• Jurki
    17.1k
    Naravno da smo svi za cim transparentnije djelovanje u nogometu.. ali ovo su teske pizdarije.
    Suci nisu roboti, vec samo ljudi od krvi i mesa. Ljudi koji su kad su neke teske, stresne situacije i svasta izgovore u afektu, psovke itd.
    I nek se svatko zapita dal bi htel da ga se audio/video snima kad je na svojem radnom mjestu i da to moze svaka budala objaviti na internetu.

Kaj god da se napravi, njima nikad nist nebu pasalo.
    Savez tj hadezenjarske lopine bi trebale poceti raditi svoj posao i zastititi suce jer kakvi god da jesu losi, druge i bolje nemamo.
    Svaka osoba koja odluci uzeti fučku u ruke je teski mazohist.
    Uvesti pravilo da tko god komentira tj zali se javno na suce te se osobe kaznjava financijski, a klubove kazniti oduzimanjem bodova.
    Suce bi savez moral vise i kvalitetnije educirati.... ali kradezenjarsku kamarilu naravno nije briga za hrvatski nogomet.

Edit: da su oni prvi, da igraju dobro i da drze svoju sudbinu u svojim rukama... jebalo bi im se za audio snimke iz var sobe.. sad treba kmečavoj tovarskoj stoci opet zamazati oci sa pricom da ih se opet bezdusno pokralo.
  • Mlađi referent
    12.6k
    Tovarski zahtjevi su okayish, a treći je naravno više nego ispravan.

La Liga redovno objavljuje audio zapise VAR sobe, Serie A upravo radi na povećanju transparentnosti, a već su puštali audio snimke… zapravo, ne vidim nikakav razlog zašto bi se nešto takvo skrivalo.

Najveći je ovdje problem što kad se Hajduk bori za pošten nogomet je otprilike kao da se Hitler bori za multikulturalnu Europu, ali jbg.
  • Jurki
    17.1k
    kuzim da npr Španjolci idu k tome da se objavljuju snimke.. ali nemremo se uspoređivati sa Španjolskom.
    I ovo malo sudaca kaj imamo, kad bi se te snimke pocele objavljivati javno... bi odustalo od suđenja.

Kome trebaju ta sranja u zivotu?
  • Paggini
    48.2k
    Ali ne razumijem šta žele postići s ovim točno, koja je poanta?

Isto kao i VARLeaks afera, koja je dokazala jedino da suci psuju i urlaju kao kočijaši, šta bi točno njima predstavljala snimka gdje, karikiram, Bel iz VAR sobe urla Pajaču "alo pajač majku mu jebem udario ga je po nozi čini mi se da je penal majku mu ludu, odi gledaj na VAR"

Ne razumijem točno poantu svega toga, zašto bi to bilo pošteno ako ekipa može čuti komunikaciju?
  • Mlađi referent
    12.6k

Ne kužim zašto bi itko odustao od suđenja jer se objavljuju audio snimke?

Doslovno ovo kaj je kolega @Paggini rekao. Imali smo to već i VARLeaks je pokazao jedino da se u VAR sobi psuje, a sve drugo je sasvim ok. Vjerujem da bi i ova snimka koju traže isto to pokazala, samo bi im brže začepilo usta.

Naučili bi manje psovat jer ide u javnost, a ako svoj posao rade savjesno i čisto nema nikakvih razloga da se to ne pusti van.

zašto bi to bilo pošteno ako ekipa može čuti komunikaciju?Paggini

Za ovaj drugi dio - jer bi bili sigurni da se ne krše VAR protokoli, a možeš vidit i dosljednost.
  • Brusa
    3k
    Ali ne razumijem šta žele postići s ovim točno, koja je poanta?Paggini

Da se prikažu žrtvama i borcima za pravdu. Uvijek isto...
  • Jaro
    9.9k
    Ali kaj je najbolje, oni zele situaciju gdje je svima jadno (pa i njima) da je sudac kribo dosudio ZA NJIH pustiti van kako bi dokazali kako je krivo koristen VAR protokol i to na temelju najmanje dokazivog (jer je tako i definirano - situacija nije "clear and obvious" po njima, a realno - to je ono slobodno sudacko uvjerenje, jer kako definirati kaj je jasno, a kaj nije kad je zo potuno subjektivno.
    Ovaj njihov kmek je po meni odgovor na vlastite ktiticare (celavi izbrazdani odvjetnik i slicni) kao dio izborne kampanje...
  • mlinchica
    3k
    Ovaj njihov kmek je po meni odgovor na vlastite ktiticare (celavi izbrazdani odvjetnik i slicni) kao dio izborne kampanje...Jaro

Ekipa iza placa je dan-dva prije odvjetnika isto išla u tom smjeru.. krivo je vodstvo, premlaki su, htjeli su se svidjet savezu, kaj je s var objavom iz Varaždina (javno tražili i poslije toga nema razvoja situacije), “ovi gore” jačaju (doveli Bobana), a oni kao šute… njihova kampanja, slažem se i koriste već isprobanu uspješnu metodu kod svojih navijača - ukralo, pokralo, savez, suci..
  • austrijanac
    6.7k
    Ali ne razumijem šta žele postići s ovim točno, koja je poanta?Paggini

Meni je i dalje jedan od highlighta prošle sezone debeli Brodić.

Volio bi tak nekaj jednom godišnje.
  • Paggini
    48.2k
    debeli Brodić.austrijanac

To mi je jedan od legendarnijih trenutaka, to i ovo legendarni joie de vivre trenutak iste ikone

• austrijanac
    6.7k

Ovako ja odboru svom petkom kad kurcem nisam mrdnuo cijeli dan.
  • fakin
    616
    Traze objavu snimki kako bi mogli iz konteksta izvuci par recenica sudaca i imati opravdanje za ponovni neuspjeh i iduce sezone
  • vjeko1701
    14.5k
    Kolko sam vidio, čak ni ne traže objavu već da se njima pošalju snimke.
  • fakin
    616
    Pa da uspiju sloziti komplikaciju montiranih snimki koje idu njima u korist i odma se osiguraju za opravdanje iduce sezone kad opet budu treci
  • Crni86
    10k
    Nije bilo otvorenih pisama od strane postenog kluba kada var nije funkcionirao kod postizanja njihovog gola koji im je omogucio da uzmu bod u puli.

Zaboli me za njihove zahtjeve, nije poanta ni da li su zahtjevi uredu ili ne. Poanta je u tome da su oni zadnji koji trebaju ista trzit i zadnji koji bi trebali imati nekakav dialog sa savezom. Ja sam uvjeren da su oni imalo normalniji da bi se nase sudenje popravilo za 20-25 % jer pritisak koji oni svaljuju na suce je jednostavno bolestan.

Evidentno je da opet koriste priliku da orebace krivicu na var i suce jer imaju 2 boda u zadnjih 10 utakmica. Da su namjere iskrene bez fige u dzepu, ovaj zahtjev se mogao poslat hnsu na kraju prvenstva, a ne kad su i najvecoj krizi u cijeloj sezoni. Zalosno je sta ovi dole opet to puse kao neko postenje, a ne kuze da su vece ovce od hdzovaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.