• BBB Sibenik
    5.7k
    Ima nas na forumu iz Dalmacije i svi slicno govorimo neće tovari dat gusta Rijeci da osvoji jer je mrze duplo vise neg Dinamo. To vam je Amen, mozete bit sigurni da im neće pustit na ustrb nas. Ovo šta kaže kolega @Petar86 je u pravilu istina.
  • Praskaton
    4.4k

Slažem se,sve točno mrze oni Rijeku više nego nas.Navikli su da smo mi prvi pa nije im to ništa novo.

Al gledajući iz njihove perspektive možda je pametnije gurnuti Rijeku i time oslabiti poziciju Dinama jer i oni znaju da se naša moć smanjuje ako nema lige prvaka dok Rijeka osim titule neće nista ozbiljnije napravit po pitanju iskoraka kluba..
    To konkretno za njih ne znači puno jer grcaju u svojim problemima al lakše je ako se svi spuštaju prema njihovoj (ne)kvaliteti.
  • Jurki
    17.1k
    a sad sagledaj situaciju iz drugog kuta.
    Tovari bi ispusili prvenstvo od ekipe koja ima budget 15 milja eura, dok su oni skurili 45 milja.
    Ovak mogu reci.. Dinamo ima vise love i to je presudilo prvenstvo.

Manje boli kad te napenali ekipa koja je u svakom segmentu dominantnija od tebe.. problem je kad te napenali ekipa koja se prije 10ak godina borila za opstanak i ima 3x manji proracun.
    Tek onda se potencira njihova nesposobnost. A i mit o Dinamu koji je kupio sva prvenstva pada u vodu.
  • Droljo
    15.6k
    Možda se bude gledao nogomet i bolji će pobjediti. O motivu u derbiju je smiješno raspravljati, to je derbi! Pa na školskom želiš pobjediti a kalkulirati će profesionalci pred punim stadionom. Sport je to, ili bi bar trebao biti.
  • The Undertaker
    7.7k
    Hajduk kao klub sigurno neće pustiti Rijeci. Eventualno ako NH ''uđe'' u nekog klimavog igrača ali i to je u sferi teške paranoje. Ne znam što bi igrači i Gattuso time dobili osim sramote? Kako bi Bilić mogao hodati Zagrebom, tražiti kredite i novi posao sa tim bremenom? Većina NO im radi i živi u Zagrebu.
    Prilično sam siguran da će odigrati pošteno.

Drugi je par rukava što su lošiji od Rijeke.
  • Petar86
    1.2k
    Malo je kontradiktorno njihovoj mantri o postenju i castitosti da sad pustaju ikome. Cisto sumnjam
  • Praskaton
    4.4k
    Tovari bi ispusili prvenstvo od ekipe koja ima budget 15 milja eura, dok su oni skurili 45 milja.
    Ovak mogu reci.. Dinamo ima vise love i to je presudilo prvenstvo.

Manje boli kad te napenali ekipa koja je u svakom segmentu dominantnija od tebe.. problem je kad te napenali ekipa koja se prije 10ak godina borila za opstanak i ima 3x manji proracun.
    Tek onda se potencira njihova nesposobnost. A i mit o Dinamu koji je kupio sva prvenstva pada u vodu.
    Jurki

Moja teza zvuci nategnuto maksimalno al ovo tvoje mi ima još manje logike iskreno.
    Pa oni su u zadnjih 10 godina većinom iza Rijeke.Taj argument sa proračunom mislim da nitko ne doživljava.
    Sigurno tu neće biti nikakvog puštanja,al gledajući širu sliku njima je jedini cilj srušit našu dominaciju.Malo provokacija od Riječana im je prihvatljiva cijena toga.

Živim na jugu pa znam kolika je njihova mržnja prema Rijeci.Al i prema nama
    Ovo je prva godina kad sam od svojih prijatelja i poznanika koji navijaju za Hajduk čuo kritički stav prema klubu.Većina ih je čestitala na pobjedi na poljudu i svjesni su da smo bolja momčad čak i ove godine.
    Nakon prošle sezone su se dobro opekli i ove su bili dosta tiši kad su u pitanju najave za titulu.

Mi trebamo bit oprezni jer se sve u jednom kolu može promjenit.Fokus do kraja.
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Ma nikakvo puštanje, ne budite smiješni. Livaja da pusti klubu čiji ga navijači brutalno vrijeđaju? Gattuso da ikome pusti? Pa svi su oni sportaši, ponos ti ne da da se netko poigrava s tobom...ako ih Rijeka dobije, to će biti zato jer su bolji...ali svejedno, jer će na Šibeniku prosuti bodove
  • reziser
    7.4k
    da nije kriva tema? ovo je o suđenju i sucima? prebacite se na 1 hnl?
  • Teofil Kateran
    2.4k
    "Ovim otvorenim pismom, osim javnog zahtjeva za dostavom VAR komunikacije iz 30. kola, tražimo da se od iduće sezone SuperSport HNL uvede obveza dostave komunikacije iz VAR sobe nakon svakog kola, i to svim klubovima sudionicima. Smatramo da je transparentna objava komunikacije najvažniji korak prema stvarnom vraćanju povjerenja u hrvatske suce i zato pozivamo prvoligaške klubove da se javno izjasne o ovom zahtjevu."

Pa zar nisu oni bili za domaće suce u derbijima i sad opet ne valja? Najbolje da HNS trči dostavljat komunikaciju iz VAR sobe njima i svima ostalima nakon svakog kola i pravdat se za svaku riječ u 90+ minuta video materijala gdje će oni bez problema naći nešto i protumačiti kako njima paše.
  • Pacho
    812
    Ko im jebe majku orjunasku. Mozes mislit kako bi oni ikad bili zadovoljni ili vjerovali sucima. Pa ono rupicasto govno u svom kmecavom proglasu prije par dana prakticki govori da mladim sucima koji dobro sude isto ne mozes vjerovati, jer su dio sudacke organizacije.
  • Marktwain
    318
    Sad će pored stručnjaka za suđenje, angažirati gramatičare i lingviste.
  • The Undertaker
    7.7k
    Objava VAR komunikacije je u redu. Ne vidim specijalni razlog da se ne omogući dostup osim ako ima tehničkih problema. Bitno je da svi unaprijed znaju da može biti objavljena pa da paze što i kako govore.
  • Jay
    1.5k
    Da se nadovezem na ovo pustanje Rijeci, na moru sam do sutra i naravno podjebavam sve oko sebe jer je sastav stanovnistva 100% tovarski.
    Prijeti se trganjem clanskih, kakvo pustanje, Osijeku bi pustili kazu.
    Slaven i Lokomotivu smo kupili unaprijed kazu, ali od Varazdina cemo izgubit jer je tamo 10 njihovih igraca. Njima ce Carevic pustit, Rijeku ce dobit, a Sibenik je ionako drugoligas i eto ga, oni su prvi. Samo se sudenja boje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.