• Marley
    3.8k
    ma i ne samo navijaca Dinama. Ima jedan fenomen nasih navijaca opcenito, u vezi pojedinih igraca, ne znam zasto. Borna je jedan od tih. Kad odradi kljucnu asistenciju Budimiru za jako vazan gol, onda su tiho. A kad "samo" odigra sasvim solidno za repku, opet i dalje s***, samo da s***. Ono, i dalje se prica o frizurici, tetovazama, spustenim stucnama, nikoga nije.briga kako je odigrao. Nekad me kao zenu, a ne smatram se da sam nesto pametna i da previse kuzim nogomet, stvarno bude sram. Kad cujem kako pojedini muskarci, "veliki nogometni znalci", razmisljaju.
    Da naglasim, ne referiram se sad ni na koga na Zoni. Pricam o dojmu na temelju drustvenih mreza i ovako cavrljanja uzivo s ljudima.

Uglavnom, Borna je igrac koji bi nama bio instant pojacanje. Jos uz to je i nas, dinamovac, dobar i pametan decko. Ako postoji sansa da ga se dovede, vrijedi se potruditi oko toga koliko god je potrebno. Pogotovo kad uzmes u obzir koja deficitarna pozicija je u pitanju.
  • jakov1
    582
    Mozda si me s nekim zamijenio jer ja nikad nisam rekao nista protiv povratka Modrica? Bas sam na njega mislio kad sam rekao da nemam nista protiv starih igraca jer se za njega zna da ne bi dosao hladiti jaja u "laksoj" ligi i praviti se pametan, nego bi svojim stavom podigao intenzitet treninga i igre.
  • rokikaciga
    1.1k
    Ma ovo za Modrića nije išlo tebe već općenito sentiment jednog dijela navijača Dinama.

Al Modrić na 60% očita lekciju svima u HNL-u i bude spreman i svjež za najbitnije europske utakmice.
  • CastAway1986
    2.9k
    Hahaahah pa neki su tu bili za nekakvog Taylora a Sosa im smeta.
    Iako da se razumijemo teško da ćemo ga uspjet vratiti
  • Orc123
    11.4k
    Sosa i Taylor su kvalitetom tu negdje, mozda mrvicu bolji Sosa...ja sam za dolazak i jednog i drugog....koga god od te dvojice bi dogovorili to bi bili kapitalci.....takva pojacanja zelim a ne opet krcanje skupim hnl prinovama.
  • Jos-Optimus
    5.3k
    vjerovatno je Taylor bolji defenzivno, Sosa ofenzivno...ali Sosa bi bio baš brutalan transfer
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Po meni dosta teško, ali ne i potpuno nerealno da će Sosa doći, ali kada bi imali kombinacije Sosa-Franjić i RPG-Valinčić bili bi baš jaki na bekovskim pozicijama.
  • Zagi
    9.6k
    Kad odradi kljucnu asistenciju Budimiru za jako vazan gol, onda su tiho. A kad "samo" odigra sasvim solidno za repku, opet i dalje s***, samo da s***.Marley

Kalkuliranje sa odabirom za koju reprezentaciju će nastupati se ne cijeni.
    To ti je pozadina svega.
  • OsamŠest
    4.9k

Volio bi Jurišića kao backup Sosi. Franjića bi rado opet vidio na lijevom stoperu ili zadnjem veznom..
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Ma Jurišić mi je baš precijenjen igrač. Radije bih imao u ekipi Franjića koji može onda kao zamjena pokriti i lijevog beka i stopera i zadnjeg veznog.
  • OsamŠest
    4.9k

Franjića jako volim i cijenim kao igrača, ali me na bekovskoj poziciji (koja, naravno, nije njegova prirodna) strašno nervira kada mu protivnik stane u poziciju bekovskog plesa, a onda on automatski stane i vraća posjed iza. Nedostatak ofenzivnih ideja, sasvim normalno.

Po meni bi dobili puno sa Jurišićem u tom segmentu.
  • Dani Olmić
    1.4k
    Slazem se sa kolegom @OsamŠest … Kod Bartola se jednostavno vidi da nije lijevi bek… A u Jurisica sam se skoro zaljubio u tekmi protiv tovara… decko gine na toj lijevoj strani … i trazi dubinu i prostore… a tocno to dinamu i treba… a tocno to franjic nazalost nema

Sto se tice ofenzive igra dosta pasivno… igra alibi nogomet na beku, vidi se da krpa poziciju
  • scooniepenn
    4.2k

Ne citam IG i Facebook komentare, jer je to leglo trolova i nogometnih neznalica, ali me cudi vise od toga sto se sve ovdje moze procitati od pojedinaca
  • tp1997
    1.3k
    Franjić treba igrati na svojoj poziciji. Trebamo uz kapitalca dovesti i rotacijskog lijevog beka, i samim time smo Franjiću omogućili da igra u sredini, i riješili poziciju šestice.
  • Jos-Optimus
    5.3k
    Pa kako možete zazivati tog malog šupka Jurišića? Veliča Poljud i Hajduk, luđački slavi golove protiv nas, hvala, ali ne hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.