• ElDorado
    3.6k
    ti imas potrebu stalno ljudima stavljat u usta ono sto nisu rekli. Vidis ja sam bio na toj tekmi. Nisam utrcavao u teren ali sam bio ocevidac svega. I od kud tebi pravo da meni popujes da se ja toga odricem?! Tko si ti da meni govoris kae ispravno kaj nije?! Ti se identificiraj s cim hoces ali nije Dinamov identitet samo taj high kick. Bilo bi ti pametnije da poslusas poruke koje sam Boban salje oko svega toga. Imas intervjua koliko hoces.
    I necu vise ajd zivio.
  • Jaro
    9.9k
    Npr. na mjestu vulkanizera nikne zgrada od 5-6 katova. Katastrofa. I onda se ljudi čude kad pucaju cijevi, kad je promet katastrofa. Nema tu pomoći.ElDorado

Prva recenica je normalna za svaki grad koni raste, ostatak je sramota gradske vlasti. Ako izdas gradj dozvolu za neki k onda poprati to infrastrukturom. Nemres danas ocekiivati na Tresnjevci, pa ni daleko zapadnije obiteljske kucice s dvoristima ispunjenim koicama i tu i tamo kojom svinjom...
    Grad je DUZAN infrastrukturom pratiti rast grada(vodovodne cijevi, kanalizacija, prometnice, skole, vrtici i ostali javni sevisi...), a ne kenjati o ustasama, partizanima, cetnicima, pederima i slicno...
  • IvanKupres
    131
    I od kud tebi pravo da meni popujes da se ja toga odricem?!ElDorado

Gdje sam to rekao? Ali ako je Dinamo neka pseudokorporativna udruga za stvaranje igraca i za čisti entertainment i ako treba biti apolitičan, onda se trebamo odreć tog high kicka da, jer eto odričemo se svih navijača kojima je Hrvatska mrska, trebamo biti otvoreni za sve zar ne?

Tko si ti da meni govoris kae ispravno kaj nije?!ElDorado

Ne radim to. Neg ako neko moze rec da je Dinamo apolitičan klub bez vrijednosti, ja imam pravo reč da za mene nije tako. Nemam pravo na svoje mišljenje?

Bilo bi ti pametnije da poslusas poruke koje sam Boban salje oko svega toga.ElDorado

Slobodno mi posaljes u DM.
  • ElDorado
    3.6k
    u pravu si ali sori postoje i zelene povrsine, postoji maksimalna izgradjenost. Sta sad da ti pricam. Recimo ogromna zgrada u bastijanovoj ima bespravno izgradjen jedan kat ali je uredno od bandiceve administracihe dobila uporabnu dozvolu. Grade se zgrade toboze s garazama u koju prosjecni auto moze uci samo pod pravim kutom. Itd itd itd. Gdje se u zg gradilo prvo infrastrukturavpa zgrade? Bas nigdje.
  • ElDorado
    3.6k
    https://youtu.be/a3_5BitOsPM?si=k10vyTBu3hSYMNsl

Evo mislim da ovdje sublimira svoje stavove.

I nitko nikada nije rekao da Dinamo treba biti samo zabava. Dinamo nije politika vise, bio je u jugi, Dinamo je danas stvar identiteta i pripadanja. ZM je od Dinama htio raditi politiku kad je prisiljavao igrace da glasaju za HDZ.
  • Zagreb1992
    2.3k

Novci koji će biti ulupani u gradnje stadiona su novci poreznih obveznika , a nisu novci HDZ-a ...samim time svaki građanim ove države financira to , a ne Plenki i ekipa
  • IvanKupres
    131
    Dinamo nije politika viseElDorado

Za tebe nije. Za mene je, i većinu navijača. Jedan Gabrijel Vidović je došao u Dinamo jer je iz dinamovske obitelji, i Kovačić. Vjeruj mi, roditelji im nisu za Dinamo iz apolitičnih razloga. Neka živi Dinamo i majka Hrvatska, ne zvuči kao apolitični poklič.

ZM je od Dinama htio raditi politiku kad je prisiljavao igrace da glasaju za HDZ.ElDorado

Prvo HDZ nema političku ideologiju, drugo, baš je HDZ dobijao izbore radi 20 glasova iz Dinamove svlačionice.

Što se tiče videja, normalno da će Boban imat drukčiji istup prema strancima gdje djeluje u svojstvu djelatnika UEFAe i FIFAe. I Jugoslavija je pri svom kraju imala ok odnos prema sportu, pogotovo među klincima, imala je i Frankova Španjolska, to nista ne govori. Kao sto rekoh ranije, i Hitler je gradio autoceste.
  • vjeko1701
    14.5k
    Za tebe nije. Za mene je, i većinu navijača.IvanKupres

Za tebe je al za većinu koje ja znam, Dinamo je domoljublje a ne politika. Domoljubi mogu biti i one koje ti smatraš lijevima i one koje smatraš desnima.
  • IvanKupres
    131
    mogu biti i one koje ti smatraš lijevima i one koje smatraš desnima.vjeko1701

Zanimljiva teza o kojoj bi se moglo raspravljat u temama za politiku a koje su zakljucanje, sad da udem u detalje zasto ljevicarstvo ne moze biti domoljubno, ispalo bi "tema je Grad Zagreb" pa sam zapravo stjeran u kut. No ukratko ljevicarstvo ne moze biti domoljubno jer je ono kozmopolitsko, tezi rusenju granica, brisanju identiteta. Svaka ideja koja za dugorocni cilj ima nestanak vlastitog naroda ne moze biti domoljubna. Isto tako kapital tezi brisanju granica i etničkih grupa, i zato imamo diljem svijeta odlicnu suradnju kapitala i ljevicara.
  • Marktwain
    320
    Di se gasiš, jbt?
  • vjeko1701
    14.5k
    Ne znam ni di da počnem sa tvojom izjavom ali na kraju dana je potpuno nebitno. Generalno bi bilo pametnije da se ova rasprava završi čim prije. Tolerancija na politiku na ovoj temi postoji ali nije neograničena.
  • nemapredaje
    5.1k

Podsjeća me na @GaijiZG

Da možda nije …
  • Marktwain
    320
    Nije bitno jel je ili nije, to je na moderaturi.
    Ali, stalno tupljenje o ideologiji i vjeri...onak.
    Ko oni luđaci kaj stanu na štokrl u parku i propovijedaju.
  • IvanKupres
    131
    Doslovce nez kaj pricate, mozda mi je 20% komentara o tome.

edit: I izbori za GRAD ZAGREB su za 8 dana, 80% komentara zadnjih 50 stranica je o politici.

edit2: I ja sad moram bit anskiozan i pit normabele jer se trebam trest kaj sam spomenuo politiku, kaj se treba bojat verbalnog delikta ne kuzim.

edit3: Razmslite malo o tome da se neko treba mislit dal na DInamovom forumu na temi GRAD ZAGREB prije izbora treba mislit dal da pise o politici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.