• IvanKupres
    131
    Njihova najgora noćna mora, utjecajni vođa zlog kluba po kojem ne mogu sipati kante govanaPaggini

Plus mi smo za razliku od njih fakat narodni klub, a oni dioničarsko društvo koje reketari Torcida
  • Jurki
    17.1k
    iskreno i ja sam mislil da se bu desilo da s uefinim milijunima budemo valjda po inerciji zabetonirali dominaciju.
    Nesposobnjakovici su dokazali da to niti malo ne pije vode. (kreatori sportske politike)

Zapravo je istina negdje na sredini.. ti milijuni ti daju "break" ali ako samo sjebes jednu sezonu.. stvari se vise manje niveliraju.
    Ta prica bi imala smisla da kod nas postoji sistem koji moze napraviti fail ali da se samokorigira. Mi sustava nemamo.

Mozemo imati i 100 milijuna eura prihoda, a ako napravis samoubojstvo kak smo mi napravili ove sezone.. nis to ne znaci.
    Nama liga prvaka samo sluzi da bas ne moramo prodavati pod mus.
    Kvantni skok mozemo napraviti i bez te jebene lige prvaka, ako se stvari posloze u klubu od A do Ž.
    Titula je bitna, ali ne da odrzimo taj "break" jer nam to ne garantira 40 i kusur milijuna.. bitna je ove godine samo da razni dusebriznici ne izgmizu iz svojih rupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.