• Mali Zeus
    16.9k
    Di je 2029. ljudi. Još nisu ni ovi izbori bili vi već pričate o trećim mandatima. Na kraju krajeva, vidit ćemo hoće li ova cijela priča s hipodromom doći do TT.
  • mali M
    7.4k
    činjenica je da smo s TT ''očistili'' vlasničku strukturu zemljištagrađanin

:rofl: TT u to vrijeme: "Grad nema ništa s time, to je stvar dogovora između Vlade i Crkve."
  • Patak
    3.4k
    Ove godine je prosjek gledatelja na Maxu 11.456 a medijan 10.784, uključujući ligu prvaka. Taman za novu Kranjču. Morat će Dinamo igrati u ligi prvaka i nova Kranjča biti dobro popunjena kad se Kranjča dovrši...da taj honeymoon efekt bude značajan i potraje koju godinu dulje od statističkih pokazatelja.
  • mali M
    7.4k
    Ma kad nebude Maksa ja sam uvjeren da će Kranjča doslovno svaku tekmu bit krcata... i mislim da bi bilo dobro da se čim prije realizira Maks taman da se svi kojima se više neda tiskati na Kranjči prebace na veći stadion
  • NORTE
    15.5k
    Real Zaragoza je u 5 mjeseci izgradio montažni stadion s 20.000 stolica kao zamjenski dok gradi novi.
  • Mali Zeus
    16.9k
    Nemoj da te Otto Barić čuje.
  • Sajla
    8.5k
    Stadion Las Sesvetas, malo je dalje od centra grada, a još je bivša gradska vlast Zaragoze izdala građevinsku dozvolu.
  • Mali Zeus
    16.9k
    Znači i Zaragoza ima svoje Sesvete.
  • kibic
    1.2k
    Dopustite da sanjam o poštenom oprostu od stadiona. Nekaj po uzoru kaj delaju u NFL-u. Konkretno je inspiracija koncert Metallice u Virginiji na stadionu Hokies (nemam pojma kakvo suludo ime, a nit ne pratim iole taj sport), a koji zadnjih 20 godina izlaze na stadion uz njihovu pjesmu Enter Sandman.

Srušit će se stadion

Pokrenuti pripremu za veliko okupljanje i koncert na Maksimiru povodom rušenja i gradnje novog stadiona. Pretpostavka je da stara maksimirska betonjara fakat ide u povijest i dobiva novo ruho. Za sve fanove i vjerne pohoditelje mjesta koji dom je svima nama, bilo bi idealno krenut u pregovore sa Pipsima za pripremu velikog koncerta za oproštaj od stadiona pod nazivom "Srušit će se stadion". Riper i ekipa bi definitivno privukli dovoljnu publiku da se ispuni travnjak, a tribine po potrebi (ovisno kaj bu od njih ostalo nakon rasprodaje stolica i dijelova tribine za navijače koji žele imat komad betonske povijesti).

• Predgrupe: Šank!, Jura Stublić & Film, Davorin i Bogovići, Psihomodo Pop, Tram 11
    • Cijena: popust za članove, ostali dotepenci 20% više
    • Datum: subota navečer, nikao u tjednu, nikak nedjeljom
    • Vremenska prognoza: nebitna, zadnji koncert Pipsa na Šalati dokaz je tome. Uostalom kaj gore to autentičnije za maksimirsko iskustvo.
    • Ishod: Klubu i bendovima ogromna promocija i zarada. Svima nama; povratak doma u pripitom stanju sa poštenom trzajnom ozljedom vrata, uz gorko-slatko iskustvo oprosta sa gorostasnim tribinama.
  • NORTE
    15.5k
    vjerne pohoditelje mjesta koji dom je svima nama, bilo bi idealno krenut u pregovore sa Pipsima za pripremu velikog koncerta za oproštaj od stadiona pod nazivom "Srušit će se stadion"kibic

"Srušit će se stadion, ja te volim dinamo"
  • Mathiasovi Chageri
    5k
    stadionu Hokieskibic

Čisto da mrvicu ispravim, stadion se zove Lane Stadium, Hokies je ime sveučilišne ekipe Virginia Techa. Hokie je kakti ptica, koja je evoluirala od jednog drugog tipa ptice, nalik kokoši, a sam naziv zapravo dolazi iz jedne prastare pjesme, himne sveučilišta.
  • kibic
    1.2k
    Pozabil sam još jednu stvar. Tajni gost iznenađenja: Jimmy Stanić i izvodi Prolazi sve. Neka mu zdravlja i da poživi još duplo
  • marcio amoroso
    41.3k
    Las SesvetasSajla

Evo ideje za naziv kafića u Sesvetama :grin:
  • jedan u nizu
    13.1k
    Datum: subota navečer, nikao u tjednu, nikak nedjeljomkibic

Daj mi taj petak da imam vremena za dobiti se do ponedjeljka.
    Subote su za klince, a ne za nas starudiju od 30+ :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.