• shameless86
    165
    snimka vele se iščekuje više nego se čekala severinina sa jahte
  • Dadox
    190
    Zar Belcar nije bio ni na klupi jučer?
  • Dani Olmić
    1.4k
    IMG-1073.jpg

Ljudina je Mister Perković
  • Kristijan992
    493
    Eto i Skomina potvrdio da je suđenje bilo dobro...vjerojatno ni on ne smije od ovog kola na more...
  • Mihaljević
    12.7k

Najgori Sandrov potez i odluka na utakmici.
  • don
    12.9k
    ne želin da se na ovoj temi ikad prestane sa pisanjem, ali jebiga.
  • Jay
    1.4k

Šapnuo mu je: znam ti ja neke ljude u Latviji, vidjet ću s njima da te spase... A i Segesti bi dobro došao.
  • Zagi
    9.6k
    Treba ovo upariti sa Krovinovićevim valcerom s Baturinom na maksimiru.
  • Krizy
    55.4k
    :lol:
  • nemapredaje
    5.1k

Pošto smo na 86. stranici neka tu i stane :smile:
  • Mali Zeus
    16.8k
    Jutro ljudi

Što reći koju posluku porati.

Bio sam lud cijeli tjedan, al 3 dana prije tekme totalna koma. U grču, napet, neispavan, u sub ujutro sam se probudio s nekim lošim osjećajem. Zapravo je to bilo više samo da prođe sve pa kaj bude. Nisam mogao gledati od nervoze, glupo znam. Čak sam planirao prespavati tekmu, ali naravno živci nisu dali pa sam umjesto gledanja provjeravao rezultat na netu, pratio tekstualni prijenos i frend mi je javljao promjene rezultate. Pa onda odloži mob i svakih 5 min ga uzmi, svaki put kad bih vidio wapp poruku sam se preznojavao jer ne bih znao jel naš ili njihov gol ili mi frend samo javlja kaj se događa na terenu.

Pa ushićenje na naš gol, pa mrak na oči na njihov pa opet jebena sreća na naš drugi gol, pa spomen Galešića za kaj sam mislio da je zabio, a kad ono spasio siguran gol i onda tek kad smo treći zabili sam okrenuo prijenos da pogledam gol i slavlje.

Svaka čast dečkima, pokazali su istodobno i muda tamo i bili su hladne glave. Taktika tovara je očigledno bila bacati se blizu ili u šesnaestercu što više da iznude neki penal, nervoza klupe i igrača prema sucu, ugl. standardno na silu sve, ništa znanje, nogomet i taktika. Iako je bilo malo frkovito pred kraj, šutevi Durdova i iznuđivanje penala Trajkovskog izdržali smo.

Ovo je višestruko važna pobjeda, dodatno smo ih uzdrmali i potencijalno psihički sjebali, prelomili da više ni sami ne vjeruju da mogu nekako do naslova. Mi smo se aktivno uključili u utrku i moramo sve dobiti do kraja, ali ovo je jeben podstrek za igrače. Doći na Poljud, onako ih utišati, moguće izbaciti iz utrke i nakon -8 se ovako uključiti u borbu, protiv najljućeg protivnika u gostima. Velika, velika pobjeda i svaka čast svim igračima. Isto tako i Perkoviću koji je miskao, tražio dobitnu kombinaciju, nije sjedio i čekao, bio je aktivan i vratilo mu se. Čovjek je dobio Osijek, Rijeku i Hajduk, realno ide jako!

Jedan od razloga kaj sam bio prije tekme u takvoj komi je kaj sam si zamišljao tjedan ak remiziramo ili ne daj Bože izgubimo. Uglavnom ne bi lijepo izgledalo. Zato je ponedjeljak nakon kaj Dinamo pobijedi naljepši mogući iako je vani kiša.

DINAMO ZAGREB!!!!
  • Mali Zeus
    16.8k
    ↪Keyser Soze ja baš sad gledao reprizu na Hajduk TV... muk na svaki naš gol... u maniri Srba kad su naši pobjeđivali na SP-u.Eduardo

A dobro, naravno, njihova navijačka TV. Ali nešto je mali Vela komentirao Ercega. Inače fascinantno kako mu stari govori po zagrebački jer jel iz Zagreba, a on kao da je jučer iz geta došao.
  • vjeko1701
    14.5k
    Evo, svatko može ovdje vidjeti da se ne razbacujem pogrdnim nadimcima, da ne pišem "tovar" u svakom postu ali za Velu juniora baš mogu reći da je zatucana tovarčina.
  • Eduardo
    24.2k
    misliš na situaciju kad Erceg sudi prekršaj na Petku, s ovaj kaže; "žalosno je kad najbolji hrvatski sudac postane 'hrvatski' sudac"

BTW, u subotu je na Poljudu lopta bila u igri točno 56 minuta od ukupno 105 (uključujući 15 minuta nadoknade). To je 53,3 posto aktivne igre – iznenađujuće visoko za derbi koji se često naziva "negledljivim" pišu SN.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.