• NORTE
    15.5k
    39,7 milijuna eura za dinamo u LP od Uefe u ovoj sezoni.

To je više nego Man United koji je igrao 14 utakmica EL i ušao u finale bez ijednog poraza.
    M.U. u 14 EL tekmi ima 8 pobjeda i 6 remija (prolaz u produžetku nakon remija protiv Lyona).

Osvojili smo 11 bodova (3-2-2 omjer u 8 kola) pa to igra ulogu u prihodima, ali ovo s EL dobro pokazuje koliko za dinamo znači LP.

Još da se umjesto grobarizma dobro upravljalo i dovelo pojačanja za momčad, a ne bacilo zarađene milijune eura na odštete trenerima i strance promašaje (Cordoba, Mmaee pa i Kanga).
  • ibro1986
    380
    Pozdrav prijatelji, imam jednu molbu, kolega zeli okupiti ekipu iz cijele istre koji navijaju za dinamo te da organizirano idu na utakmice itd. Ako nije problem followat na instagramu dinamo.istra, Hvala
  • NORTE
    15.5k
    Bivši trener dinama "profesor" Branko Ivanković:

"Također moram reći kako je po mom mišljenju bio penal za Hajduk pred sam kraj utakmice kad je s leđa oboren Trajkovski. Bez obzira što svi pričaju, ali da sam ja bio u derbiju i da mi takav penal ne sviraju – poludio bih! Ne razumijem što to znači jačina intenziteta? Pa zar nekoga treba zakucati u zemlju da bi bio faul?', rekao je Ivanković.

:rofl:

Ovo je skoro u rangu izjava Mujčina, Ješea i Shildenfelda i sličnih "dinamovaca".

Znači ne da nema govora o penalu, nego je skoro pa riječ o simuliranju.
  • ElDorado
    3.6k
    Blago nama s takvim dinamovcima
  • Patak
    3.4k
    A kaj je Mujčin izjavio? On mi je bio ok i zanimljiv .
  • crophantom
    198
    Ova Lokomotiva nas isto jebe... taman sam mislio kako će Šibenik biti nabrijan sutra.
  • Jos-Optimus
    5.4k
    zato jer zna da trener Dinama više nikad biti neće, Hajduk bi još mogao voditi. To je šupak koji nema kičmu, na trenutak smo pomislili da ju ima kad se pokupio nakon uvreda od Mamića, ali brzo se vratio...a tad smo mogli svjedočiti potezu koji je, po meni, nepravedno zapostavljen: Soldino pokazivanje digniteta i vastitog "Ja" i davanje ostavke nakon pobjede na Hajdukom bez daljnjih komentara o Mamiću, adio lopove i bok.

nešto u stilu da bi bilo dobro za hrvatski nogomet da Hajduk bude prvak.
  • kajjaznam
    176
    da fakat, ne sjećam se njegove neke izjave protiv dinama
  • Efes Pilsen
    11k
    Cini se da je Profesor spreman za povratak u domovinu.. Od Venecijanaca do ovoga.. E moj Branko
  • ŽacZgb
    246
    Kod situacije Trajkovskog sam očekivao da će im suditi penal,jer im često sude takve glupe. Onda se gledalo i gledalo… Nakraju glavni sudac ne ide gledati,jer su mu valjda javili da ak će gledati to je žuti za simuliranje. Branko posranko poludio pod stare dane.
  • austrijanac
    6.7k
    A tu se donedavno o njemu pričalo u epitetima.

Senilni starac.
  • Dzgšb
    1.5k
    Tatićevac tipični ,nije ovako analizira sudačke odluke dok je tatta bio tu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.