• Ivan0302
    879
    Koji je Mišić Bog, vjerojatno misli ako je Rog zabio mogu i ja i onda brat ubije ljude iza korner zastavice sa svojim udarcem i odvali se smijati.
  • Slavonac86
    580
    Zivo me zanima kakva je komunikacija Senfa i Zvoneta vidim da sjede skupa, jedan 90tih dijelio high kickove onima sa crvenom petokrakom na celendri, drugi ih slavi i ponosi se njima
  • Dani Olmić
    1.4k
    nazalost se gleda medjusobni omjer … to mi je bas teska glupost
  • ArtVandelay
    100
    Ovo je ogledni primjer kaj se dogodi kad mi povedemo, a ne kad moramo naganjat rezultat protiv bunkera. Da nismo tolko puta bili u zaostatku ove sezone vec bi odavno bila rijesena.
  • Fan
    1k
    Medjusobni omjer ili gol razlika? Sto na kraju vrijedi? Na stranici hns-a piše gol razlika medjutim ovdje na zoni se piše stalno o medjusobnom omjeru…BeckaSkola

Međusobni ako se gleda mjesto za prvaka, borba za europu i ostanak, inače gol razlika.
    Ali zašto je to bitno? Nama to ne čini baš nikakvu razliku...
  • rokikaciga
    1.1k
    Bruno na 5-0 u 80oj minuti radi presing i mi osvajamo loptu.

I 3 minute kasnije sprint 20 metara i sam uzme loptu u duelu.
  • tigric
    641
    Boban mu savjetuje koju gay udrugu financirat. Boze ljudi čime se vi bavite...
  • Sportskifanatik
    592
    Uvijek mi zapad zgadi utakmicu
  • rokikaciga
    1.1k
    Jakir jr na lopti dosta smiren. Defenzivno nije imao prostora za neku ocjenu. Ali vidim da je vokalan, komunikativan što je za klinca od 17 godina jako impresivno. Budući lider obrane.
  • KtcGoat
    571
    Pazite se odmazde Štuki
  • Dinamovapriča
    196
    Podravske stuke drze liniju i nedaju se! :cool:
  • Kaj je
    1.4k
    Dobro je rekao Baturina, mentalitet pobjednika je to. Ne može to niti jedan klub u HNL-u osim Dinama. Dinamo opet šampionski gazi. Šteta tih naših (a i tuđih) kikseva. Iskreno mišljenje, nitko osim nas nema taj pobjednički mentalitet da izgura do kraja. Dečki su pokazali karakter i tko je gazda. Kako god završilo, moramo biti ponosni na ovu ekipu, ali i trenera. Kapa do poda! Volim te Dinamo
  • ŽacZgb
    256
    Bravo dečki. Nabili smo Slaven kak su i oni nas na početku sezone,šteta kaj tak nismo i protiv Gorice odigrali.
    Niš,idemo po pobjedu protiv Lokomotive koja je u lošoj formi i čekamo kiks Rijeke da preuzmemo prvo mjesto konačno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.