• LA BOMBA
    185
    a da se u Macronu netko fino potrudi i napravi odličan dres, na što je Korda rekao ja sam sebi uzeo jedan :lol:cron1ck

Zar nisu tada isto pričali da je taj Emmanuel Macron napravio posebne personalizirane dresove samo za Hajduk a onda vidiš za tjedan dana predstavljen uskoro identičan dres Crytal Palacea. :rofl:

crystal-palace-22-23-home-kit-resembles-hajduk-split-21-22-away-jersey-2.jpg
  • ZGBhoy
    1.8k
    No, kako sada stvari stoje, ništa se neće znati dok se ne odigra pretposljednje, 35. kolo.NKDZ86

Znaci znat cu tek tjedan dana prije dal da uzmem kartu za Avion ili da dodem sa Autom.
    Al ok ak to znaci da smo da zadnjeg kola u igri za prvaka neka tako bude
  • tp1997
    1.3k
    Nadati se tovarskom poštenju...teško. Šibenik je zadnja prava šansa
  • LA BOMBA
    185
    Ja ne bi previše pričao o tim špekulacijama tko će "pustiti".

Ipak se radi o profesionalnim sportašima koji igraju i za sebe i za svoje kariere.

Ako si na nekoj razini da igraš za Hajduk pa čak i za Šibenik, ipak moraš imati nekakav kompetitivan karakter da si uopće imao motivaciju trenirati toliko da igraš nogomet profesionalno u nekoj prvoj ligi. Ja sam siguran da većini nogometaša nije svejedno, i ako utakmica ne znači ništa za njihov klub. Tu se radi o osobnom ponosu, želji, ambiciji.
  • Mikina lijeva kopačka
    105

Hahaha.

Ja isto propao kroz stolac, isto jako pijan, sjećam se besplatne pive i kobasa na trgu prije i Žiga Međimurski je tambural na pozozrnici
  • NitkoBitan
    25.9k
    Nije to nista, ljudi su propadali na rasklopivim stolicama na Emiratesu :rofl:

Kad je cijela tribina skakala nije mi bilo svejedno haha.
  • Droljo
    15.5k
    nema šanse da Rijeka ne riješi Belupo zadnju...Crni72

Kako sad to? Pa jel nije na klupi belupa mega mag Kovačević? Nek si zaradi transfer u dinamo. Mnogi ovod ga priželjkuju.

Ovo ne ide tebi crni nego općenito velim.
  • Mali Zeus
    16.9k
    U svakom slučaju otkad je izašla 'vijest' da će nam on biti trener Kovačeviću je krenuo lagani downhill. :D
  • LA BOMBA
    185
    Kako sad to? Pa jel nije na klupi belupa mega mag Kovačević? Nek si zaradi transfer u dinamo. Mnogi ovod ga priželjkuju.Droljo

To bi bilo u stilu Mourinha kad je došao u Real nakon što je spriječio Barci osvajanje LP na Bernabeu.
  • reziser
    7.4k
    Kolo će u petak otvoriti Osijek i Lokomotiva na Opus Areni, a pravdu će dijeliti Ante Terzić. U subotu nas očekuju dvije utakmice. Šibenik će od 17 sati na Šubićevcu ugostiti Rijeku, a glavni sudac bit će Ante Čulina iz Zagreba. Pomoćnici su mu Vinko Podrug i Marko Maloča, dok će u VAR sobi dežurati Mario Zebec.

Subotnju večer, s početkom u 19:45, obilježit će susret Dinama i Slaven Belupa na Maksimiru. Glavni sudac bit će Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, dok će mu uz linije pomagati Ivan Mihalj i Marko Reljan. Za VAR je zadužen iskusni Ivan Bebek.

U nedjeljnom terminu od 16 sati, Hajduk gostuje kod Gorice, a sudačku palicu imat će Dario Bel iz Osijeka. Njegovi pomoćnici bit će Goran Pataki i Marjan Tomas, dok će u VAR sobi dežurati Ivan Matić.

Kolo će zatvoriti ogled između Istre i Varaždina, a na centru će se naći Mateo Erceg, koji je u prošlom kolu sudio derbi između Hajduka i Dinama. Ovaj susret mogao bi imati ključan utjecaj na borbu za posljednje mjesto koje vodi u Europu.
  • Chempers
    576

Da, ako oni dobiju Goricu onda su matematički u igri pred Rijeku čak i ako mi dobijemo Belupo pa Lokomotivu. Ne znam šta bi od toga ispalo, al to nam je naizgledniji preostali scenarij ako Rijeka ne kiksa u nedjelju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.