• Mali Zeus
    16.6k
    Di je 2029. ljudi. Još nisu ni ovi izbori bili vi već pričate o trećim mandatima. Na kraju krajeva, vidit ćemo hoće li ova cijela priča s hipodromom doći do TT.
  • mali M
    7.4k
    činjenica je da smo s TT ''očistili'' vlasničku strukturu zemljištagrađanin

:rofl: TT u to vrijeme: "Grad nema ništa s time, to je stvar dogovora između Vlade i Crkve."
  • Patak
    3.3k
    Ove godine je prosjek gledatelja na Maxu 11.456 a medijan 10.784, uključujući ligu prvaka. Taman za novu Kranjču. Morat će Dinamo igrati u ligi prvaka i nova Kranjča biti dobro popunjena kad se Kranjča dovrši...da taj honeymoon efekt bude značajan i potraje koju godinu dulje od statističkih pokazatelja.
  • mali M
    7.4k
    Ma kad nebude Maksa ja sam uvjeren da će Kranjča doslovno svaku tekmu bit krcata... i mislim da bi bilo dobro da se čim prije realizira Maks taman da se svi kojima se više neda tiskati na Kranjči prebace na veći stadion
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.