• Krizy
    55.4k
    Ne znam šta su oni prskali, ali znam da su ih naši isprskali :cool:
  • Klenx
    7.7k
    Nenadjebiv osjećaj u subotu kada je Erceg odsvirao kraj odmah nakon gola za 1:3, tribina grmi u slavlju, a Poljud u tišini sa sporadičnim zvižducima.
    Što se tiče utakmice, sve ste već napisali, samo bi nadodao jednu stvar.

Hvala ti Dinamo.
    Hvala ti što si se osim pobjede i nove vjere navijačima za titulu rezultatom popišao po svim medijskim teroristima.
    Što si spriječio sve Jurišiće, Jeličiće, Vejiće, Šapite, HRT, NOVATV, MaxSport i slične "objektivne" komentatore nogometnih zbivanja u njihovom potencijalnom orgijanju. Sve one koji se glumataju profesionalnost, balans i nepristranost - sve dok Hajduk ne zabije gol ili ne osvoji tri boda.
    Sve one iz kojih tad izlazi čista, nepatvorena tovarština. Sve one koji u sekundi zaborave na novinarski kodeks i pretvore se u euforične komentatore s poljudskog sjevera ili istoka. Sve one koji su čekali pobjedu Hajduka, pa čak i remi u derbiju da pokažu svoje pravo lice i krenu šutirati Dinamo.
    Novinare, komentatore, funkcionere, bivše nogometaše, influencere, društvenjake koji bi se ukrcali na vlak slavlja i prvi kupili kartu za Split 24.5. kako bi "pili s Livajom", vidjeli "najveću feštu na svijetu", "narodnu romantiku", "dizanje Dalmacije" te se klanjali "emociji, hrabrosti i poštenosti".

Hvala ti i što si zakucao Rakitića.
    Igrača koji je mogao hodati ovom ligom kao legenda, kao uzor, kao netko tko vraća dostojanstvo HNL-u. Karijera veličanstvena, trofeji, Liga Prvaka, lider reprezentacije, svjetsko srebro.
    Čovjek koji nikad u životu nije imao veze ni s Hajdukom, ni sa Splitom, ni s Dalmacijom. Čovjek iz Švicarske, odrastao u nogometnom sustavu, formiran u profesionalizmu - a dođe ovdje i u sekundi počne glumiti najvećeg tovara, i poprimi sve njihove osobine.
    Mislio sam da je dno ona izjava o "hrvatskoj ligi koja je zato tu gdje i je" nakon Rujevice.
    Pokušaj izbacivanja našeg doktora s terena kraj krvavog Roga je ipak još veće dno.

Pravi lider ne postaje seljak da bi se svidio masi - nego ostaje svoj i digne masu prema sebi.
    Rakitić je ipak odabrao postati seljak. I maskota frustriranog Hajduka.

Bacili smo ih u nokdaun.
    Ajmo ih u preostale 3 i nokautirati.
    Pa neka magareće revanje ori državom.

Subota, 19:45, Maksimir!
  • Mali Zeus
    16.8k
    Pravi lider ne postaje seljak da bi se svidio masi - nego ostaje svoj i digne masu prema sebi.Klenx

Lik je uvijek bio amorfna, beskarakterna masa, sad se samo to još više pokazalo.
  • ElDorado
    3.6k
    Zanimljivo lik do dolaska u tovare nigdje nije bio duze od jedne sezone
  • Filip85
    144

Morat će u Portorož :)
  • nemapredaje
    5.1k
    Bitnu stvar nismo riješili, ili ja nisam upratio:

@Paggini jel bila mala na Poljudu?
  • gaTeDZG
    1.1k
    Ne znam je li to govori više o njemu ili njima ali baš super podatak.
  • Paggini
    47.8k

Nisi upratio. Nije bila
  • De Oliveira
    1.5k
    Najadnije od svega je sto su tri najodvratnija lika u Hajdukovoj svlacionici Dinamovci Rakitic, Uremovic i Lucic. Poturica je uvijek bio gori od Turcina.
  • badjibadara
    4.6k
    N3oR5TE.jpeg

kakav kadar :starstruck:

I sam Genaro u pozi zvezdasa sa koreografije.
  • Rex Ramae
    3.1k
    Samo da se upišem na temu....

neki su rekli padamo, slavili naslov prerano... :party:
  • Pacho
    791

Lijepo je cuti da on, kao mnogi od nas, ima baku koja mu lijeci rane slasticama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.