• Droljo
    15.8k
    Treba educirati ljude koji prodaju karte da savjetuju strance da ne idu na sjever baš zbog tih pravila tribine. Od mobitela, dres koda i sl. Kak da oni to znaju jebiga.
  • Z brega sam
    32
    Tak se i meni činilo, al na desetak metara nisam čuo da su nešto pjevali.
  • austrijanac
    6.8k
    Ha jebote već je bilo stranaca na sjeveru, vidio sam i britanaca (tu ruznocu prepoznas odma) i kineza i svakakvih.

I svi su imali dovoljno inteligencije da stanu skroz sa strane.

Svim tim ispadima ti debili iz Italije ispadaju samo gluplji.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Treba educirati ljude koji prodaju karte da savjetuju strance da ne idu na sjever baš zbog tih pravila tribine. Od mobitela, dres koda i sl. Kak da oni to znaju jebiga.Droljo

Iako.. postoji i internet di su se dečki mogli prije informirati.
  • Ludovic IX
    8.3k
    ono što sam ja vido sa zapada, oni su i bili skroz desno.. nisu se gurali u sredinu i vidio njih 4-5 kako cipelare jednu osobu. da je tovar, nije zasluzio 5 na 1
  • Droljo
    15.8k

Postoje ljudi (van ultras svijeta) kojima ni u ludilu ne pada na pamet da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Takvi su ti u biti i velika većina u svijetu. Ako su talijani ne znači da idu na utakmice i da su ultrasi. Ne tvrdim da nisu sam velim općenito.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Postoje ljudi (van ultras svijeta) kojima ni u ludilu ne pada na pamet da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Takvi su ti u biti i velika većina u svijetu. Ako su talijani ne znači da idu na utakmice i da su ultrasi. Ne tvrdim da nisu sam velim općenito.Droljo

Ma svejedno mislim da se trebaš raspitati.
  • Mali Zeus
    17.1k
    ono što sam ja vido sa zapada, oni su i bili skroz desno.. nisu se gurali u sredinu i vidio njih 4-5 kako cipelare jednu osobu. da je tovar, nije zasluzio 5 na 1Ludovic IX

Da, pri vrhu tribine lijevo, prema istoku.
  • Droljo
    15.8k

Sad i oni to misle. Al već sljedeća grupa turista iz francuske regije demižon možda neće tako razmišljati.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Moja najdraža francuska regija.
  • Droljo
    15.8k

Pa nisam bezveze baš nju izabrao.
    Nisam ja jučer sa kruške pao...
  • Mali Zeus
    17.1k
    Ti si čiča prava sveska.
  • Droljo
    15.8k

Znam sve parole napamet...
  • NB86
    16.7k
    Stranaca po sjeveru ima bas dosta, uglavnom se sklone sa strane, sumnjam da su ovi dobili bezveze po lampi a stotinama prije nije vlas s glave pala
  • über alles
    1.8k

Doslovno su rekli da znaju reputaciju bbb,tak da te price o nisu svi ultrasi tu ne vrijede.

Ak su na cityu englezi bili na sjeveru i nitko im nije nista napravio jer su bili normalni,ovi iz cista mira nisu dobili batine sigurno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.