• Liks90
    3k
    ZD prodano 708 ulaznica, neka se netko pozabavi sjeverom i zapadom gore. Hvala :grin:
  • jedan u nizu
    12.9k
    SD 4 preostalo 131 (prodano (prodano 732)
    SD 5 preostalo 720 (prodano 143)
    SD 6 preostalo 676 (prodano 72)

Ukupno preostalo 1527, ukupno prodano 947

p.s. idem sa pretpostavkom da su ti sektori skroz slobodni, tj da nema niti jedne godisnje u tim sektorima. Prva tri sektora ne racunam uopce
  • jedan u nizu
    12.9k
    ZG1 prodano 56, preostalo 685
    ZG2 prodano 267, preostalo 550
    ZG4 prodano 771, preostalo 65
    ZG5 prodano 187, preostalo 630
    ZG6 prodano 99, preostalo 680

ukupno prodano 1380, ukupno preostalo 2610

p.s. takoder pod pretpostavkom da sz sektori 1,2,4,5 i 6 pusteni netaknuti u prodaju, ZD 3 nema u ponudi
  • fakin
    601
    Jutros je bio uključen i 4. sektor za SD, SD3, ali je brzo nestao
  • jedan u nizu
    12.9k
    Nesto mi je nejasno za tribinu zapad gore.
    Na shemi na ulaznice hr stoji da ima ravno 254 reda po 19 stolica, sto daje 4826 sjedalica.

Ali tribine zapravo imaju ulaze, oko kojih nema stolica, pa su neki redovi zapravo smanjeni, sto objasnjava prodane ulaznice na rubnim sektorima, otprilike gdje bi trebali biti ulazi na tribinu .

Pise da je kapacitet 4 333 sjedalice, pa po sektoru ode oko 82 sjedala na mjesta gdje su ulazi.

Takoder, ne znam da li je 4 333 ovaj smanjeni kapacitet bez prvih nekoliko redova ili sta vec :chin:

Pomozite bratu, nov sam u ovome

@Liks90 da, ZG sam mislio, evo ispravio sam
  • Liks90
    3k
    ta neka sjedala su otpočetka prazna…neznam zbog čega…moguće stepenice…Al kapacitet zapada gore je 3944
  • criticus
    3.5k
    Ma sve šta su mislili puštat u slobodnu prodaju pustili su, tako da samo pišite koliko je ostalo po sektoru/tribini. Tako će se najbolje pratiti napredak a i ne zamarate se godisnjima i jel nesto bilo vec sivo il ne.
  • bbb medimurje
    4k
    Znaci prvog dana sve skupa je kolko prodano?
  • Liks90
    3k
    citaj gore i izračunaj…polako, bez žurbe…još prvi dan nije završio…
  • bbb medimurje
    4k
    Znaci nesto vise od 3000
  • Neron53
    1.6k
    Ide to lagano preko 15 soma
  • Liks90
    3k
    ma teško…10 uvrh glave…ali daj Boze…stavili su sve sektore zapada dolje za slobodnu prodaju, zapad gore 3 nije stavljen…pa ćemo vidjeti
  • NitkoBitan
    25.9k
    Sto si tako pesimistican Liks?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.