• Sajla
    8.2k
    da, taj stadion nije građen javnim novcem, ali su potrošili 210 milijuna javnih eura na prateću infrastrukturu i prometna rješenja. Bernardić cica brojke iz palca i naravno da će njegova priča ići u worst case scenario smjeru, baš kao što će TT pričati o best case.
    izbori su pred vratima, jednostavno ničiju riječ ne smijemo uzeti zdravo za gotovo, ali u trenucima kad se nekaj konačno fizički događa s tim stadionima u ZG - ja sam optimist.
  • pencilneck
    862

Događa se to da će Kranjča biti gotova krajem iduće godine, a mi još ni izbliza nećemo biti spremni za rušenje Maksimira. Glavni problem je to što je za rušenje Maksimira potrebno sagraditi trening kamp na kojem će trenirati prva ekipa i omladinska škola te upravnu zgradu za zaposlenike kluba. A mi nemamo ni lokaciju ni riješen način financiranja za ništa od toga.

Tako da je vrlo izgledan scenarij u kojem krajem 2026. ili početkom 2027. možemo birati želimo li nastaviti igrati na Maksimiru ili ipak selimo na Kranjču.
  • criticus
    3.4k
    Di triba potpisat da dobivamo novi Maksimir za 6 godina? Eto mene odma...
  • scooniepenn
    4.2k

Izuzev Hitrec Kacijana koji je ispod istoka ne vidim niti jedan razlog zasto se Maksimir ne bi mogao rusiti neovisno o ostatku terena koji su dio trenutnog kampa? Na povrsini postojeceg Maksimira se skoro 2 stadiona smjeste, a ne jedan. To je kao da se ispraznjavaju okolne zgrade, jer se gradi nova zgrada pa dok ne zavrse. Nikakvog smisla to nema.
  • jedan u nizu
    12.9k

Vec je napisano da je ispod istocne tribine kotlovnica i veliki spremnik za plin (ili neko drugo fosilno gorivo) koji se koriste pa se ne moze krenuti u rusenje istoka.

ostale tribine su u upotrebi pa je nemoguce rusiti dok dinamo tamo igra.
  • nemapredaje
    5k

Plus ispod istoka je “skladište” mehanizacije i hrpe marketinškog materijala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.