov.tp1997

totalna suprotnost, apsolutno san siguran u naslov.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Rapsodija od igre...
    Kak da su pušteni s lanca

Da su frajlice kaj se angažmana tiče tak igrali barem TREĆINU sezone, bili bi 10 bodova ispred svih

Imam feeling da su hteli rastaviti Slaven na proste faktore zbog Perković-Kovačević "duela"...oni na 3-4-5 razlike grizu kak da je egal..i kak su trebali gristi celu sezonu
  • Blueshadow86
    3.1k
    Ovakva pobjeda se čekala! Jako, suvereno i šampionski.
    Čestitke igračima i treneru!
  • Rex Ramae
    3.1k
    Da smo se samo malo ranije riješili talijanske prevare sad bi slavili naslov.
  • crophantom
    215
    i ja sam u to uvjeren
  • markoli
    1.8k
    Napokon bez stresa. Ajmo mi odraditi svoje preostale dvije kako treba, pa šta bude. Rijeka igra stvarno kritično i moralo bi ih žešće posrati da imaju 4/4 u završnici.
  • Dzoni
    1.2k
    Svaka čast apsolutno svima, 10/10 utakmica
  • Boysica
    840
    Ajme meni nije mi dobrooo zabili smo 5 komaadaaa idem s tekme još ju pjevušim do doma ... :strong:
    Kakav dernek na terenu i na tribini :strong:
  • tp1997
    1.3k
    Bez uvrede, kolega, ali ako si ti siguran u naslov onda sam tek siguran da ga nećemo osvojiti...

Rijeka će se raspasti, jel...
  • Ivan1
    3
    Optimist sam, ali sve vise imam osjecaj da ce nas taj 1 bod zaostatka kostati..
  • rokikaciga
    1.1k
    Jel se zna kaj je sa Mmaeom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.