• Mali Zeus
    16.8k
    Sad je odjednom sandro perkovic koji je bio predmet sprdnje i koji je realno i krivac za sramotne nastupe protiv slavena i banjola rjesenje za klupu dinama, hitno se mora stat na loptu s ovakvim oscilacijama u raspolozenju navijackog puka, uvijek ce naravno navijaci bit navijaci ali ovo postaje bolesno, i taj docek koji se pokusavao isforsirat a mi drugi na tablici, toliko se prica da nam klub liči na tovare a navijaci 100x gori, i sva ta histerija i oscilacije u raspolozenjima utjecu naravno i na klub i igrace.NB86

o mili Bože kaj si ti sve tu napisao..
    lako kaj pišu navijači, kod navijača je to standard, sve je super ili sve je očaj, priču o Perkoviću guraju novinari koji bi ga prvog bacili u blato, a uostalom neki navijači bi ga ostavili za trenera, većina ne, to ne utječe na nikakvu euforiju.

Što se tiče dočeka, kaj je tu isforsirano, dobio si rivala u gostima, nije da je došlo na tisuće ljudi i sad smo mi eto 100x gori, sve je to bolesno itd. a jedini koji histerizira zapravo si ti sam.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Ne znamo zasad kako razmišljaju u Maksimiru i bave li se uopće time.Ivdzo11

Stvarno se nadam da se ne bave. O jebote ekipa sve neće napisati. Mislim na novinare naravno.
  • mlinchica
    3k
    stare konje sa 40+serbus
    :grimace:

u savrsenoj atmosferi odgledala dolje s lokalnim alkosimaMarley
    :scream:

Hoce li modri stimulirati Šibenčane?
    O toj se temi u hrvatskom nogometu više puta pisalo i nikad nismo dobili jasan odgovor, je li to dopušteno ili nije? U Španjolskoj je, recimo, to znala biti i praksa, uz objašnjenje da se radi o svojevrsnoj 'sivoj zoni'. Ne stimuliraš nekoga da namjerno izgubi utakmicu, već ga dodatno potičeš da igra punom snagom. Jest, granično je, ali... Ne znamo zasad kako razmišljaju u Maksimiru i bave li se uopće time. Ipak, prije svega, moraju se baviti sobom i pobijediti Slaven Belupo. Ako to ne naprave, onda bi im i stimulacija takve vrsta mogla biti uzalud! O tome će idućih dana sigurno biti dodatnih priča...
    Ivdzo11

Ooo, pa majko mila, kaj su svi ludi?!
    DI i tko to piše?
  • Mali Zeus
    16.8k
    O tome će idućih dana sigurno biti dodatnih priča...

Da Ničota smrade, bit će jer ćeš ti o tome očito pisati!
  • Nema zaleđa Mikića
    2.3k
    A da Hajduk stimuliramo? Njima treba para sigurno, a i dodatna motivacija jer u 4 utakmice ove sezone nisu uspjeli Rijeku dobiti.
  • NB86
    16.7k
    lako kaj pišu navijači, kod navijača je to standard, sve je super ili sve je očaj,Mali Zeus

U okviru nekog standarda se treba kretat, ovih proteklih 9 mjeseci kod nas su sve samo ne normalno, nisu svi navijaci isti, neki klubovi imaju normalniju a ne sizofrenu atmosferu, mi po tom pitanju sve radimo da se pretvorimo u tovare
  • Filip85
    144
    Hoce li modri stimulirati Šibenčane?Ivdzo11

Pa stimulirali smo navodno i Hajduk u proljeće 1996. Prije dosta godina čitao sam da je prema Splitu otišla torba "teška" 200.000 DEM-a kako bi igrači Hajduka ozbiljno shvatili utakmicu protiv Varteksa u zadnjem kolu. Dali je to istina ili ne nikada nećemo saznati, no ostaje činjenica da je Hajduk dobio Varteksa, a lova tada u Dinamu sigurno nije bila problem.
  • Mali Zeus
    16.8k
    U okviru nekog standarda se treba kretat, ovih proteklih 9 mjeseci kod nas su sve samo ne normalno, nisu svi navijaci isti, neki klubovi imaju normalniju a ne sizofrenu atmosferu, mi po tom pitanju sve radimo da se pretvorimo u tovareNB86

ok.
  • Droljo
    15.4k

Pa otvoreno smo stimulirali osijek na Kantridi! Slučaj krečak.
  • Neron53
    1.6k

Pa to nije upitno. Svi akteri su priznali da je bilo poguranca
  • Felip
    483
    Došla demokracija, vraća se Kroacija. Nemojmo se sramotit s ovakvim spinovima.
  • Marley
    3.9k
    u savrsenoj atmosferi odgledala dolje s lokalnim alkosima
    — Marley
    :scream:
    mlinchica

Ok, ovo zvuci lose, mozda je maaaaalo pogresno ispalo :lol:
  • Jurki
    17k

Ne znam ljudi al se zajebavate ili kaj.. ali te sezone su tovari igrali tu utakmicu za naslov prvaka.
    Nasim kiksom bi uzeli naslov.
    Isto tak sigurno nije bilo isto al si u prvenstvu drugi ili treci.
  • Filip85
    144
    Istina, ali šanse da oni osvoje bile su minimalne, tj. imali su ih najmanje od trojca Dinamo-Varteks-Hajduk. Stoga su naši preventivno poslali dodatnu motivacijsku injekciju. Što se pozicije tiče, te godine je, ako se ne varam, Varteks igrao finale kupa pa je imao osiguranu Europu neovisno o hnl-u.
  • Jurki
    17k
    imas na youtubeu gostovanje Cice kod Zeljke Ogreste de ga je ona otvoreno pitala.. dal smo stimulirali tovare.
    Cico se na to nasmijal i rekel da sigurno koliko je njemu poznato nismo poslali poguranac..

Edit: svake godine se vrte iste price.. ili je zlotvor Krečak u pitanju ili poguranac tovarima..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.