• ŽacZgb
    256

Ak maznu Rijeku 4:0 onda oni imaju bolji omjer,ne? :grimace:
  • NitkoBitan
    26k
    Ajmo bijele ale! Ja sam iducu nedjelju Duje iz Solina :cool:

Najte kaj zameriti...
  • Pacho
    818
    Treba navijati da Rijeka razguzi Slaven u prvoj utakmici finala kupa
  • Dani Olmić
    1.4k
    onda da, e sad koliko je to realno slobodno procijeni sam :)
  • ŽacZgb
    256

Prije bi bilo 0:4,nego 4:0… A nadam se bratskoj podjeli bodova.
  • Odani Zgd
    421
    Duje, sutra navijaj za Ajduka,jer ako pobijede,još će biti u igri i neće kalkulirat iduću nedilju
  • Li d1986
    171
    Nemojte pretjerivati...nadam se 0:0 ili da hajduk povede pa rijeka zabije za 1:1 u 95...uh kako bi to proslavio
  • Jay
    1.5k
    Dajte samo nemojte te tovarske pjesmice stavljati.
    Ne mogu navijati za njih, nadam se remiju i to je maksimum koji od mene mogu dobit. Rijeka umorna od kupa, ovi nemocni, necu ni gledat to mrcvarenje lopte. Dvosatnja setnja bez pristupa internetu zvuci bolje
  • NitkoBitan
    26k
    Doslo je na naplatu navijanje za Rijeku tijekom sezone samo da Hajduk ne bude prvak jel...
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Bice X u šišku na Titu, kad se malo olade tovari nakon svega, skuze neka nama Dinama naseg u LP sisit ce milion lipo. Vole oni nas bar malo samo ne smiju rec na glas. Nema sekiracije ljudi prvi cemo bit na kraju.
  • Paggini
    48.2k
    Doslo je na naplatu navijanje za Rijeku tijekom sezone samo da Hajduk ne bude prvaNitkoBitan

Ima jos 47 kola, kiksat će, bitno da je presing na Hajdug
  • M94
    1.7k
    Nema šanse da Hajduk pusti to. Zamislite da Gattuso popuši naslov od Rijeke jbt, trenerski životopis mu je u qurcu automatski.
    Ako Dinamo osvoji, jbg, non stop osvajaju, imaju više love, ne može se...

A i pjevanje njihovom najboljem igraču i bogu na zemlji da umre i da je srbin... Sumnjam da Markan neće imati motivacije da im ga metne, ako ne dobije žuti sutra, onda jbg.

Hajduk je i dalje u igri za prvaka i tako će igrat, ne vjerujem da će ovaj put izgubit, prošla dva puta su ih osramotili, sad im uzimaju bar bod, mark my words.
  • emilperska
    10.3k
    Za Hajduk necu navijat taman da se ne znam o čemu radi, razmislio bi dobro da li bi za njih navijao protiv Zvezde, protiv Partizana sigurno ne bi. Utakmicu necu gledati. S navijačima Hajduka zadnjih 15 godina smisleni sportski razgovor nisam imao, s Rijekinim se mogu i zapit bilo gdje u RH.

Zelim im sve najgore u sportskom smislu. Ako zele pustit Rijeci, nek puste i sramote se jer Rijeka mozda i ne dobije Slaven. Mi cemo bez 1 naslova prezivjet, nakon sto je HNL sezona krenula u kolaps dolaskom Cannavara, nas jedini cilj za stabilnu srednjoročnu budućnost je bio da oni ne budu prvaci, a to smo i uspjeli. Njih bi ovaj naslov oživio i dao im impuls u sportskom i financijskom smislu, sad slijedi jedna velika kurčina.

Sretno im dogodine s financiranjem i licenciranjem, sve najgore im želim..

Ako je ćeletu Livaji prikladno pustit Rijeci nakon svega, neka pusti hehe..

#hajduknikadnecebitprvak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.