• Zagreb1992
    2.3k
    Ovo sa Šibenikom je komedija od strane HNS-a ..3 kola do kraja ..Ekipa ne zna hoće im oduzeti bodove ili neće .u normalnim savezima se to ne događa
  • Chempers
    576

Ozbiljne lige bi u ovakvoj situaciji stavile da ovi kandidati za naslov bar zadnja 2 ili 3 kola igraju svi u isto vrijeme, očito to nikome nije sinulo, kod nas su uvijek važnije kalkulacije i puštanja i nepuštanja.
  • Infinity
    18k
    Ozbiljne lige bi u ovakvoj situaciji stavile da ovi kandidati za naslov bar zadnja 2 ili 3 kola igraju svi u isto vrijemeChempers

Cak se i u BiH to primjenjuje. U Hrvatskoj samo posljednje kolo, ali samo utakmice koje odlucuju nesto. U BiH zadnja tri kola svi igraju u isto vrijeme.
  • NORTE
    15.4k
    Ozbiljne lige bi u ovakvoj situaciji stavile da ovi kandidati za naslov bar zadnja 2 ili 3 kola igraju svi u isto vrijeme, očito to nikome nije sinulo, kod nas su uvijek važnije kalkulacije i puštanja i nepuštanja.Chempers

U pitanju je dakako novac.
    Zarada maxsporta od oglašavanja je primarna stvar.
    To su prijenosi 5 utakmica u 5 termina kroz tri dana.
  • Slush
    915
    Jel glupavi tovari znaju da ukoliko rijeka bude prvak da ce 95% igrat euro skupine i dobiti cash da ce im bit zacementirano 3 mjesto slj 5 godina?
  • Dzoni
    1.2k

Velika je razlika inače u parama. Čovjek bi pomislio da nam klubovi dobivaju basoslovne iznose od tv prava da se ove prakse rade
  • Mali Zeus
    16.9k
    Možda Livaja u ned dobije žuti pa da ga ne bude u Jadranskom derbiju.

Šalim se, naravno.

Što se događa ako sva 3 kluba imaju isti broj bodova?
    Mi smo treći, a što je s Hajdukom i Rijekom, Hajduku u svakom slučaju treba pobjeda od 4:0 da bi bili ispred Rijeke ili?
  • deda
    36.5k
    Tovarima je dovoljna bilo kakva pobjeda u tom slučaju da bi bili prvaci.
  • Mali Zeus
    16.9k
    Aha, gleda se broj osvojenih bodova u slučaju da se stvori krug od 3 kluba?
  • Infinity
    18k
    Nasa bi najveca sansa za maksimalnu angaziranost igraca Hajduka bila ta da smo mi u finalu kupa, tj. da Hajduku nije svejedno da li je drugi ili treci.

Ima i ona o sto godina klecanja iza imena Rijeka. Nadam se da ce ih ovi provocirati pred susret i da ce proraditi neki inat. Pardon, dispet.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Što se događa ako sva 3 kluba imaju isti broj bodova?Mali Zeus

Kolega Klenx je pred par dana objasnil potencijalne situacije
  • NKDZ86
    3.9k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/prva-hnl/utakmice-koje-ce-odlucivati-o-naslovu-europi-ili-ispadanju-nece-se-igrati-u-isto-vrijeme-prvaku-pehar-iduci-dan-15581770

Ima li šanse da se mijenja satnica posljednja tri kola, da se neke utakmice zbog te potpune neizvjesnosti igraju u isto vrijeme? Odgovor je jasan i glasi: ne! Zašto? Jer nema uporišta u propozicijama. A bilo bi i u suprotnosti s ugovorima koju su potpisani kad se radi o TV pravima.

Samo se u posljednjem kolu SHNL-a može igrati u istom terminu, samo one utakmice koje odlučuju o prvaku, ispadanju i plasmanu u Europu. To je sve navedeno u propozicijama, u članku pod rednim brojem 4. Dakle, utakmice 36., posljednjeg kola, mogu se igrati u isto vrijeme, ali i ne moraju ako ni o čemu ne odlučuju.

No, kako sada stvari stoje, ništa se neće znati dok se ne odigra pretposljednje, 35. kolo. Uglavnom, ako će se u tom zadnjem kolu igrati utakmice koje odlučuju o prvaku, ispadanju ili plasmanu u Europu, igrat će se u isto vrijeme, u nedjelju, 25. svibnja. S tim da je sasvim moguće da će svih pet utakmica posljednjeg kola o nečemu odlučivati! Parovi su, naime, Šibenik - Hajduk, Rijeka - Slaven Belupo, Gorica - Lokomotiva, Dinamo - Varaždin i Osijek - Istra 1961.
  • cron1ck
    1.8k
    Njihova prica kako Adidas radi dresove samo za njih me podsjetila na ovo klauna.

https://youtube.com/shorts/v8sYxdA3fYg?si=RMXGQJZikPo72f5n
    Nema zaleđa Mikića

Baš se sjećam, ali teško je to naći, u podcastima Tribina kad je Dinamo imao adidas dresove, a Hajdug Macron dres, da je Miho rekao kako su generički dresovi Dinama i da je Lokomotivi jednom došla kriva isporuka, a da se u Macronu netko fino potrudi i napravi odličan dres, na što je Korda rekao ja sam sebi uzeo jedan :lol:
    Međutim kad je Hajdug prešao na Adidas rekli su isto na podcastu kako je to jedan napredak kluba i te priče, a jednom su spomenuli i da većina klubova ima problema s Castore i da je čudna odluka Dinama da se prebacuje s Adidasa.
  • Crni72
    29
    Možda zvuči blasfemično ali treba navijat za tovare protiv Gorice jer ako ispuše gube svaku šansu. U slučaju pobjede idu na Rijeku motivirani jer još su u igri pa čekaju naš eventualni kiks. Ako ispuše bodove u Gorici odigrat će za kurac protiv Rijeke (kao i inače) i mi smo pa-pa jer nema šanse da Rijeka ne riješi Belupo zadnju...
  • jedan u nizu
    13k

Samo sto je 'problem' sto mi to kolo igramo dan prije njih.
    Ako mi dobijemo svoju utakmicu, onda nece bas biti nabrijani.

Da mi igramo dan kasnije, mozda bi i odigrali bolje u nadi da cemo mi kiksati.

Bilo bi lijepo kada bi svi igrali u isto vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.