• deda
    36.5k
    Nemojte mi Liksa izbacivat iz takta, pa neću valjda opet ja brojit ulaznice. :cool:
  • nemapredaje
    5.1k
    Nikakve kiše za vikend neće biti, gledate krive prognoze.
  • duksy
    341
    Onaj ko na ovom topicu napiše tu prostu riječ na slovo K treba dobiti ban od tjedan dana :joke:
  • NVKOD
    4.7k
    Vrlo je jednostavno. Krov i komfort na stadionu u današnje vrijeme igra veliku ulogu kod konzumenta, odnosno navijača. Uzmimo za primjer Osijek.

Od sezone 2005/2006 pa do otvorenja Opus Arene (1. 7. 2023.) prosjek gledatelja na Gradskom vrtu iznosio je pišljivih 2721. Jednu sezonu prosječnih broj gledatelja im je bio 1520! Gradski vrt kao takav također nema natkrivene tribine i za očekivati je da će i posjeta biti manja.

Dolazi Opus Arena i vidi vraga, prosjek gledatelja prošle sezone im je bio 7418, 2.7x više nego svih proteklih sezona! Jasno je da prva godina na novom stadionu diže prosjek jer je ljudima sve novo, no gledajući drugu godinu na Opusu, odnosno ovu sezonu, prosjek gledatelja je pao, ali iznosi 5950 što je 2.2x više nego sve ostale sezone na Gradskom vrtu.

Druga godina Pampasa gdje je prirodno da će opasti broj gledatelja + očajna sezona Osijeka, no svejedno visok prosjek gledatelja za njihove standarde.

Zato me niti ne čudi što Maksimir nije rasprodan svaku utakmicu (ili ugodno popunjen) kad je u stanju kakvom je. Nema krova, neudobni stolci, rupe, razbijeni prozori, pločice itd. itd. sve to utječe na komfor. Jednog dana kad se napravi novi Maksimir, očekujem boom navijača prvu godinu uz očekivan pad u drugoj godini, no na nama je da održavamo ljestvicu dolaznosti visokom. Nažalost, sad je kak je.

No prije Maksimira, Kranjčevićeva. Želim da taj stadion bude rasprodan svaki put.
  • deda
    36.5k
    Ide to super. Zapad dolje u sat vremena otišlo 320 komada.
  • crophantom
    196
    Koliko ja vidim prognoza za subotu je sunčeko i ugodna temperatura. A i da bude malo kišice, izdržati cemo, 3 su kola do kraja.
  • Matija97
    51
    Prepustio bih svoju ulaznicu na Sjeveru. Obzirom i da sam član imam li pravo na besplatnu kartu za Zapad Gore?
  • Droljo
    15.5k

Pa logiraj se i vidi jel možeš preuzeti besplatnu kartu.
    Ali ako imaš godišnju za sjever ništa od toga. Aj tinks
  • Matija97
    51
    ma ne, znam to. Nego sam mislio kada bih prepustio svoje mjesto na Sjeveru da bih onda mogao preuzeti besplatnu kartu za Zapad Gore. Frendovi koji nemaju godišnju za Sjever bi išli na Zapad Gore jer im je besplatna pa bih onda s njima otišao.
  • Paggini
    47.9k
    Ne možeš brajko
  • Droljo
    15.5k

Kupi zapad gore
  • skener
    2.5k
    Frendovi koji nemaju godišnju za Sjever bi išli na Zapad Gore jer im je besplatna pa bih onda s njima otišao.Matija97

Pošto je njima besplatno neka se isprse i kupe tebi kartu
  • NitkoBitan
    25.9k
    Unatoc tome sto ima godisnju kolega ce platit jos jednu ulaznicu! Ako je kao clan plati po neclanskoj cijeni bit ce to najdinamovskiji potez ikada igdje.
  • ShanKu
    1.5k
    odi sam na sjever, nakon tekme druženje s ekipom.. to je rješenje :cool:
  • Matija97
    51
    Ma na kraju balade ću na Sjever :grin: , hvala kolega @Paggini na odgovoru. Sada znam za ubuduće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.