• Carrasco
    6.2k
    Kakve su sve gluposti izdvojili u onih 10 situaciju, a ovaj mogući drugi žuti nisu ni spomenuli. Ne kažem da je, ali ako su onakve gluposti izdvojili, mogli su i ovo. https://streamable.com/rxnb5k
  • gaTeDZG
    1.3k
    Pajač sudi nama, Bel Hajduku, Čulina Rijeci
  • NitkoBitan
    25.9k
    Bel HajdukugaTeDZG

Ne bih bio u kozi tovarima, Bel ima neku posebnu vezu sa Velikom Goricom pa zeli svaki put tamo zavrsit u centru paznje.
  • Paggini
    48.1k

Sjetimo se zadnjeg puta kad je sudio Hajduku u Gorici.

Guranje Sigura s dvije ruke s leđa u 16m i uletavanje Dialla u noge Ndockyta, takodjer u 16m, nisu naravno bili penali.

S druge strane, jako, jako upitan penal za Hajduk u nadoknadi.

Eto, lijepo
  • NitkoBitan
    25.9k
    Ma ne pamtim njihove utakmice, gdje su igrali i tko im je sudio, samo znam da nas je Bel izmasakrirao u VG i da se zna svima zamjerit.
  • gaTeDZG
    1.3k
    Neka njih tovari dobiju pa s Rijekom odigraju X, ako ne uzmu trobod u Turopolju svaka luđačka teorija da će bit prvaci (napokon i službeno) pada u vodu.

Naših 3/3 doma mora ići i u to neupitno vjerujem.
  • Paggini
    48.1k

Ma nek i rijeka i tovari izgube sve utakmice do kraja, ajd neka X odigraju medjusobno
  • Carrasco
    6.2k
    Pa tovari će bolje odigrati protiv Rijeke ako ne budu imali više šanse za naslov jer će igrati bez pritiska... pod pritiskom su osvojili 2 boda od 15.
  • tp1997
    1.3k
    Ne uzimaš u obzir da ovi dolje orgijaju nad idejom da se pusti Rijeci da jelte "zagrebački Mordor" ne osvoji. Ako budu van igre za naslov, teško da neće ići linijom manjeg otpora i napraviti ono što divljaci od njih traže
  • Carrasco
    6.2k
    mislim da ima više onih koji bi htjeli da Dinamo osvoji jer su svakako navikli, a mislim da bi ih drugi naslov rijeke u zadnjih 10 godina baš nekako žuljao...
  • Pacho
    812
    Pa dosta njih pece anus zato sto ih njima mrska rijeka sa vise nego duplo manjim budzetom skoluje vec skoro 15 godina.
  • Dino
    3.6k
    Ne znam kakve su to teorije o pustanju Rijeci da Dinamo ne osvoji prvenstvo kad ih Rjecani koji su objektivno manji klub posteno sisaju vec vise od polovice trajanja HNL-a. Dinamov naslov je klasik i vadenje na suce, mafiju itd, a Rijekin naslov bi bio slom.
  • plavi devet
    518
    ne znam odakle tebi to. Živim dole i 90% ljudi s kojima sam pričao mi govore bolje da osvojite vi nego Rijeka.
  • tp1997
    1.3k
    Možda nije reprezentativno, ali većina tovar-sfere na društvenim mrežama izrazito zagovara puštanje Rijeci
  • Petar86
    1.2k
    bitna stavka foruma je da zapravo velika vecina forumasa koja zivi u ZG, Slavoniji itd. ne zna kakvo je pravo misljenje Dalmacije oko Hajduka i HNLa opcenito. Jednostavno su budale najglasnije i cijeli Dinamov puk na racun toga stvara sliku i generalizira sve pod jedno. Ja zivim u Dalmaciji i znam masu, masu ljudi koji sa strahopostovanjem gledaju na Dinamo, ne seru za sudce, znaju i kazu da je Hajduk kriminalan, ali takvi ljudi su opcenito tihi i tu se stvara misljenje da cijela Dalmacija mrzi Dinamo, a nerealno gleda na Hajduk. Random tip komentira samnom u fast foodu za prvenstvo kako je gusto najvise jer je Dinamo nesto slabiji nego proslih god i da se Dinama i dalje sve pita, banalan primjer koji nikad neces procitati na FB od hajdukovca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.