• Ivdzo11
    6.2k
    Meni i dalje nije jasno kako ovo nije zalede
  • rakurs
    1.2k
    Valjda linije nešto govore, iako je ovo golim okom baš vidljivo zaleđe. Možda smo u zabludi obojica :rofl:
  • ElDorado
    3.6k
    Realno Loksa je zasluzila. Ovi igraju bunkerisku doma protiv predzadnje momcadi lige. Anti nogomet.
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Nisam gledao, je li Omerović i dalje reinkarnacija Maradone?
  • NORTE
    15.5k
    Službene stranice Hnl-a i Hns-a na ljetvicama imaju 30 bodova za Šibenik, dakle nikakvih oduzimanja bodova neće ni biti.

U tom kontekstu bod Lokomotive u Osijeku nije tolika apokalipsa za Šibenik.
  • ElDorado
    3.6k
    Iritantno je kako i SN i Germanijak prikazuju 28 bodova za Šibenik a to niti u jednom trenutku nije postalo pravomoćno
  • Hnlovac
    2.1k
    Bravo Lokosi! Ajmo napokon nekog drugog u Europu poslat
  • Dzoni
    1.2k
    Ukoliko Varaždin pobijedi Istru, Osijek niti matematički ne može do Europe, a nadam se da hoće i da će opovrgnut moju tezu od prije sat vremena
  • NORTE
    15.5k
    Dinamov naslov je klasik i vadenje na suce, mafiju itd, a Rijekin naslov bi bio slom.Dino

Ovo je istina, ali svjesni su i tovari da nas nova LP odvodi još stepenicu više od njih, ipak teže dostižnu, posebno s Bobanom.
    Dok oni istovremeno imaju popriličan financijski kaos i moraju prodavati igrače i mijenjati ljude u klubu.

Treba vidjeti kako će završiti ovo kolo, a onda možemo o Jadranskom derbiju.
    Što će se o tome više pisati to bi puštanje bilo veći skandal.

Naginjem opciji u kojoj Hajdug neće pustit Rijeci jer to je realno sramota za igrače i cijeli klub.
    Pričamo o pravim rivalstvima za tovare, pustiti jednom rivalu da napakostiš drugom baš i ne drži vodu.

Nije to relacija puštanja Lazija Interu čiji navijači godinama imaju prijateljstvo.
  • Hrc-Vg
    676
    Ja mislim da nema šanse da Livaja pusti Rijeci, kakav god da je, pička nije…A i ako vidi nekog drugog da ne daje 100%, moglo bi biti vatreno…Iako cijela ta priča je šuplja jer Rijeka nikako ne odgovara tovarima i mislim da su oni favoriti, a ne Hajduk.
  • ElDorado
    3.6k
    ako Livaja isprovocira zuti protiv Gorice ili izadje zbog ozljede sve ce biti jasnije
  • Infinity
    18.1k
    svjesni su i tovari da nas nova LP odvodi još stepenicu više od njih, ipak teže dostižnuNORTE

Ne odvodi nas nigdje, dzaba si umisljamo. Vec 2-3 sezone pricamo kako ce nam naslov osigurati narednih deset naslova, pa se sad koprcamo i molimo da nas jadni Sibenik spasi.

Isto tako ni titula Hajduka nista ne bi promijenila, tj. narednih deset godina bi oni vjerojatno dvaput bili blizu tituli, jednom bi mozda i uzeli, ali tesko.

Omjer snaga u HNL-u ce ostati isti. Dinamo ce dominirati, ali daleko odmaknuti nece. Tu i tamo ce Hajduk i Rijeka biti blizu uz slucajnu titulu i to je sve.

posebno s Bobanom.NORTE

A i ovo je mit. Nije Boban Harry Potter. Vjerujem u njega, ali tek nam ostaje vidjeti gdje nas vodi. I sam sam bio euforican nakon dolaska, ali je splasnulo kad se i medijima pojavilo prezime Kovacevic.

Opcenito, tovarski puk nije nesto ni dozivio dolazak Bobana, kao da je dosla neka anonimna osoba. Njegov dolazak je digao moral kod nas, na sve ostale nije imalo utjecaja, ali ce imati ako povuce potez koji ce iznenaditi sve.
  • IvanKupres
    131
    Opcenito, tovarski puk nije nesto ni dozivio dolazak BobanaInfinity

Pa ne bi se složio, od dolaska u svakom njihovom podcastu su ga se taknuli, ponajvise "a kao moralan čovik, di je on bia kad je bio Mamić, sta tad nije djelova", a lik je prakticki bio najveca opozicija Mamicu u HR nogometu, samo nije imao s kim djelovat niti je mogo protiv HDZa.
  • Infinity
    18.1k
    A dobro, podcaste sam prestao gledati, to moram priznati. Govorim iz iskustva koje sam dozivio u svojoj okolini, tj. ni jedan tovar ga nije spomenuo, ne misle da nam je on neki spasitelj ili nesto tome slicno. Vise ga mi dizemo, nego sto ga se oni boje.
  • Paggini
    48.1k
    tovarski puk nije nesto ni dozivio dolazak Bobana, kao da je dosla neka anonimna osoba.Infinity

A kako se uzme, prosječan tovar nije registrirao jer je Dinamo tada bio u kanalizaciji, pa ih nije jebalo toliko, ali pričajući s nekim poznanicima, a i slušajući neke magareće "opinion" makere, jako se boje utjecaja koji će Boban imati u hrvatskom nogometu, a ovaj put je to preko znanja, autoriteta i imena koje ima u svijetu, a ne preko kriminala.

Njihova najgora noćna mora, utjecajni vođa zlog kluba po kojem ne mogu sipati kante govana, ali to ne znači da nisu počeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.