• Droljo
    15.4k
    Eventualno bi nekom smetao lik na istoku baš zato što je to šta je. I možda bi mu mob letio a neko fizičko nasilje ne vjerujem. A i to je druga priča kad je dečko dinamovac, da je deklarirani tovar poznat širim masama vjerojatno bi i on letio sa tribine istok.
  • NKDZ86
    3.9k
    o čemu vi raspravljate, o nekom influenceru kaj je dobio iza uha i sad kmeči, nebitan lik za ovu temu uopće
  • The Undertaker
    7.7k
    Otkad je na Istoku (bilo) zabranjeno snimanje? Ja sam tamo bio pretplatnik x godina i nisam vidio da se nekoga gnjavi zbog toga.
    Na Zapadu je dosta navijača Hajduka svaku utakmicu pa ih, generalno, nitko ne dira osim ako baš provociraju.
  • slavkomao
    30

Evo da nadodam na temu, prosle godine na Zapadu sam sjedio pored 5 Rijecana u derbiju 1:0 (Brodic 11m, penal 95).
    Ljudi au normalno komentirali, pricali izmedu sebe te smo cak neke situacije zajedno iskomentirali.
    Na kraju utakmice stisak ruke s njihove strane i cestitka uz komentar samo da osvojite Vi ili mi, da ne ide poslije Sv. Roka. Niti jedna neugodna situacija niti nakon folklornih navijanja s juga i sjevera.
  • scooniepenn
    4.3k

Slažem se u potpunosti. Imao sam godišnju za istok i redovito ju pohodio preko 15 godina. Zbog ovoga sigurno ne bi bio napadnut i istjeran sa tribine.
  • Droljo
    15.4k

I ja sam na nekom sindikalnom eventu ružio sa Riječanima. Ista stvar. Bilo ih je puno više i nisu bili baš zadovoljni mojim majicama ali smo se našli na 'samo ne tovari' i družili se normalno. Rijeku ili dinamo nismo spominjali uopće. Valjda za dobrobit svih :rofl:
  • Felip
    483
    Par vrućih glava i vloger je izletio. Jasno s obzirom na temperament tribine i kontekst utakmice.
    Lik je jedino ogolio da su redarska služba i policija zakurac.
  • ZGV
    3.5k
    Lik je idiot uopće kaj je išao na njihovu tribinu istok...i onda kukanje.
  • Filip85
    144
    prije par godia liti u lokalnom pubu na moru se pustila Ruza Hrvatska od prljavac. Par likova balavaca doslovno je doslo da se ugasi jer su prljavci purgeri,dinamo ovoono.BBB Sibenik

A ovdje recimo u de facto centru grada, u Kačićevoj ulici u studenac uđe srednjoškolac iz X.gimnazije u majici sa Livajom (ona neka crna na kojoj je njegova zalizana faca), dečko nekih 15-16 godina, nitko ni a ni b...u onom smislu da bi mu se dogodilo nešto nažao. Bio im je veliki odmor pa ih hrpa nahrupi, čekao i ja u redu, još ga neki onak zajebantski kao "dobra ti majica, ali đabe ti, nema titule ni ove godine", bio je studeni/prosinac 2023.
  • Sajla
    8.4k
    kad sam se prije par desetljeća kretao za vrijeme velikog odmora po dućanima u tom dijelu grada (jer sam i ja išao tamo u srednju školu), ovo je bilo nezamislivo. ne znam da li bi uopće došao do škole ili bi me već na prvoj tramvajskoj stanici skinuli.
  • don
    12.9k
    kako znaš da njega nisu skinuli :lol:
  • puxigadjurdja
    2.3k
    Kum je profesor u jednoj od srednjih škola u Zg i kaže da mu je jedan od učenika na nastavi upalio stream Hajduk - Istra i još ga sprdao za x protiv Gorice ranije tog dana. Išao se žalit pedagogu/ravnatelju kad mu je ovaj naredio da ugasi mobitel.
  • JMastermind
    668
    hvala, taman da zamijenim Milan aftermovie na videozidu u trgovini :lol:
  • Sajla
    8.4k
    zbog takvih požalim što nisam odabrao karijeru u obrazovanju ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.