• mlinchica
    3k
    Da, da, na to mislim i bilo je za Franco’s, popust na dan tekme i još neke stvari kaj nisam zapamtila :grin:
    I više ne pronalazim.
  • Marktwain
    322
    Popis popusta se dobio u paketu kad vam je članska došla na adresu.
  • mlinchica
    3k
    Hvala!
    Išla sam sad pogledat i stvarno je tamo QR kod koji otvara pogodnosti.
    Ali nema nigdje na webu (kluba) ili aplikaciji, jel tak?
    Nadam se da će postaviti jer mi je ovo skroz promaklo, vjerujem i mnogima.
  • Marktwain
    322
    Koliko vidim, nema.
  • Fantom
    30
    poanta je da linku mozes pristupit iskljucivo preko qr koda koji dobijes, da moze svatko.
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Stavite paket ulaznica za zadnje dviie utakmice na Maksimiru Slaven i Varazdin. Stavite neki marketinški naziv kao na primjer" Idemo do kraja! Ili tako nešto. Spojiti te dvije utakmice u paket sa Dinamovo koje je odgođeno.

Iskoristite ovaj pozitivan trenutak. Staviti članovima prednost kupovine.

Vjerujem da na valu ovih rezultata možemo dobacit do 50 000 do kraja prvenstva. A onda za europske utakmice i do kraja godine povečat prošlogodišnji rekord za barem nekoh 10-15%.
  • Carrasco
    6.2k
    Kakvi crni paketi pa će neki uzimat, a neće moći na jednu od dvije utakmice pa će biti praznih mjesta.
  • Brusa
    3k
    . Spojiti te dvije utakmice u paket sa Dinamovo koje je odgođeno.dinamo u srcu

Mislim da ne treba nikakvo dinamovo kod stadiona prije kraja prvenstva. Nikakva slavlja i slično dok nije gotovo. Ako bude dobro onda ćemo slaviti.
  • Li d1986
    172
    slazem se...svaka tekma do kraja nam je ko finale lige prvaka...nema opustanja
  • Crusades
    16k
    Jel ovaj video sa školjke od jučer na Zoninoj FB stranici najlajkajniji ikad? Preko 10 tisuća reakcija :clap:
  • Eduardo
    24.2k
    najgledaniji do sad sa više od 800.000 pregleda i kao što kažeš, više od 10 tisuća reakcija.
  • DrawTube
    6.8k
    Nego, klub na društvenim mrežama objavio imenovanje Pape, a mnoštvo nas uvjerava da su crveni kmeri i mozemovci ušli u klub
  • Nolifer
    11k

Bumo vidli ko je gdje u subotu... Haha :nerd: :cool: :razz:
  • ibro1986
    383
    Pozdrav prijatelji, imam jednu molbu, kolega zeli okupiti ekipu iz cijele istre koji navijaju za dinamo te da organizirano idu na utakmice itd. Ako nije problem followat na instagramu dinamo.istra, Hvala
  • criticus
    3.5k
    Dragi zonaši, mala božićna ekskluziva: u svibnju se u Z centru otvaraju novi fan shop i interaktivni muzej. :cool:lucky luciano

Kakav je status?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.