• Progressive overload
    207
    Da, to mi je bilo top objašnjenje. Nekad se nespretnost kažnjava a nekad ne. Volio bi da na kraju sezone Skomini pokažu sve slične situacije a koje je drugačije presudio, a i sudačkoj komisiji ma da nju treba hard reset.
  • Sajla
    8.5k
    Kad je Diallo napravio takav prekršaj u Gorici ništa nije suđeno, ni faul.Carrasco

side by side video ove dvije situacije i Skomininih komentara na njih je sve što treba pokazati u vezi suđenja u HNL ove sezone. nema dalje. nadam se da ima netko ovdje da to složi?
  • Carrasco
    6.2k
    3:15

12:20

Skomina je na početku bio realan, ali je onda pod pritiskom tovara počeo pričati gluposti. Zanimljivo, kad sam gledao podcast u kojem je gostovao, baš se vidilo da komentari na društvenim mrežama utječu na njega iako je rekao da ga boli briga ko šta misli.

Vrhunac gluposti je bio kad je rekao da Dinamo ne mož tražiti opravdanje u sucu zato što je primio gol iz nepostojećeg faula protiv Varaždina.
  • Paggini
    48k

Ovo je vrlo vjerojatno najboljih minutu i po ove sezone, i Isaac Newton bi se sakrio u rupu pored ovakvog genija.

Jedino fali još da ovaj tovarski voditelj frane iz omiša spomene tužnu vranu na ramenu Dialla i to je ta vibra
  • Droljo
    15.5k
    Mozak mi je pregorio. Imam blue screen of death pred očima.
    Error 404 brain not found.
    Enter
  • Jurki
    17k
    picku materinu.. zakaj nije spomenul prskalice?
    Da su prije utakmice bolje natopili tu stranu terena ko prije drugog poluvremena, Usain Bolt bi dobil jos vece ubrzanje zbog skliske povrsine.
    Te ako je Diallo tak brz zakaj u fušu ne trci na 100 metara?

Bome mi je pola mozdanih stanica pokrepalo od takve analize.
  • ElDorado
    3.6k
    Ko je ta spodoba
  • shameless86
    167
    najzalosnije je kaj je on fakat uvjeren u to kaj priča..kae s glavom tim ljudima
  • Brusa
    3k
    Znači ovo gore što je stavio @Paggini nije zajebanicija neka? Kao neki skeč
  • NitkoBitan
    25.9k
    36ta minuta Inter - Barcelona, Bastoni gura rukom Yamala neposredno prije udarca na gol sa 6-7 metara, ni govora o penalu, nije ga niti Yamal trazio.

Kod nas bi skakali svi zivi da se gleda VAR. Slicna situacija u Osijeku kada je KTC lagano odgurnuo Matkovica prije udarca 1 na 1, svi kmecali da je bio penal.
  • Dzoni
    1.2k
    Marciniak je vjerovatno najbolji sudac na svijetu u ovom trenutku, da imamo i u pola takvog suca u HNL-u sve bi bilo puno puno mirnije i manje toksično
  • Paggini
    48k

Ali ne bi, upravo je u tome stvar. Da su naši suci na razini vještina i znanja Marciniaka i ostalih, još uvijek bi bile iste priče. Da je neki hrvat sudio ovako što je sudio danas Marciniak u utakmici Hajduga, a preziva se Kobeščak i iz okolice je Zagreba - prijetilo bi se otcjepljenjem Dalmacije.

U tom je stvar, svi naši suci su a priori kompromitirani jer su Hrvati i jer su dio HNSa...

Eto ti primjer Ercega koji je dva derbija odsudio, usudio bih se reci, na razini mozda stupanj ispod Sieberta prosle godine, znaci jako dobro, ali se poteže njegovo ime danima već.
  • nwankwo646
    543
    [img]http://Collage-20250506-220136.jpgNagradno pitanje, na kojoj slici je bezočna krađa??
  • Mazalo
    343
    ovaj video je za 2 nagrade odjednom. Oskara za režiju i Nobela za fiziku, svaka im čast! :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.