• tp1997
    1.5k
    Valjda će onda Šibenik igrati s najjačim sastavom.

Nama nikako ne odgovara što je jadranski derbi dan nakon naše tekme s Loksom...tovari znaju da ako mi i/ili Rijeka dobijemo, šanse su im samo matematičke. Njihovi navijači masovno guraju da se pusti Rijeci, a budući da se pamte i napadi na igrače, i postrojavanja, i slična sranja od razbojničke skupine zvane Torcida, gotovo sam siguran da će poslušati i pustiti.

A u zadnjem kolu, Belupo koji ne može pratiti ritam dva natjecanja dolazi ovima doma, a i to ako isključimo "džentlmenski" dogovor Miška i Belupa u varijanti mi vama kup vi nama zadnje kolo.

Daj Bože da sam u krivu, ali mislim da ako Riječani ne kiksaju u Šibeniku, prvaci su gotovo sigurno.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Ovo sa Šibenikom je komedija od strane HNS-a ..3 kola do kraja ..Ekipa ne zna hoće im oduzeti bodove ili neće .u normalnim savezima se to ne događa
  • Chempers
    676

Ozbiljne lige bi u ovakvoj situaciji stavile da ovi kandidati za naslov bar zadnja 2 ili 3 kola igraju svi u isto vrijeme, očito to nikome nije sinulo, kod nas su uvijek važnije kalkulacije i puštanja i nepuštanja.
  • Infinity
    18.5k
    Ozbiljne lige bi u ovakvoj situaciji stavile da ovi kandidati za naslov bar zadnja 2 ili 3 kola igraju svi u isto vrijemeChempers

Cak se i u BiH to primjenjuje. U Hrvatskoj samo posljednje kolo, ali samo utakmice koje odlucuju nesto. U BiH zadnja tri kola svi igraju u isto vrijeme.
  • NORTE
    16k
    Ozbiljne lige bi u ovakvoj situaciji stavile da ovi kandidati za naslov bar zadnja 2 ili 3 kola igraju svi u isto vrijeme, očito to nikome nije sinulo, kod nas su uvijek važnije kalkulacije i puštanja i nepuštanja.Chempers

U pitanju je dakako novac.
    Zarada maxsporta od oglašavanja je primarna stvar.
    To su prijenosi 5 utakmica u 5 termina kroz tri dana.
  • Slush
    916
    Jel glupavi tovari znaju da ukoliko rijeka bude prvak da ce 95% igrat euro skupine i dobiti cash da ce im bit zacementirano 3 mjesto slj 5 godina?
  • Dzoni
    1.4k

Velika je razlika inače u parama. Čovjek bi pomislio da nam klubovi dobivaju basoslovne iznose od tv prava da se ove prakse rade
  • Mali Zeus
    17.2k
    Možda Livaja u ned dobije žuti pa da ga ne bude u Jadranskom derbiju.

Šalim se, naravno.

Što se događa ako sva 3 kluba imaju isti broj bodova?
    Mi smo treći, a što je s Hajdukom i Rijekom, Hajduku u svakom slučaju treba pobjeda od 4:0 da bi bili ispred Rijeke ili?
  • deda
    37k
    Tovarima je dovoljna bilo kakva pobjeda u tom slučaju da bi bili prvaci.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Aha, gleda se broj osvojenih bodova u slučaju da se stvori krug od 3 kluba?
  • Infinity
    18.5k
    Nasa bi najveca sansa za maksimalnu angaziranost igraca Hajduka bila ta da smo mi u finalu kupa, tj. da Hajduku nije svejedno da li je drugi ili treci.

Ima i ona o sto godina klecanja iza imena Rijeka. Nadam se da ce ih ovi provocirati pred susret i da ce proraditi neki inat. Pardon, dispet.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Što se događa ako sva 3 kluba imaju isti broj bodova?Mali Zeus

Kolega Klenx je pred par dana objasnil potencijalne situacije
  • NKDZ86
    4.2k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/prva-hnl/utakmice-koje-ce-odlucivati-o-naslovu-europi-ili-ispadanju-nece-se-igrati-u-isto-vrijeme-prvaku-pehar-iduci-dan-15581770

Ima li šanse da se mijenja satnica posljednja tri kola, da se neke utakmice zbog te potpune neizvjesnosti igraju u isto vrijeme? Odgovor je jasan i glasi: ne! Zašto? Jer nema uporišta u propozicijama. A bilo bi i u suprotnosti s ugovorima koju su potpisani kad se radi o TV pravima.

Samo se u posljednjem kolu SHNL-a može igrati u istom terminu, samo one utakmice koje odlučuju o prvaku, ispadanju i plasmanu u Europu. To je sve navedeno u propozicijama, u članku pod rednim brojem 4. Dakle, utakmice 36., posljednjeg kola, mogu se igrati u isto vrijeme, ali i ne moraju ako ni o čemu ne odlučuju.

No, kako sada stvari stoje, ništa se neće znati dok se ne odigra pretposljednje, 35. kolo. Uglavnom, ako će se u tom zadnjem kolu igrati utakmice koje odlučuju o prvaku, ispadanju ili plasmanu u Europu, igrat će se u isto vrijeme, u nedjelju, 25. svibnja. S tim da je sasvim moguće da će svih pet utakmica posljednjeg kola o nečemu odlučivati! Parovi su, naime, Šibenik - Hajduk, Rijeka - Slaven Belupo, Gorica - Lokomotiva, Dinamo - Varaždin i Osijek - Istra 1961.
  • cron1ck
    1.8k
    Njihova prica kako Adidas radi dresove samo za njih me podsjetila na ovo klauna.

https://youtube.com/shorts/v8sYxdA3fYg?si=RMXGQJZikPo72f5n
    Nema zaleđa Mikića

Baš se sjećam, ali teško je to naći, u podcastima Tribina kad je Dinamo imao adidas dresove, a Hajdug Macron dres, da je Miho rekao kako su generički dresovi Dinama i da je Lokomotivi jednom došla kriva isporuka, a da se u Macronu netko fino potrudi i napravi odličan dres, na što je Korda rekao ja sam sebi uzeo jedan :lol:
    Međutim kad je Hajdug prešao na Adidas rekli su isto na podcastu kako je to jedan napredak kluba i te priče, a jednom su spomenuli i da većina klubova ima problema s Castore i da je čudna odluka Dinama da se prebacuje s Adidasa.
  • Crni72
    29
    Možda zvuči blasfemično ali treba navijat za tovare protiv Gorice jer ako ispuše gube svaku šansu. U slučaju pobjede idu na Rijeku motivirani jer još su u igri pa čekaju naš eventualni kiks. Ako ispuše bodove u Gorici odigrat će za kurac protiv Rijeke (kao i inače) i mi smo pa-pa jer nema šanse da Rijeka ne riješi Belupo zadnju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.