• Droljo
    15.4k
    Eventualno bi nekom smetao lik na istoku baš zato što je to šta je. I možda bi mu mob letio a neko fizičko nasilje ne vjerujem. A i to je druga priča kad je dečko dinamovac, da je deklarirani tovar poznat širim masama vjerojatno bi i on letio sa tribine istok.
  • NKDZ86
    3.8k
    o čemu vi raspravljate, o nekom influenceru kaj je dobio iza uha i sad kmeči, nebitan lik za ovu temu uopće
  • The Undertaker
    7.7k
    Otkad je na Istoku (bilo) zabranjeno snimanje? Ja sam tamo bio pretplatnik x godina i nisam vidio da se nekoga gnjavi zbog toga.
    Na Zapadu je dosta navijača Hajduka svaku utakmicu pa ih, generalno, nitko ne dira osim ako baš provociraju.
  • slavkomao
    29

Evo da nadodam na temu, prosle godine na Zapadu sam sjedio pored 5 Rijecana u derbiju 1:0 (Brodic 11m, penal 95).
    Ljudi au normalno komentirali, pricali izmedu sebe te smo cak neke situacije zajedno iskomentirali.
    Na kraju utakmice stisak ruke s njihove strane i cestitka uz komentar samo da osvojite Vi ili mi, da ne ide poslije Sv. Roka. Niti jedna neugodna situacija niti nakon folklornih navijanja s juga i sjevera.
  • scooniepenn
    4.3k

Slažem se u potpunosti. Imao sam godišnju za istok i redovito ju pohodio preko 15 godina. Zbog ovoga sigurno ne bi bio napadnut i istjeran sa tribine.
  • Droljo
    15.4k

I ja sam na nekom sindikalnom eventu ružio sa Riječanima. Ista stvar. Bilo ih je puno više i nisu bili baš zadovoljni mojim majicama ali smo se našli na 'samo ne tovari' i družili se normalno. Rijeku ili dinamo nismo spominjali uopće. Valjda za dobrobit svih :rofl:
  • Felip
    483
    Par vrućih glava i vloger je izletio. Jasno s obzirom na temperament tribine i kontekst utakmice.
    Lik je jedino ogolio da su redarska služba i policija zakurac.
  • ZGV
    3.5k
    Lik je idiot uopće kaj je išao na njihovu tribinu istok...i onda kukanje.
  • Filip85
    144
    prije par godia liti u lokalnom pubu na moru se pustila Ruza Hrvatska od prljavac. Par likova balavaca doslovno je doslo da se ugasi jer su prljavci purgeri,dinamo ovoono.BBB Sibenik

A ovdje recimo u de facto centru grada, u Kačićevoj ulici u studenac uđe srednjoškolac iz X.gimnazije u majici sa Livajom (ona neka crna na kojoj je njegova zalizana faca), dečko nekih 15-16 godina, nitko ni a ni b...u onom smislu da bi mu se dogodilo nešto nažao. Bio im je veliki odmor pa ih hrpa nahrupi, čekao i ja u redu, još ga neki onak zajebantski kao "dobra ti majica, ali đabe ti, nema titule ni ove godine", bio je studeni/prosinac 2023.
  • Sajla
    8.4k
    kad sam se prije par desetljeća kretao za vrijeme velikog odmora po dućanima u tom dijelu grada (jer sam i ja išao tamo u srednju školu), ovo je bilo nezamislivo. ne znam da li bi uopće došao do škole ili bi me već na prvoj tramvajskoj stanici skinuli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.