• Dinamovapriča
    179
    Momčad je zaslužila minimalno 15,000 gledatelja, sve ispod toga je poraz navijača!
  • NKDZ86
    3.9k
    gledam na sat kad će 11h da uzmem kartu ko da je neka velika eu tekma, a ne slaven b. :rofl:
  • Liks90
    3k
    ha kako to biva zbog kiše će opet bit ispod 10k :rofl:
  • skener
    2.5k
    ZD pušteni odmah i 9 i 10 u prodaju
    ZG u prodaji sve osim ZG3
  • NitkoBitan
    25.9k
    Zasto stadion jos nije rasprodan hehe
  • Crni86
    9.9k
    za kaj je zasluzila? Zato jer je druga na tablici? Jer su konacno u cetvrtom pokusaju ove sezone pobjedili najgori hajduk u zadnjih 3,4 godine?
    Neki su jako brzo zaboravili istre, gorice, gostovanje na rujevici itd.

Lijepo je da mi slavimo, da smo veseli, ali ne vidim razloga da se ova momcad dize nakon cijele ove sezone u nebesa pa makar i prvaci bili.
  • Droljo
    15.5k
    Kakvi jesu da jesu! Naši su. Dinamo zaslužuje pun stadion uvijek. Ona sezona kad smo igrali ligu za ostanak mi je, valjda, jedina gdje sam na svaku išao. Ne treba njima podrška kad su 20 bodova ispred svih...
  • Dinamovapriča
    179
    Sve si objasnio, meni je sramotno da klub poput Dinama, ima prosjek od 10.000 gledatelja. Mora stadion uvijek bit dobro ispunjen, DINAMO JE VELIK KLUB!
  • Crni86
    9.9k
    Dinamo zaslužuje pun stadion uvijek.Droljo

To da. Klub zasluzuje podrsku i zbog kluba treba doc na tekmu i bodrit klub kaj god bilo, pa makar i bili i ne bili prvaci. Lijepo kaze pjesma, igraci prolaze, uprave odlaze….

Ali dizanje u nebesa momcadi koja je druga na tablici, koja je pobjedila svoje prve derbije u zadnjoj cetvrtini prvenstva, momcadi koja ima najlosji prosjek osvojenih bodova od kad je lige 10 mi je suludo.
  • Liks90
    3k
    opet ću rec, a vi mislite kaj ocete. Koji stadion? Ovaj bez krova di šipke vire van i di se ljudima gadi doc? Jebo vas stadion takav, odraso sam na njemu, idem prek 20 godina na utakmice, Al nisu ljudi budale…ja osobno idem…i te spike kiša ovo ono, ja ih potpuno razumijem….zakaj bi se neko stariji npr smrzavao i sjedio na hladnim stolicama i razboljevao se….recite kaj ocete…kad dobijemo stadion imat ćemo i publiku. Amen
  • Droljo
    15.5k
    zakaj bi se neko stariji npr smrzavao i sjedio na hladnim stolicama i razboljevao seLiks90
    Od kad mi je zdravko prodao stiropor ispred stadiona ja tih problema nemam!
  • NitkoBitan
    25.9k
    zakaj bi se neko stariji npr smrzavao i sjedio na hladnim stolicama i razboljevao seLiks90

Koji to stadion na svijetu rjesava ovaj problem? Ljudi se u Engleskoj i Njemackoj ne smrzavaju zimi na tribinama?

Subota dobar termin, nema kise u prognozi, ugodna temperatura... pa mislim kakvo ce sad opravdanje nac pojedine picajzle. Mislim te ljude koji koriste takva opravdanja nisam bas viđao u Goricama, Varazdinima...
  • Liks90
    3k
    buraz. Ljudi u engleskoj i Njemačkoj su na stadionu pod krovom i usporedba ti je suluda i mani me tih pizdarija; to kaj se tiče termina sve stoji Al ti velim prognoza je kiša do pon…i doći će 7-8 soma Maks, Ak se promijeni u sunce onda će doc 10ak
  • fakin
    601
    5 sektora za SD u prodaji
  • Efes Pilsen
    10.9k
    Ljudi se svugdje smrzavaju, imaju neki stadioni grijace na krovu i to moze pomoc, ali generalno ni to te nece spasit zime.
    Imas one grijace za noge sto se stave u tenisicu, termo obleka itd.
    Mislim, uvijek se mozes preselit na Las Palmas i navijat za klub s najvise suncanih dana..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.