• mlinchica
    3k
    Da, da, na to mislim i bilo je za Franco’s, popust na dan tekme i još neke stvari kaj nisam zapamtila :grin:
    I više ne pronalazim.
  • Marktwain
    310
    Popis popusta se dobio u paketu kad vam je članska došla na adresu.
  • mlinchica
    3k
    Hvala!
    Išla sam sad pogledat i stvarno je tamo QR kod koji otvara pogodnosti.
    Ali nema nigdje na webu (kluba) ili aplikaciji, jel tak?
    Nadam se da će postaviti jer mi je ovo skroz promaklo, vjerujem i mnogima.
  • Marktwain
    310
    Koliko vidim, nema.
  • Fantom
    30
    poanta je da linku mozes pristupit iskljucivo preko qr koda koji dobijes, da moze svatko.
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Stavite paket ulaznica za zadnje dviie utakmice na Maksimiru Slaven i Varazdin. Stavite neki marketinški naziv kao na primjer" Idemo do kraja! Ili tako nešto. Spojiti te dvije utakmice u paket sa Dinamovo koje je odgođeno.

Iskoristite ovaj pozitivan trenutak. Staviti članovima prednost kupovine.

Vjerujem da na valu ovih rezultata možemo dobacit do 50 000 do kraja prvenstva. A onda za europske utakmice i do kraja godine povečat prošlogodišnji rekord za barem nekoh 10-15%.
  • Carrasco
    6.2k
    Kakvi crni paketi pa će neki uzimat, a neće moći na jednu od dvije utakmice pa će biti praznih mjesta.
  • Brusa
    3k
    . Spojiti te dvije utakmice u paket sa Dinamovo koje je odgođeno.dinamo u srcu

Mislim da ne treba nikakvo dinamovo kod stadiona prije kraja prvenstva. Nikakva slavlja i slično dok nije gotovo. Ako bude dobro onda ćemo slaviti.
  • Li d1986
    167
    slazem se...svaka tekma do kraja nam je ko finale lige prvaka...nema opustanja
  • Crusades
    16k
    Jel ovaj video sa školjke od jučer na Zoninoj FB stranici najlajkajniji ikad? Preko 10 tisuća reakcija :clap:
  • Eduardo
    24.2k
    najgledaniji do sad sa više od 800.000 pregleda i kao što kažeš, više od 10 tisuća reakcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.