• Mr Anderson
    11.6k

Treba reći da se Uremović na utakmicama protiv nas ipak ponaša daleko kulturnije nego inače.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Najadnije od svega je sto su tri najodvratnija lika u Hajdukovoj svlacionici Dinamovci Rakitic, Uremovic i Lucic. Poturica je uvijek bio gori od Turcina.De Oliveira

Ma dinamovci su oni moj k.

Inače moram reći da mi je Gattuso u cijeloj priči ostao čisto ok lik, nije poprimio njihove ciganske metode i način ponašanja, poput recimo Kitića, cijelo vrijeme govori kaj je, ne skriva kakva je situacija u i oko kluba, ako niš malo to stavi između redaka, al nije nijednom imao neku jadnu izjavu i ne ponaša se kao da im se svima želi svidjeti na silu kao mnogi igrači i bivši treneri. Isto tak kak je oprao Jelu strijelu mu je svakako plus.
  • Eduardo
    24.2k
    stari mu je dinamovac teški, valjda ga poštuje toliko da bar u tom susretu ne bude seljačina.
  • Mr Anderson
    11.6k

Ma siguran sam da smo ga mi zvali, došao bi pješice iz Berlina ili gdje je već bio kad je potpisao za njih.
  • JMastermind
    656
    dinamovac i veliki gospodin.
  • Špicpapak
    126

Nije bio. Beskarakterna amorfna masa ne postaje kapetan Seville samo tak, niti puca hladno penale na svjetskom. A sjećam se i da je fino Delle Alija zgrabio za vrat kad je trebalo.

Kojeg vraga mu je taj seljo kum natovario u glavu da je postal takav bezveznjak, ne znam.
  • vjeko1701
    14.5k
    A budimo realni, ako dole živiš i radiš, stalno si okružen ljudima koji su opsjednuti klubom i vjerojatno svaki dan bacaju novu teoriju kako ih se potkrada i zakida, kako su žrtve svega i svakoga. Sigurno je teško ostati skroz normalan, posebno ako si emotivno vezan uz rezultat tog kluba (kaj bi svaki igrač trebao biti). Kolektivno ludilo je općepihvaćena dijagnoza u psihologiji a ja ne znam bolji opis svega oko tog kluba.
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Rakitić i je bio veliki gospodin u kopačkama do dolaska na Poljud. Pa sjetite se pljeska kojeg je dobio na Maksimiru kad smo igrali sa Sevillom, nije to slučajno.

Frustracije, ludilo i ciganluk, sve se to lako širi kad si dolje. Nije ni Uremović bio seljačina, pa evo rezultata.

Ali dobro, navodno je nakon utakmice Raketa sačekao ispred svlačionice i svima uredno čestitao i izgrlio se.
  • Praskaton
    4.4k
    Ali dobro, navodno je nakon utakmice Raketa sačekao ispred svlačionice i svima uredno čestitao i izgrlio se.Tongo Doumbia

Otišao i kod Ercega na tuširanje.Da mu objasni zašto je hrvatska liga tako loša.

Šuti moj Ivane plavi...
  • Mali Zeus
    16.8k
    Nije bio. Beskarakterna amorfna masa ne postaje kapetan Seville samo tak, niti puca hladno penale na svjetskom. A sjećam se i da je fino Delle Alija zgrabio za vrat kad je trebalo.Špicpapak

Ma ajd pliz, dok je bio u Sevilli je izmislio neku priču da ga je napao navijač Betisa na pumpi pa onda ona epizoda s Ugljanom itd. Uvijek je bio mala pizdica, a čak i pizdice mogu pucati dobro penale. Mislim sve ok budi i ti lud kao oni tj. padni pod utjecaj iako to ne bi napravio svaki igrač, ali nemoj brate mijenjati izjave i povijest kako te tko pita. Sve to samo govori u prilog da je baš amorfna masa. Lik je kao onaj iz FIFA-e, 4 slike lik u 4 dresa navijač 4 različita kluba.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Ali dobro, navodno je nakon utakmice Raketa sačekao ispred svlačionice i svima uredno čestitao i izgrlio se.Tongo Doumbia

Ma ko mu jebe mater
  • prefontaine
    2k
    @Mali Zeus je malo nervozan :rofl:
  • Mali Zeus
    16.8k
    Nisam uopće, samo imam određeno mišljenje o Kitiću.
  • dzg717
    1.2k
    Uremovic je bio seljacina samo je sada jos malo napredovao
  • NKDZ86
    3.8k
    napredovao je do veće seljačine, ali nije toliko ko i raquel brzo napredovao, on je seljačina na kvadrat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.