• Logistika
    1.4k
    Jel se zna kako je gospodin iz Vodica ono što je bilo? Nadam se da će biti dobro čovjek
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Najgore od svega je to da ima svjesnih navijaca koji znaju da je problem u njima samima. To su pretezno stariji ljudi i njih se ne ferma dva posto, oni su realni. Mlada ekipa nema veze sa stvarnoscu evo jedan primjer…prije par godia liti u lokalnom pubu na moru se pustila Ruza Hrvatska od prljavac. Par likova balavaca doslovno je doslo da se ugasi jer su prljavci purgeri,dinamo ovoono. Ovo da ne znam kakvu losu robu konzumiras ne mozes ovoliko otic u kurac.
  • Sajla
    8.4k
    Dobro je, dosta smo o njima pisali na temi Dinamo 2024/2025, nastavite na temi 1.HNL ako morate.
  • Logistika
    1.4k
    ma.prespavao sam dan u 6 sam ustao. Nocnu radio. Pa sam kasno vidio i vijest pa pitao. Samo nek je dobro. Hvala.
  • Sajla
    8.4k
    nisam ni mislio na tvoje pitanje, sve ok. ali raspravljati o njihovom klubu i navijačima možemo na drugoj temi.
  • NORTE
    15.4k
    Bruno Petković kazao je na poluvremenu jednu vrlo važno rečenicu: 'Ne trebamo srljati, možemo zabiti u 91. minuti. Samo strpljivo.' Mislim da je takav pristup bio ključan, da smo se toga i držali, nismo gubili glavu', rekao je Kulenović.
  • NKDZ86
    3.9k
    jučer je bilo ovako: Primarno se radilo o traumi glave, koja je bila ugrožavajuća za život pacijenta. Neurokirurško liječenje nije bilo indicirano, pacijent se prati u jedinici intenzivnog liječenja i danas nije neposredno životno ugrožen – rekla je ravnateljica Opće bolnice Šibensko-kninske županije.
  • JMastermind
    668
    Obukao ja danas dres najvećeg hrvatskog kluba na kafu u birc tri minute od doma... Kad će neki pajdo, 50+, "mali, nosiš tu majicu okolo, mogao bi proć kao ovaj u Vodicama" :lol:

Rekoh šefe, Požega je plava, ali probajte vi...

Bože sačuvaj.
  • Droljo
    15.4k

Ja svaki dan derem naše majice i nikad niš :lol:
    Al kod nas nema toga i takvih (u promilima) sva sreća...
  • NKDZ86
    3.9k
    to ti u požegi rekao?
    kakav jadnik e...
  • NORTE
    15.4k
    da dođe na istok Maksimira neki tovarski influencer i vadi mobitel tijekom tekme da snima svoje reakcije, tebi bi to bilo u redu jer je on normalni hajdukovacPaggini

Evo samo da odgovorim, jer tema je aktualna, iako možda nije ni vrijedno velike rasprave.

Svijet se mijenja i ide naprijed, samo oni ne.
    Svaka usporedba nas s tim bolesnicima je zapravo deplasirana.

Normalna osoba to ne bi doživjela ni na Maksimiru ni na Rujevici ni na Pampasu.

Ovo je samo jedan u nizu primjera s kime imamo posla.

Zlo mu odbilo dati press akreditaciju jer je dinamovac, i dečko odlučio preko prijatelja otići na istok snimiti nogometnu priču čime se bavi.

Mogu i shvatiti da se našao lik koji će mu zamjeriti pojavu, ali nije mi ok vidjeti da mu se neki dinamovci čak i izruguju nakon toga.

Ok možda je i pogriješio, ali poanta je u tome da bi dinamovci trebali osuditi napad splitskih bolesnika na nekoga tko čak nije ni veliki navijač dinama kao mi ovdje.
    Nije imao ni obilježja dinama niti ičime iskazivao svoju pripadnost, niti je s tim ciljem došao.

Eksponiran je jer povremeno objavljuje videe o nogometu i atmosferi na većim tekmama i to u normalnom tonu.
    Voli nogomet i iz Zagreba je, a krimen mu je što u Zagrebu ima jedan top klub koji ovima još i nabija opasne komplekse.

Dečko običan dinamovac "sa zapada" koji voli nogomet, poštuje druge i radi to što voli.

Relativiziranje i ismijavanje ovoga šta je on doživio nije ok.

Inače upoznali smo se nevezano uz dinamo, smatram ga ok likom, ne pratim njegov rad iako sam prije naletio na neke njegove vlogove.

Eto toliko, nije mi cilj branit ga, al ovo nije "navijački događaj" i nogomet ne pripada samo "divljacima".
  • jedan u nizu
    12.9k
    Normalna osoba to ne bi doživjela ni na Maksimiru ni na Rujevici ni na Pampasu.NORTE

nemojmo se lagati.

Neki dan se pise kako padaju samari i to lijepsem spolu jer se snimalo, a ovo se kao nebi dogodilo kod nas ..... dajte najte

p.s. ne ismijavam ili nesto, osudujem napad, samo komentiram na to da se to kod nas nebi dogodilo ...
  • NORTE
    15.4k
    nemojmo se lagati.

Neki dan se pise kako padaju samari i to lijepsem spolu jer se snimalo, a ovo se kao nebi dogodilo kod nas ..... dajte najte

p.s. ne ismijavam ili nesto, osudujem napad, samo komentiram na to da se to kod nas nebi dogodilo ...
    jedan u nizu

Sjever dolje je skroz druga priča.
    Pa nemojmo se lagat.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Misliš da bi na našem istoku bilo drugačije da je u funkciji?
  • jedan u nizu
    12.9k

Na sjeveru dolje se snimalo od strane dinamovaca. Nije doso tovar i poceo snimati.
    Da jedan influenser, deklarirani tovar, dode snimati na nas istok, isto bi prosao ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.