• NKDZ86
    3.8k
    a jadan zalizani čedo, nema kvalitetne igrače, ne može sam :rofl:
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Livaju ne mogu očima vidjeti niti smisliti od dolaska, ali kao nogometnog fanatika mi je u nekim promilima “žao” kad vidim s kim igra i što daje ekipi.

Kad se sjetim one lopte za Rusyna u prvom poluvremenu, doslovno ga izbacuje savršeno 1 na 1 s Nevistićem, dok ovaj majstor polazi korak ili dva ranije i lopta mu ide iza leđa. Tragikomedija…
  • scooniepenn
    4.3k

Željka Velu znam dok sam za vrijeme faksa radio na HRT-u u sportskoj redakciji kao mladi novinar. Uvijek je bio veliki profesionalac, sklon pomoći i objasniti, moglo se od njega nešto naučiti. Znalo se da je hajdukovac, ali nikad nije gurao neku tovarsku spiku koja bi bila u suprotnosti sa pozicijom profesionalnog sportskog novinara. Iz moje perspektive dobar lik.
  • Paggini
    47.7k
    Livaju ne mogu očima vidjet niti smislit od dolaska, ali kao nogometnog fanatika mi je u nekim promilima “žao” kad vidim s kim igra i što daje ekipi.Tongo Doumbia

Također, kad se makne sva navijačka pristranost i mržnja, čovjek igra MONSTRUOZNU sezonu, stvarno se ne sjećam kad je jedan igrač toliko nosio tako ograničenu ekipu invalida.

Golovi koje je zabio ove sezone - škarice, ono primanje rukom protiv Osijeka, ovo sad na titeku, pa i na maksu u rujnu, asistencije, dodavanja, kretnje po terenu - jednostavno briljantnu sezonu čovjek igra.

Nije mi ga žao, ali nadam se da neću ovo sve gledati u HNLu iduće sezone
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Da, vjerojatno će mu se dogoditi “Ivano Balić effect”. Zašto igrati kad nitko ne vidi ono što vidim ja, jebi ga.

S tim da je Balić i imao majstore uza sebe. A ovaj…
  • Time
    1.2k
    Jel ima itko snimke boysa kod naših golova?
  • Paggini
    47.7k
    Čuli smo za previsoke branke, nenapumpane lopte, visoku travu, a sad je vrijeme i za novog krivca za poraz

D09a2tX.jpeg

PRSKALICE
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k

Hahaha, di si ovo iskopao legendo :lol:
    Ali da je bilo prskanja, bilo je... if you know what I mean :cool:
  • jedan u nizu
    12.9k
    Juznjacki Sakoman zaboravio da se mijenjaju strane na poluvremenu
  • Mathiasovi Chageri
    5k
    BIĆEMO PRVACI AKO NAS NE POPRSKAJU!
  • NitkoBitan
    25.8k
    Kad smo kod teorija zavjera neka se zna da je i prije utakmice poprskan mikrofon u blizini nase tribine dok je onaj kod Torcide ostao suh i podalje terena - slucajnost ili ne?
  • Marley
    3.9k
    Inace nikad ne provociram niti puno komentiramo u familiji nakon utakmica. Ali sto se tice Lucica... samo caci poslah poruku:
    "Ovo ti je zato sto si se rugao Nevisticu".

Revenge time :cool:
  • Paggini
    47.7k

Samo se pitaj kome je u interesu da takozvani "Bad Blue Boysi" budu glasniji cijelu utakmicu???

Samo se pitaj i već ćeš imati odgovor, problem je samo što se nitko ne pita ta pitanja jer ONI ne žele da se to pitaš.

Neću ulaziti jesu li ONI postavili čovjeka s mikrofonom među goste, ali vjerujem da jesu.
  • Mali Zeus
    16.7k
    I opet su se Boysi bolje čuli svejedno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.