• Z brega sam
    35
    Znaš li možda u kojim smo situacijama između opcije 4 i 5 ?
  • pencilneck
    901

Mislim da je opcija 5 ako budemo drugi, Rijeka uzme duplu krunu, a Konferencijsku ligu osvoji Fiorentina ili Djurgarden.

A opcija 4 bi trebala biti ako budemo drugi, Rijeka uzme duplu krunu, Konferencijsku ligu uzme Chelsea/Betis, a netko od trolista Porto/Club Brugge/Feyenoord padne ispod pozicije na kojoj su trenutno u prvenstvu.
  • Droljo
    16.4k
    Dinamovski potez,NitkoBitan

Znači kroz noge protivniku pa neobranjivo u rašlje od prečke sa ruba šesnaesterca?
  • Z brega sam
    35
    Hvala. U slučaju duple krune Rijeke, mi 2., čini mi se da bi mogao biti miks ove dvije opcije.
    Da Chelsea/Betis osvoje, a ovaj trolist ne padne ipak ispod trenutnih pozicija, što nas opet vodi opciji 5.
  • pencilneck
    901

Ne, ako se dogodi to što si napisao, onda se aktivira opcija 3, a to je izravan plasman u EL.
  • Z brega sam
    35

Od prekombiniranja sam izbacio najočitije :facepalm:
    Moja greška.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Jebo mene pas, ako u hrvatskim novinskim redakcijama ovih dana osim riječi KONKLAVA, na brzom biranju tipkovnica nisu riječi BOBAN i KONTAKTIRAO.
  • Paggini
    51.4k

Haha a dobra je zajebancija, to je trend na tiktoku, ne treba sad tu "a šta da tovari to"...

Dobro su Suki i Halila reagirali, lijepo!
  • Hnlovac
    2.2k
    Vidio sam taj trend već milijun puta, većinom latinoamerikanci to rade i bome se burno reagira hahaha

I turci i grci to vole radit, nena niceg zlonamjernog
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Ma ima i sa splitskim frizerom video, njihove reakcije su, naravno, bolesne.
    Mene više brine narativ suđenja koji se svugdje gura, slušam i ne vjerujem. Na tribini su najmanje pričali o Dinamu, kao i ostali. Erceg je baš korektno odsudio, ispada da je bilo kriminalnih odluka. Bolesno je to, stalno se spominju KTC-ovi "crveni"...zanimljivo da se nisu tako spominjali neispravni VAR-ovi, udaranja i navlačenja igrača bez posljedica, Selahijev crveni, nesuđeni crveni na Kangi,
    izmišljeni penali....baš umara to sve, prošlo je par dana i magarad je već okrenula priču na krađu.
    Btw, netko je tu preporučio kako je Kvasina ubio onog tovara na Denisovom podcastu, pogledao sam sa guštom, ali i nevjericom da postoje takvi idioti, teška dijagnoza, frajer se ljuti na transparent i objasnjava kako su i u Zagrebu ljudi plakali za Titom, čovjek ne kuži osnovnu poantu prcanja.
  • rioda
    8.6k
    Većina vas je vjerojatno vidjela, ali organizirala se akcija za obitelj navijača Dinama s petero djece koji su bili pred deložacijom. Skupilo se 40.000 eura u roku jednog dana i obitelj je spašena deložacije. Koliko vidim u objavi, većinu duga preuzeli su i platili igrači Dinama :clap: :clap:

https://www.instagram.com/p/DJYi8h8MgIm/?img_index=2&igsh=ZnhqMW0zMnU0aXQw
  • Jay
    1.6k

Meni je ovo prvi glas nazalost, moram malo vise pratiti Instagram, svaka cast nasima.
    Nadam se i skupljanju pomoci za nesretnika iz Vodica, nema sanse da se izvuce bez ikakvih posljedica i ako postoji racun na koji se skupljaju donacije molim javite tko naleti
  • Cobra8
    1
    [img]http://IMG-20250508-WA0006.jpg
  • Dinamosaur
    2.2k
    Skupilo se 40.000 eura u roku jednog danarioda

Daleko od toga, nisi shvatio kraj poruke.
    Nema veze, glavno da se uspjelo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.