• Orc123
    12.5k
    Sosa i Taylor su kvalitetom tu negdje, mozda mrvicu bolji Sosa...ja sam za dolazak i jednog i drugog....koga god od te dvojice bi dogovorili to bi bili kapitalci.....takva pojacanja zelim a ne opet krcanje skupim hnl prinovama.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    vjerovatno je Taylor bolji defenzivno, Sosa ofenzivno...ali Sosa bi bio baš brutalan transfer
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Po meni dosta teško, ali ne i potpuno nerealno da će Sosa doći, ali kada bi imali kombinacije Sosa-Franjić i RPG-Valinčić bili bi baš jaki na bekovskim pozicijama.
  • Zagi
    10.7k
    Kad odradi kljucnu asistenciju Budimiru za jako vazan gol, onda su tiho. A kad "samo" odigra sasvim solidno za repku, opet i dalje s***, samo da s***.Marley

Kalkuliranje sa odabirom za koju reprezentaciju će nastupati se ne cijeni.
    To ti je pozadina svega.
  • OsamŠest
    5.7k

Volio bi Jurišića kao backup Sosi. Franjića bi rado opet vidio na lijevom stoperu ili zadnjem veznom..
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Ma Jurišić mi je baš precijenjen igrač. Radije bih imao u ekipi Franjića koji može onda kao zamjena pokriti i lijevog beka i stopera i zadnjeg veznog.
  • OsamŠest
    5.7k

Franjića jako volim i cijenim kao igrača, ali me na bekovskoj poziciji (koja, naravno, nije njegova prirodna) strašno nervira kada mu protivnik stane u poziciju bekovskog plesa, a onda on automatski stane i vraća posjed iza. Nedostatak ofenzivnih ideja, sasvim normalno.

Po meni bi dobili puno sa Jurišićem u tom segmentu.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Slazem se sa kolegom @OsamŠest … Kod Bartola se jednostavno vidi da nije lijevi bek… A u Jurisica sam se skoro zaljubio u tekmi protiv tovara… decko gine na toj lijevoj strani … i trazi dubinu i prostore… a tocno to dinamu i treba… a tocno to franjic nazalost nema

Sto se tice ofenzive igra dosta pasivno… igra alibi nogomet na beku, vidi se da krpa poziciju
  • scooniepenn
    5.1k

Ne citam IG i Facebook komentare, jer je to leglo trolova i nogometnih neznalica, ali me cudi vise od toga sto se sve ovdje moze procitati od pojedinaca
  • tp1997
    1.7k
    Franjić treba igrati na svojoj poziciji. Trebamo uz kapitalca dovesti i rotacijskog lijevog beka, i samim time smo Franjiću omogućili da igra u sredini, i riješili poziciju šestice.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Pa kako možete zazivati tog malog šupka Jurišića? Veliča Poljud i Hajduk, luđački slavi golove protiv nas, hvala, ali ne hvala
  • slavkomao
    48
    Sosa ako se vrati nece pogrijesiti.
    Ako imalo razmislja Dinamo bi za njegovu revitalizaciju karijere super doslo, kao sto bi i klub profitirao profilom i kvalitetom igraca.
    Nek se samo vodi poukom Vide koji se vratio u Dinamo nakon sto nije prosao u Leverkusenu pa je imao sjajnu karijeru (klupsku i reprezentativnu).
  • Orc123
    12.5k
    Kakav jebeni Jurisic, tog ne zelim gledati ni 100 m od Maksimira a kamoli da ga dovodimo..serator na kvadrat....
  • Calello5
    128
    Bojim se da je odluka o dolasku Mudražije bila preishitrena.
  • Filip85
    326
    Kalkuliranje sa odabirom za koju reprezentaciju će nastupati se ne cijeni.
    To ti je pozadina svega.
    Zagi

To je i meni broj 1 razlog zašto sam sretan kad vidim da mu ne ide ni na klupskom planu, a svaki igrač koji koketira sa igranjem za neku drugu reprezentaciju bi a priori trebao biti prekrižen za sva vremena. "Reprezentacija je svetinja" treba se provoditi i u praksi, a ne samo teoriji...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.